• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bakmaya gerek yok dedi. Elimdeki cihaz son model bu evrede içerde bebek görmem lazımdı dedi . KEse var içinde azcık grilikte var ama bu evrede bu şekilde olmaz dedi .
7+5 şuan Sat a göre .
Akşam yıne başka doktora gözükcem .
Ama umudum kalmadı .
Çarşamba gunu giderim büyük ihtimalle bitirmeye
Ne demek gerek yok yaa bak 10 haftaya kadar görünmemesi gayet normal belki geç döllenme olmuştur bence biraz daha bekle başka doktora da göster ama bir hafta bekleyio başka doktora git derim

Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Yine kalp atışı alamadık .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
Kafanda bitirmen için senı gönderiyorum dedi..
İstediğin zaman randevu al sonlandıralım dedi..

İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz :dua:

Dualarım hep sizinle :dua::dua:
Bi dk kuzum ya ;sen geçen hafta başka bir doktora gittiğin zaman kalp atışı sesi duyulmuyor,ama ekrandan gösteririm demişti.Ekrandan dinlemiştin,sonrasında bütün belirtilerin de hepsini yaşamıştın.Sen hangi şehirdesin?Bence bulunduğun şehirde en iyi riskli gebelik doktorunu bul ve bir de ona git

ayrica gebenin el kitabi diye bi kitap indirdim nete gebelik kitaplari pdf yazinca cikiyo turkce kaynak cok yok. ama ingilizcen varsa biraz baya buluyosun ben 5 6 kitap indirdim turkce yalnizca 1tane buldum.ve kutuphaneden aldigim kitap bir de.
malesef ingilizce ile hiç aram yok.. az önce dediğiniz kitaba bakıcam canım

İki gündür akşamları başım ağrıyor baya zor uykuya dalıyorum sizde varmı baş ağrıları kızlar? Hap içmiyorum eşime masaj falan yaptırıyorum zaten normaldede hap içmeyi hiç sevmem o yüzden kendiliğinden geçmesini bekliyorum :KK43:
Benim normalde çok sık baş ağrım olurdu. Haftada iki kere neredeyse ağrıkesici içmek zorunda kalırdım. Ama çok şükür gebeliğimi öğrendiğimden beri bir kere bile başım ağırmadı. Çok geçmiş olsun size

Bu hafta onuda göremedık canım . Başka doktora gidicem bu akşam .
Oda aynı şeylerı söylerse önumuzdekı hafta tekrar kontrolden sonra sonlandırcam .
rabbim yardımcın olsun canım tabiki sağlıksız ilerlemesindense başta sonlanması daha iyi.. ama burda bir çok kişi yazmıştı böyle olumsuz durumlardan sonra 10 11. haftada kalbi duyulan bebekler varmış.. hayırlısı olsun hakkında

• Beğen
Reactions: H E
Elimden geldiğince üzülmemeye çalışıyorum canım ama zor tahmın ederısn kı ..Aynı şeylerı söyledı .
Böyle daha iyi oldu kalbi falan duymadık dedi .
Senı 6 ay kadarda bekletmıcem . 1 ay bekleyıp tekrar denersınız dedi .

Biliyorumm biliyoruumm seni o kadar iyi anlıyorum ki....
Aynı şeyleri ben de yaşadım maalesef.
7+6 da kalp atışını duyamamıştık. Kese vardı ama bebek yoktu.
Doktoruma inanmadım tekrar bakın dedim, başka doktorlara gittim, ama sonuç aynıydı.
Sonra da gittim kendi doktorum sonlandırdı gebeliği.
Ne kadar üzüldüğümü ben kelimelerle anlatamam, halen düşündükçe canım acır.
Ama yapacak bişey yok canım maalesef...
Dediğim gibi dualarım her zaman seninle olacak... :dua:
En yakın zamanda da güzel haberlerini bekliyor olacağım... :dua:

Bi dk kuzum ya ;sen geçen hafta başka bir doktora gittiğin zaman kalp atışı sesi duyulmuyor,ama ekrandan gösteririm demişti.Ekrandan dinlemiştin,sonrasında bütün belirtilerin de hepsini yaşamıştın.Sen hangi şehirdesin?Bence bulunduğun şehirde en iyi riskli gebelik doktorunu bul ve bir de ona git
Bu akşam başka bır doktora daha gözükcem canım .
Bu vajınal bakar buyuk ıhtımalle . Eğer buda olumsuz konusursa zaten sonlandırcam . Kadın zaten şu gun gel demedi .
Şuan senı zehırlemez zaten sen ne zaman hazır olursan gel tekrar bakalım hem ultrason hem vajınal daha sonra yıne aynıysa sonlandırırız dedi

