- 3 Eylül 2015
- 3.463
- 11.538
- 408
- 34
Amin inşallah cnmbi kac gun bende de oldu sonra gecti.ozellikle 6.haftamda olmustu.ins. seninde kisa zamanda gecer..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah cnmbi kac gun bende de oldu sonra gecti.ozellikle 6.haftamda olmustu.ins. seninde kisa zamanda gecer..
Teşekkür ederim canım bende bu tarz yorumlar görüp rahatlamak istiyorum:) Şiddetlenirse arıcam doktorumu daha önce kasık ağrısı için gittiğimde çok normal kanaman olmadıkça problem yoktur demişti sağolsun doktorumda çok rahat bir insan ama annelik full tedirginlik anladığım kadarıyla :)Elanur4206 canım çok geçmiş olsun. Dr ne dedi?
Canım hamilelik sitelerinde adet döngülerinde sancı ve bazen azıcık kanama da olabilir yazıyor. Eğer için rahat etmiyorsa bi dra görün istersen.
Sagol canim 9+0 çıktı. Önden gitmis biraz. Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum ama arada kaçamak oluyor tabiMaşallah canımm. 8+2sin sanırım ama 22 mm çok iyi bence gelişimi güzel yani beslenmene dikkat ediyosun galiba :)
Oyy maşallah bebişine❤Merhaba kizlar ben de kontrolden geldim.Bebegim minik bir patatese benzemis. 3 gun geriden geliyordu. Gununu yakalamis cok sukur. 9+4 olduk bugun ve 28.4mm olmus masallah.
Kalp atisini dinledik yine ama dakikada kac atiyor sormadim. Dr herseyi gunuyle uyumlu dedi.
Hamurlu seyler yeme dedi. Su aralar en sevdiğim sey...
Hareket etmiyordu ama bu haftalarda olup hareket ettigini goren var mi?
Yememeye çalışıyorum bu seferde aç kalıyorum ve midem bulanıyor yesem bi türlü yemesem bi türlü sade yiyecekleride hiç yiyemiyorumBende bu haftalarda çok çektim 1 tane rennie tablet herşeyi çözüyor birde az baharatlı yiyecekler yemelisin yatmadan 2saat önce yemeyi ve içmeyi bırakmalısın normal bu yanmalar hormonlar yuzundenmis :)
Canım Allah bebegini sana bagislasin. Bir an once gecer insallah. Dualarim seninle. Iyi haberlerini bekliyorum.Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Çok geçmiş olsun. Bir an önce gecer insallah. Rabbim bebegini saglikla sana bagislasinKızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Döner dönmez burdayım :)Ayy hadi bakalım ultrason fotosunu hemen at hemen :))
Bende 24 kasimda gidecegim ayni seyi dusunuyordum.olur mu kiBende 23 kasımda gidicem canım cinsiyet belli olurmuki o zaman :)
AA benimde 20 sinde randevum :) tabi yarın doktorum yapmazsa:)Ben ikili tarama randevumu aldım;21 Kasım’da .11 hafta dolduğunda yaptırıcam
Düşük tehlikesi yaşayan arkadaşlar,çok geçmiş olsun,Allah en yakın zaman da şifa versin![]()
Aaa Antalyalı çok azdık hoşgeldin dr un kim
Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.

Yapmazlar kuzum 11-14 hafta arasında yapılıyormuş.Sağ Salim sonuçlarımızı alalım inşallahAA benimde 20 sinde randevum :) tabi yarın doktorum yapmazsa:)
Canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun bir an önce iğneler fayda etsin de kanaman dursun dualarımız seninleProgesteron kullanıyodum doktorum 2 hafta önce kullanma artık demişti. Şuan tekrar progesteron verdiler damar yolundan serum taktılar birde proluton iğne vurdular.