• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yokk 12 bayaa erken genelde galıba 16 dan sonra dıye dusunuyorum ben bıraz daha geç öğrendım bacaklarını kapatıyordu :))

Kızım 3,5 yasında ınsallah aralarında 4yas bır ay falan olur yanı bu sekılde planlamıstım...
Ayyy masallah onlara ya Allah size bagislasin ne guzel tecrubelisin sen simdi ben napcam diye de kara kara dusunuyorum. Ya bakamazsam falan diye

Ayyy masallah onlara ya Allah size bagislasin ne guzel tecrubelisin sen simdi ben napcam diye de kara kara dusunuyorum. Ya bakamazsam falan diye
Amiiiinnnnn :KK200: hayırlısıyla dogursammm ıyı oldugunu ogrensemm tatil planına bıle basladım...
Bakarsın bakarsın bende oyle dusunmustum bunda da dusunuyorum tabı kı ama oyle guzel bakarsın kı :anne:

Amiiiinnnnn :KK200: hayırlısıyla dogursammm ıyı oldugunu ogrensemm tatil planına bıle basladım...
Bakarsın bakarsın bende oyle dusunmustum bunda da dusunuyorum tabı kı ama oyle guzel bakarsın kı :anne:
Ayyy insallah ya ben bu sene tatile gidemem sanirim ancak kisa belki saglikla gelirse insallah

Beni doktorum bu hafta cagirdi cumartesi gidecegim ben erken diye düşündüm doktora da soyledim ama mutlaka duyariz dedi senin kese kac cm di ?
Hiç sormadım ama doktorum herşey yolunda dedi.hatta kimyasal gebelik boş gebelik minderim . Hayır dedi kesenin kontrasından şeklinden anlıyormuş . Bana haftaya Cuma gel dedi. 7 hafta doluyor .

Kasar peyniri bende biliyorum.ilk gebeligimde de cok yemistim.alakasi var mi bilmem ama kizim 5 kilo dogdu.simdide yiyorum
Sizce kilolu bebek sağlıklı mı oluyor. Doktorlar aksini söylüyor mesela ben yüklenmeli şeker testi yaptırmadım diğer gebeliğimde insülin direncine baktırdım . Oğlumun yaşıtları şu an obez ama benim oğlum hem uzun boylu hemde çakı gibi hantal değil.

Çok geçmiş olsun ben 19 Temmuz'da kürtaj oldum sadece 2 regl dönemi korundum 3. Ay korunmayı bıraktım hamileyim şuan ilk bebeğiniz mi sizin de ? Zor bir durum ama Nasip değilmiş yiyecek ekmeği yokmuş dedik biz hep :/
Ilk gebelikti canim evet nasip degilmis dedik. Doktor iki ay sonra tekrar cocuk dusunebilirsiniz dedi. Ama bize 40 gun iliski olmasın dedi

Hiç sormadım ama doktorum herşey yolunda dedi.hatta kimyasal gebelik boş gebelik minderim . Hayır dedi kesenin kontrasından şeklinden anlıyormuş . Bana haftaya Cuma gel dedi. 7 hafta doluyor .
Aaa ben hic sormadim aklima gelmedi kese gorundugunden o kadar mutluydum ki unuttum kese nasil olmaliymis peki

Sizce kilolu bebek sağlıklı mı oluyor. Doktorlar aksini söylüyor mesela ben yüklenmeli şeker testi yaptırmadım diğer gebeliğimde insülin direncine baktırdım . Oğlumun yaşıtları şu an obez ama benim oğlum hem uzun boylu hemde çakı gibi hantal değil.
Kizimda obez degil : ).bjk altyapisinda voleybolcu hatta. Ben hep kilolu bebek isterdim miniciklerden korkardim tutamam diye gonlume gore oldu.seker yuklemelerini bende yaptirmadim.zaten.kendimde de genetik olarakta riskim yoktu.
Bebege iyi gelebilecek herseyi yedim sadece.

Mrb arkadslar oncede yazmistim doktor dis gebeliktn felan şüpheleniyor diye. Cok şükür dis gebelik degildi fakat hamile oldugumu ogrendigim gunden bu yana kanamam oldugu icin ve kanamam durmadığı icin doktor icerde plasenta parcasi kalmstr dedi ve ben dun kürtaj oldum. Suan beta hcg takibindeyim bugun betam 46 cikti. Sifirlanana kadr takip etvek doktor. Kurtajdan hemen sonra gebe kalabilirmiyim. Daha once basinjza geldimi bu durum. Ve bu gebeligim tedavi ile olmustu. Acaba yine tedavimi gerektirir.
Geçmiş olsun canım. Bende 2 temmuzda kürtaj oldum ve şuanda 9+5 oldum. Eylülde gebe kalmışım. Allah gönlüne göre versin inşallah.:KK200:

Kizimda obez degil : ).bjk altyapisinda voleybolcu hatta. Ben hep kilolu bebek isterdim miniciklerden korkardim tutamam diye gonlume gore oldu.seker yuklemelerini bende yaptirmadim.zaten.kendimde de genetik olarakta riskim yoktu.
Bebege iyi gelebilecek herseyi yedim sadece.
Ne güzel aynı takımız .onun İçin yazmadım. Siz sadece kilolu Doğum yapmak İçin mi yiyorsunuz kaşar peynirini.

Ayyy insallah ya ben bu sene tatile gidemem sanirim ancak kisa belki saglikla gelirse insallah
Ben kızım dogdugunda 3aylıkken ılk tatılıne gıtmıstı :KK55: valla 3,5 yasına geldı 7 kere tatil yaptık gezdıkkkk dınlendık bol bol foto cekıldık anı bırıktırdık...
Cocukla delılıkmı bence evet ınsallah ıkı de eve kapanmam :KK53: :KK53:
Bırıncı olmadan cocuk olunca gorucem senı dıyorlardı gördüler... sımdı ıkı olacak ıkıncıde goruceklermıs gorsunler bakalım:süslü: anne olunca enerjı hem yerlere ınıyor hemde tepelere cıkıyor

Ne güzel aynı takımız .onun İçin yazmadım. Siz sadece kilolu Doğum yapmak İçin mi yiyorsunuz kaşar peynirini.
Ben normal peynir yemedigim icin yiyorum.
Normalde kasar peynirde yemem.
Ama illa birini yemem gerekiyor bende bebegr yarayacak olani seciyorum kasari secerek.
Ve evet kizim 42.haftada dogdu ama simdi bebeğim erken alinacak kilolu olmasi avantaj olur benim icin. Yogurt yemem ama yiyorum.muz ayva elma.bebek iyi beslensin diye.
Gonlumuz gs den yana :KK200:

Back
X