• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
peki sen ne düşünüyosun ben doktorumdan fiyat aldım 5 bin doğum muayenelerde 100 tl. bi de 2018 fiyatı dedi yani artacak bu fiyatlarda. öyle olunca full paket almak mantklı geliyor tahlil ikili test vs için yani
Ben doğum için ankaraya gelmeyi düşünüyorum ama muayenelere burda devam ediyorum. Henüz karar veremedim.

Bende süreklli turşu yıyorum . Kimbilir kaç kavanoz bıtırdım . Annem koca bir bidon kurmuş olsun dıye beklıyoruz . Olsun aççam yicem :deli:
ayyyy masallah sana yaaa cok imrendim. bende anneme ne tursular kurdurdum ama hic canim istemiyo. su ilk 3 bitsindeee ins. yerim bende :bicak:

• Beğen
Reactions: H E
ayyyy masallah sana yaaa cok imrendim. bende anneme ne tursular kurdurdum ama hic canim istemiyo. su ilk 3 bitsindeee ins. yerim bende :bicak:
Benımde çok bulantım oluyo aslında bılıyosun ama bana ekşi çok iyi geliyor bide tatlı .
Birde hakkını yemeyeyım yayla çorbası . Kv aradım çorba yap dıye oan gitcem birazdan . Umarım güzel yaapar :KK48:

Bu çocuklar bize daha neler yaptırcak bakalım .
Rüyamda kolumdan kan alıyordı yıne :olamaz:
Okadar korkuyorum kı iğneden :ruh::ruh::ruh:

Beta ya bile sadece 1 kere baktırdım korkumdan :KK70:
kan aldirmadan igneden oyle korkuyodumki canim bende ama son 2 yildir surekli kan degerlerime baktira baktira kan vermeye alistim. eskiden bayiliyodum ama simdi en azindan bayilmiyorum. cabuk alin bitince bitti diyin falan diyorum :) kalcadanda en son ortaokuldaydim 18senedir filan yaptirmiyodum o gun kanamam olunca doktor kalcadan dedi eyvah dedim.onada alistim :halay::halay:

• Beğen
kan aldirmadan igneden oyle korkuyodumki canim bende ama son 2 yildir surekli kan degerlerime baktira baktira kan vermeye alistim. eskiden bayiliyodum ama simdi en azindan bayilmiyorum. cabuk alin bitince bitti diyin falan diyorum :) kalcadanda en son ortaokuldaydim 18senedir filan yaptirmiyodum o gun kanamam olunca doktor kalcadan dedi eyvah dedim.onada alistim :halay::halay:
Bende kalçadan 6 yıl önce iğne vuruldum . Korkudan kusmuştum :olamaz:

Kızlar tansiyonu yüksek çıkan var mı?

Her randevuda tansiyonum ölçülüyor 157/88, 137/78 civarında çıkıyor tansiyonum şaşırıyorum bu duruma ve tuz yeme dedi hemşire :110:

Tuzsuz yemek yaptım zor olacak benim için

Her randevuda tansiyonum ölçülüyor 157/88, 137/78 civarında çıkıyor tansiyonum şaşırıyorum bu duruma ve tuz yeme dedi hemşire :110:

Benım doktor hiç ölçmedı ya bı sağlık ocagındakıler ölçtü onlarda normal demişti ..

İnşallah hemen geçer ya tuzsuz çok zor :110:

Benımde çok bulantım oluyo aslında bılıyosun ama bana ekşi çok iyi geliyor bide tatlı .
Birde hakkını yemeyeyım yayla çorbası . Kv aradım çorba yap dıye oan gitcem birazdan . Umarım güzel yaapar :KK48:
:) yogurt corbasi cok iyi gelmisti banada. afiyet olsun canim.

• Beğen

Benim tam tersi düsük devamli bana da limon yasak mesela tuz yemem lazim ama tuzlu olan hicbiseyi yiyemem tuzsuz yemeye aliskinim tadi bir garip geliyor

Back
X