- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah size. Benim bebis devirmis totoyu yatio vallaBenim dün kontrolüm vardı 9+1 dim kıpır kıpırdı hatta doktor şaşırdı rahmimde ters duruyodu kafası aşağı da ayakları havadaydı haylazın![]()
At tabi yine ama eskisine göre yarı yarıya filan at canım :) yemek ye mutlaka yemeksiz olmaz :)Yememeye çalışıyorum bu seferde aç kalıyorum ve midem bulanıyor yesem bi türlü yemesem bi türlü sade yiyecekleride hiç yiyemiyorum
Geçmiş olsun canım allah bebeğini korusunKızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Benim yarın 11 +1 oluyor :) yaparsada sevinirim aslında burdaki devletteki doktora çok güvenemiyorum çünkü :)Yapmazlar kuzum 11-14 hafta arasında yapılıyormuş.Sağ Salim sonuçlarımızı alalım inşallah
Niye canım öyle hissettinKizlar kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum artik![]()
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım inşallah bişeycik olmazKızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.

Öylemi o zaman normal benimde 9+0da 22 mmdi :) Aynı gidiyoruz muz ve kaşar baya gelişimine faydalıymış bebeğin :)Sagol canim 9+0 çıktı. Önden gitmis biraz. Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum ama arada kaçamak oluyor tabi![]()
Valla bilmiyorumki bende :) Aslında ben bi balon patlatmak istiyorum ikimizinde haberi olmasın başkası öğrensin sadece deniz kenarında bi heycan olsun diye balon patlatarak öğrenelim istiyorum ama eşim çok sıcak bakmıyo bu duruma :))Bende 24 kasimda gidecegim ayni seyi dusunuyordum.olur mu ki
çoook geçmiş olsun seni çok ıyı anlıyorum. Ne hıkayeler duydum hepsı guzel bitmiş...Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
haftalarimiz da yakin doktorunuz 2li test istedi mi sizden? Benim tup bebekle oldu gebeligim ve tedavi oldugum doktor 2 li test yaptirmami istedi 3 hafta sonraya ilaclarimi o zamana kadar kullanmami istedi. Sasirdim ben de ikizlerde 2li test dogru sonuc vermiyor diye biliyordum oysakiBenim de mayıs sonu gibi gelecek ikizlerim.![]()
Gözün aydin canim maşallahBen de bugün bebeği gördüm ve kalp atışını duydum kızlar çok şükür bambaşka bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin biz de yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah. 0,7 cmmiş 6+3 ile uyumlu dedi ama 7+3tüm aslında inşallah sonradan yakalarız![]()
Niye canım öyle hissettin
Bir ara fazla mı büyümüş diye korktum. Her şeyden pimpiriklenir oldum.Öylemi o zaman normal benimde 9+0da 22 mmdi :) Aynı gidiyoruz muz ve kaşar baya gelişimine faydalıymış bebeğin :)
Bir ara fazla mı büyümüş diye korktum. Her şeyden pimpiriklenir oldum.Öylemi o zaman normal benimde 9+0da 22 mmdi :) Aynı gidiyoruz muz ve kaşar baya gelişimine faydalıymış bebeğin :)
haftalarimiz da yakin doktorunuz 2li test istedi mi sizden? Benim tup bebekle oldu gebeligim ve tedavi oldugum doktor 2 li test yaptirmami istedi 3 hafta sonraya ilaclarimi o zamana kadar kullanmami istedi. Sasirdim ben de ikizlerde 2li test dogru sonuc vermiyor diye biliyordum oysaki