Bu akşam başka bır doktora daha gözükcem canım .
Bu vajınal bakar buyuk ıhtımalle . Eğer buda olumsuz konusursa zaten sonlandırcam . Kadın zaten şu gun gel demedi .
Şuan senı zehırlemez zaten sen ne zaman hazır olursan gel tekrar bakalım hem ultrason hem vajınal daha sonra yıne aynıysa sonlandırırız dedi
canım ya yine de her türlü muayene etmesi gerekirdi bence.. olumsuz konuşup iki haftadır moralini bozuyor.. vajinalda bakıp göremese o zaman olumsuz konuşsa hadi neyse ama gerek yok ne demek?? bence akşam dediğin gibi başka doktora git ve 10. haftaya kadar bekle. sonuçta herhangi bir riski yoksa ve daha önce o kalbi gördüyseniz beklemekte yarar var

• Beğen
rabbim yardımcın olsun canım tabiki sağlıksız ilerlemesindense başta sonlanması daha iyi.. ama burda bir çok kişi yazmıştı böyle olumsuz durumlardan sonra 10 11. haftada kalbi duyulan bebekler varmış.. hayırlısı olsun hakkında
Amin Allah razı olsun canım .

canım ya yine de her türlü muayene etmesi gerekirdi bence.. olumsuz konuşup iki haftadır moralini bozuyor.. vajinalda bakıp göremese o zaman olumsuz konuşsa hadi neyse ama gerek yok ne demek?? bence akşam dediğin gibi başka doktora git ve 10. haftaya kadar bekle. sonuçta herhangi bir riski yoksa ve daha önce o kalbi gördüyseniz beklemekte yarar var
Aynen canım akşamki doktordan sonra tam kararımı vercem

Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .

İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz :dua:

Kalp atisini daha once gormusmuydu canim ... Duyamadigi icin mi sonlandiralim dedi...
Yoksa kalp atisi hic gözükmediği için mi sonlandiralim dedi...
Sabırlı olmaya calisalim canim cok zor kimin başına gelse zor...ama son değil tekrar hamile kalırsın bebisin olur belki bu seferki sağlıksız olacaktı...
Herşeyin hayırlısını dilemek lazım... Rabbim hasret cektirmeden sağlıklı bir bebek nasip etcek sana sadece biraz zamana ve sabra ihtiyac var canim

• Beğen
Kalp atisini daha once gormusmuydu canim ... Duyamadigi icin mi sonlandiralim dedi...
Yoksa kalp atisi hic gözükmediği için mi sonlandiralim dedi...
Sabırlı olmaya calisalim canim cok zor kimin başına gelse zor...ama son değil tekrar hamile kalırsın bebisin olur belki bu seferki sağlıksız olacaktı...
Herşeyin hayırlısını dilemek lazım... Rabbim hasret cektirmeden sağlıklı bir bebek nasip etcek sana sadece biraz zamana ve sabra ihtiyac var canim
Geçen hafta yanıp sönen bişey gösterdı bak kalbı dedi . Haftaya net duymam lazım şuan çok güçsüz dedi . Ama şimdi o yanıp sönen şeyi bile göremedik
Amin Allah razı olsun :dua:

bu arada ben sat a göre 9+4 de duydum kalp atışını.. çünkü geç döllenme olmuş.. senin böyle bi durumun var mıydı
Haftayla ilgili ilk doktorum hiçbirşey söylemıyor .
ikinci doktorum 5 gun geride demişti .
Ama kesenın içinde bebek görse belki böyle konusmazdı gibi geliyo . Senın o süreçte içinde bişeyler varmıydı ?

Benım gri bişey gözüküyor ama york sark dedi . Bebek göremıyorum dedi .

canım öncelik olarak elbette başka doktorlardan fikir al mutlaka ama sonuç aynı olursa üzülme siz sağlıklı olun inşallah yine olur.Allah sabrını verir, yiyecek ekmeği yokmuş demek ki..bende çok üzüldüm,senin kontrolünün sonucunu bekliyordum merakla,benim de dualarım seninle olacak.ben de henüz bebeğimi ve kalp atışını görmedim.5+3 te keseyi gördük onu da çok zor alttan muayeneyle...pazartesi benimde muayenem var kalp atışı için Allah sağlıkla ve hayırla nasip etsin tez zamanda sana da hepimizi de canım.

Haftayla ilgili ilk doktorum hiçbirşey söylemıyor .
ikinci doktorum 5 gun geride demişti .
Ama kesenın içinde bebek görse belki böyle konusmazdı gibi geliyo . Senın o süreçte içinde bişeyler varmıydı ?

Benım gri bişey gözüküyor ama york sark dedi . Bebek göremıyorum dedi .
Kuzumm ben de gidecekti bi bakiyim napti derken kotu haberini gordum. Canin sagolsun.. fazla korunma da vermem demis yine de icin rahat etsin baska bir goz aletle bir daha bakilsin...
aynisini herkes yasiyor elbette uzulduk ama gececek. 2.ci gumbur gumbur gelecek.. hic canini sikma..

• Beğen

Güzel haberlerini duymayı o kadar çok isterdim ki..
Bu yolda hep birlikte ilerlemek çok guzeldi..Ama eminim çok daha güzel günlerin olacak dualarım seninle ♥️

• Beğen
Back
X