• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Haftayla ilgili ilk doktorum hiçbirşey söylemıyor .
ikinci doktorum 5 gun geride demişti .
Ama kesenın içinde bebek görse belki böyle konusmazdı gibi geliyo . Senın o süreçte içinde bişeyler varmıydı ?

Benım gri bişey gözüküyor ama york sark dedi . Bebek göremıyorum dedi .
Benim anlamadığım bebeği gördü kalp atışını yanıp söndüğünü gördü bugün bebeğide göremediğini mi söyledi

• Beğen
Reactions: H E
Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Yine kalp atışı alamadık .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
Kafanda bitirmen için senı gönderiyorum dedi..
İstediğin zaman randevu al sonlandıralım dedi..

İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz :dua:

Dualarım hep sizinle :dua::dua:

Hakkında hayırlı olsun canım inş. en yakın zamanda sağlıklı bi gebeliğin olur...
bu ilk doktor yorumu olsaydı başka yerlere de git derdim ama son zamanlarda ki sürecini biliyorum en kısa sürede tekrar hamile olman dileğiyle...

• Beğen
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .

İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz :dua:

canım hemen moralini bozma ben 7+5 de gittim sadece kese gözüktü. bebek yoktu ben de senin gibi evham yaptm ama seni doktorun çoık etkilemiş bence. 16 mm keseyd,i ve bebek görünmüyordu internetten baktım boş gebelik vs çok canım sıkıldı meğer geç döllenmeymiş hiç canını sıkma

• Beğen
Haftayla ilgili ilk doktorum hiçbirşey söylemıyor .
ikinci doktorum 5 gun geride demişti .
Ama kesenın içinde bebek görse belki böyle konusmazdı gibi geliyo . Senın o süreçte içinde bişeyler varmıydı ?

Benım gri bişey gözüküyor ama york sark dedi . Bebek göremıyorum dedi .
benimde sat göre 8+5 te sadece yolk sac vardı... bebeği bir hafta sonra gördük

canım hemen moralini bozma ben 7+5 de gittim sadece kese gözüktü. bebek yoktu ben de senin gibi evham yaptm ama seni doktorun çoık etkilemiş bence. 16 mm keseyd,i ve bebek görünmüyordu internetten baktım boş gebelik vs çok canım sıkıldı meğer geç döllenmeymiş hiç canını sıkma
şimdi öyle demesen iyiydi keşke öyle olsa
daha öncesinde bebek görülmüş, kalp atışı da görülmüş güçlü değil denmişti.. hiç yokken sonradan oluşma farklı bir durum, varken gitmesi başka bir durum..

daha öncesinde bebek görülmüş, kalp atışı da görülmüş güçlü değil denmişti.. hiç yokken sonradan oluşma farklı bir durum, varken gitmesi başka bir durum..
peki geçen hafta bebeği gördü ve kalp atımını gördüyse bu hafta bebeği görmemesi ne demek? yani düşük mü yapmış oluyor anlamadım

aa öyle mi canım ben bebeği gördüğünü daha önce bilmiyordum. direk gitti ama bebek çıkmadı sanmıştım ..

Canım Allah bir daha yaşatmasın. Bende ilk hamileligimde yasadim. Seni iyi anliyorum. Hamile kalabiliyorum diye kendimi motive etmeye çalismistim hep.
En kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın insallah canım. Dualarim seninle. Iyi haberlerini alalim insallah canim.
Bu arada benim doktorumda ilk hamileliklerde olur deyip herhangi bir test yaptirmamisti.
Ben infertilite bölumu olan bir hastanede testlerimi yaptirdim ve kan pihtilasmasi cikti. Tabi yapsinlar diye 2 kere kaybim oldu demistim. Yoksa pek önemsemiyorlar.
Seninde aklinda bulunsun canim.

• Beğen

Canim emin olmadan hiçbir islem yaptirma daha once gördün simdi goremediysen dusmus olmasi.ve kanaman olmasi gerekmez mi ? Bence baska bir dr a daha git olur da yine kötü sonuç alirsan dilerim en kisa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirir sağlıklı bir evlada kavusursun ki sen ilk aydan kalmıştin hic sıkıntı etme yine kalirsin dualarim seninle.

• Beğen

Çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyorduk şaşırttın hepimizi ne kadar zor olduğunu biliyorum ama hersey allahtan elimizden bişey gelmiyo bırakma kendini inş en kisa surede tekrar güzel haberlerini duyarız sabır sadece

• Beğen
H E H E Canım senin güzel haberlerini almak için sabahtan girmiştim merak ettim seni.Gerçekten çok üzüldüm ,herşeyde vardır bir hayr.Hakkinda hayırlısı olsun arkadaşım.

