• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bir ara fazla mı büyümüş diye korktum. Her şeyden pimpiriklenir oldum.
Muz yiyemiyorum afedersin kabız oluyorum sürekli.
Kaşarı yiyorum. Zaten süt oranı fazla oldugu icin kaşarı öneriyorlar.
Ceviz ve badem yemeye calisiyorum. Ama süt icemiyorum :110:
Yok kız korkma :) bende tam tersine ishal gibiyim hep anlamıyorum neden her günde muz yiyorum ama faydası olmuyo demekki

haftalarimiz da yakin doktorunuz 2li test istedi mi sizden? Benim tup bebekle oldu gebeligim ve tedavi oldugum doktor 2 li test yaptirmami istedi 3 hafta sonraya ilaclarimi o zamana kadar kullanmami istedi. Sasirdim ben de ikizlerde 2li test dogru sonuc vermiyor diye biliyordum oysaki

Evet benim de tüp bebek, 2 adet ngs li embriyo.
Bana prenatest yapılacakmış..

Teşekkür ederim canım bende bu tarz yorumlar görüp rahatlamak istiyorum:) Şiddetlenirse arıcam doktorumu daha önce kasık ağrısı için gittiğimde çok normal kanaman olmadıkça problem yoktur demişti sağolsun doktorumda çok rahat bir insan ama annelik full tedirginlik anladığım kadarıyla :)
Annelik bitmeyen bir yürek sızısı :) ❤️ Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Ben ikili tarama randevumu aldım;21 Kasım’da .11 hafta dolduğunda yaptırıcam
Düşük tehlikesi yaşayan arkadaşlar,çok geçmiş olsun,Allah en yakın zaman da şifa versin :KK200:
Kuzum gebelik takvimini yapsana ;)
Evet benim de tüp bebek, 2 adet ngs li embriyo.
Bana prenatest yapılacakmış..
Prenatest nedir canım? Ngsli embriyo ne demek bir de?

Ya kızlar yarın randevum var ama sizde de oluyor mu merak ettim. Ben hala progestan fitil kullanıyorum. Fitili yaptıktan sonra 5-6 saat hiç sancım olmuyor sonra yine sancım oluyor. Keskin bir ağrı değil geçen hafta ki gibi ama künt bir ağrı :( bu kadar uzun sürmesi normal mi?
İnş yarın pirincimin kalp atışlarını yine duyarım, rahatlarım. O gelsin sağ Salim ben razıyım ağrılara :) ❤️

ayy kizlarr heves ediyosaniz verelim biz az az :halay:cok feci bir sey kizlar bence hamileligin en berbat yani. o yuzden durumunuzun tadini cikarin. :KK200::anne::anneadayı:
Boyle de cok kilo aliyosun ya daha basindayim duba gibi oldum:KK48:isin sakasi biyana bana sanki herkeste olacakmis sagliklisi oymus gibi geldiginden baya yadirgamistim :olamaz:

Canim kabızlıkta sancı yapıyo ogrendigimden bu yana hergün içiyorum yoksa tuvalete gidemiyorum çok fazla sancı yapıyo 3 haftadır ilk defa dün çıkardım bunun yanında kayısı da yiyiyorum
Ya sorma nedir bu sikinti sirf sis diye yatamiyorum. Ben zeytinyagida icemem kesin kusarim:eek:

Arkadaşlar merhaba dün gece yazmıştım feci kıvrandıran ağlatan bir gaz sancısı yaşadım dün brokoli yemiştim muhtemelen ondan oldu gece acile gidecektik o derece korkunçtu kalbime vurdu resmen sancısı :KK43:
Sıcak su torbasını ayağımın altına koyduk sıcak suya limon sıkıp içtim bir de soda limon yaptım
Afedersiniz ağızdan gaz çıkarırken kustum ve resmen gözüm açıldı nasıl rahatladım anlatamam sonra mışıl mışıl uyudum belki faydası olur birine de diye yazdım :KK54:
Ya benimdr oyle ya ama benim tansiyonum dusuk limon yasak bana cekiyorum gecelerdir:KK12:

Çok geçmiş olsun canım ağır falan mı kaldırdın
Yok canım mutfaktaydım salata yapıyodum birden bacaklarımın arasından bişeyler aktığını hissetim akıntı olamaz bu dedim tuvalete koştum girdim resmen damla damla kan akıyodu hemen eşimi aradım. Sabah tekrar ultrasondan bakacaklar şuan için var kalp atışı.

Elanur4206 Elanur4206 canım çok geçmiş olsun. Dr ne dedi?

Canım hamilelik sitelerinde adet döngülerinde sancı ve bazen azıcık kanama da olabilir yazıyor. Eğer için rahat etmiyorsa bi dra görün istersen.
Canım doktor normal değil dedi. Kahverengi olsa korkmayız ama aktif kan dedi taze kan bu dedi ve pıhtı atıyosun düşük tehtiti bu gece burdasın dedi.

Ben ilk gebeligimde de bio oil kullandim o zaman turkiyede yoktu.simdi gecen gratis indiriminde depoladim.gratiste var yani
Ben de internetten aldim indirimden nerdeyse 1 koli pehlivan gibi dolasmayi dusunuyorum
Amin canim insallah tesekkur ederim. Doktorda kız dedi. Sonra şaka yapıyorum daha belli degıl dedi. Ama benim gozlerim yerinden çıkacaktı şaşkınlıktan :KK66:
saglikli olsunlar insallah.
saglikla gelsin insallah annesi kocaman olmus masallah:nazar:

Ben ilk gebeligimde de bio oil kullandim o zaman turkiyede yoktu.simdi gecen gratis indiriminde depoladim.gratiste var yani
Ben de internetten aldim indirimden nerdeyse 1 koli pehlivan gibi dolasmayi dusunuyorum
Amin canim insallah tesekkur ederim. Doktorda kız dedi. Sonra şaka yapıyorum daha belli degıl dedi. Ama benim gozlerim yerinden çıkacaktı şaşkınlıktan :KK66:
saglikli olsunlar insallah.
saglikla gelsin insallah annesi kocaman olmus masallah
Kızlar bulantısı olanlara ayva tavsıye edıyorum cok ıyı geldı sımdılık hemde cok faydalı
ben hergun 3 tane yiyorum ondan mi bulantim hic yok acaba:KK52:

Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Cok gecmis.olsun canim ikinizde saglikli olun insallah dualarim sizinle

Back
X