• Beğen
canım öncelik olarak elbette başka doktorlardan fikir al mutlaka ama sonuç aynı olursa üzülme siz sağlıklı olun inşallah yine olur.Allah sabrını verir, yiyecek ekmeği yokmuş demek ki..bende çok üzüldüm,senin kontrolünün sonucunu bekliyordum merakla,benim de dualarım seninle olacak.ben de henüz bebeğimi ve kalp atışını görmedim.5+3 te keseyi gördük onu da çok zor alttan muayeneyle...pazartesi benimde muayenem var kalp atışı için Allah sağlıkla ve hayırla nasip etsin tez zamanda sana da hepimizi de canım.
Allahım hayırlı haberlerle gelmenı nasip etsın canım :dua:
Kuzumm ben de gidecekti bi bakiyim napti derken kotu haberini gordum. Canin sagolsun.. fazla korunma da vermem demis yine de icin rahat etsin baska bir goz aletle bir daha bakilsin...
aynisini herkes yasiyor elbette uzulduk ama gececek. 2.ci gumbur gumbur gelecek.. hic canini sikma..
Elimden geldiğince toparlamaya çalışıyorum canım :dua:
Güzel haberlerini duymayı o kadar çok isterdim ki..
Bu yolda hep birlikte ilerlemek çok guzeldi..Ama eminim çok daha güzel günlerin olacak dualarım seninle ♥️
Sağol canım . Allahım evlatlarınızı kucagınıza almanızı nasip etsın . Sağlıklı hamılelık süreçleriniz , kolay doğumlarınız olsun inşallah . Sizi takipte kalıcam :KK15::dua:
Benim anlamadığım bebeği gördü kalp atışını yanıp söndüğünü gördü bugün bebeğide göremediğini mi söyledi
Evet geçen hafta zar zor bebeği ve ekranda yanıp sönen şeyi gösterdi . Ama bu hafta en az 5 dk uğraştı baktıı baktıı hiçbirşey göremedi . gri bişey vardı ama hiç hareket yoktu.
Hakkında hayırlı olsun canım inş. en yakın zamanda sağlıklı bi gebeliğin olur...
bu ilk doktor yorumu olsaydı başka yerlere de git derdim ama son zamanlarda ki sürecini biliyorum en kısa sürede tekrar hamile olman dileğiyle...
Sağol canım Allah razı olsun :dua:
Benım geç döllenme olasılıgı çok zor kı :110:
Ben adete 4 varken idrar testınde silik çizgiyi gördüm .
adetım 2 gun geçti betam 283 çıktı.
4+3 te ilk randevum vardı rahım kalınlaştı .
5+5 te keseyı gördük . İçinde yolk u da gördük .
6+5 te kalp atılı yok .
7+5 te kalp atışıda yok bebekde artık olması gerek buyuklukte değil .
Yanı senınkıyle farklı duruyor benımkı
Canım Allah bir daha yaşatmasın. Bende ilk hamileligimde yasadim. Seni iyi anliyorum. Hamile kalabiliyorum diye kendimi motive etmeye çalismistim hep.
En kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın insallah canım. Dualarim seninle. Iyi haberlerini alalim insallah canim.
Bu arada benim doktorumda ilk hamileliklerde olur deyip herhangi bir test yaptirmamisti.
Ben infertilite bölumu olan bir hastanede testlerimi yaptirdim ve kan pihtilasmasi cikti. Tabi yapsinlar diye 2 kere kaybim oldu demistim. Yoksa pek önemsemiyorlar.
Tamam canım Allah razı olsun :110::dua:

H E H E Canım hayırlısı böyleymiş demekki inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi gebeliğin olur ve bu durumu atlatmanı sağlar. doktor çok da bekletmiycekmiş hem. vucudun bunda hamileliğe hazırlandı bir sonrakinde ne yapacağını biliyor olacak ve inşallah çok sağlıklı sürecek. kendini bırakma herşeyde bizim bilmediğimiz bi hayır vardır

• Beğen
Canim emin olmadan hiçbir islem yaptirma daha once gördün simdi goremediysen dusmus olmasi.ve kanaman olmasi gerekmez mi ? Bence baska bir dr a daha git olur da yine kötü sonuç alirsan dilerim en kisa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirir sağlıklı bir evlada kavusursun ki sen ilk aydan kalmıştin hic sıkıntı etme yine kalirsin dualarim seninle.
Başka doktora gidicem canım bu akşam .
Ondan sonra beklicem 1 hafta daha sonra aynı devam ederse kürtaj olurum buyuk ıhtımalle . İstersen hapta verebılrıım dedi . Artık o zamana kadar karar verırım hapla bazen tam düşmeyebiliyormuş..

Lekelenmem oldu sadece ondan sonra progestan verdı . Kullandıktan sonra oda geçti .

H E H E Canım hayırlısı böyleymiş demekki inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi gebeliğin olur ve bu durumu atlatmanı sağlar. doktor çok da bekletmiycekmiş hem. vucudun bunda hamileliğe hazırlandı bir sonrakinde ne yapacağını biliyor olacak ve inşallah çok sağlıklı sürecek. kendini bırakma herşeyde bizim bilmediğimiz bi hayır vardır
Öyle canım Allah razı olsun :dua:

Canımm yazıyı okuyunca gözlerim doldu canım benim. Peki geçen sefer olumsuz konuşan doktor mu söyledi bunları. Vajinal bakmadan önce söylemesi değişik olmuş bence. Belki vajinal görünürdü. Bide belki geç döllenmedir canım hemen aldırma 10.haftaya kadar bekle belki sonradan olur. Bide o kadar hafta bulantı kusma belirtiler de yaşamıştın.

• Beğen
Canım kan pıhlaşması olunca ne oldu peki. Yani pıhtılaşma olunca boş gebelik mi oluyo

Back
X