• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
3 yaşında bir oğlum var❤️❤️❤️ Kızım olmasını çok istiyordum ilkinde ama oğlum doğduktan sonra evladın kızı erkeği olmuyormuş. Onu anladım :) sağlıklı olsun hiç farketmez ama erkek hissediyorum . Bu Arada oğlumun cinsiyetini 17. Haftada öğrenebilmiştik. Saklamıştı sıpam :)))

Oyhhhh maşallah ya ❤️ Benim oğlumda 4.600 doğmuştu. 56 cmdi. Şampiyon bebek diye adımız çıkmıştı doğum hastanesinde. O gün 200 dem fazla doğum olmuş. En kilolu ve uzunu benim oğlanmış :)))) kızın kaç cm doğdu. Benim sıpa hala tombiş ❤️
Ooo 17.hafta saklanmış kameralardan :) sağlık en önemlisi canım haklısın. Hisler çıkar derler bakarsın iki oğluşun olur :KK200::nazar:

Hiç endiselenme cnm benim 5+3 de doktora gittim kese yeni olusmaya baslamis dedi 6+ 4 de kese büyümüş 5 haftalik hersey normal dedi 2 doktora gittim bende senin gibi endiselendim doktor anlatti döllenmeden sonrayi hesapladi 5 haftalik cok cok normal dedi 7. Ve 8. Haftada bebek ve kalp atisi görürüz dedi bende cumarteso sabah gidicem ozaman 7+4 oluyor ins bebegi görürüm
İnşallah canım benim görürsün bebişini. İçimiz iyice rahatlar. Hiç bilmediğim konularmış geç olasılığını bilmiyodum mesela. Benim 6+2 oldu haftaya perşembe gitcem. Cumartesi güzel haberlerini bekliyorum :anne:

elaine benes elaine benes canım :) asiri kasık ağrısı ve mide bulantisi sıkıntısı bende de var, dün gittim kontrol e 6+4 normalde ama karından iki haftadir sadece kese görünüyordu, vajinal baktı minicik de olsa bebeği gördük, her bebek farklı gelisiyor, kızimda 5. Haftada kalbi duymuştum bunda 7 de anca.. hiiiiccc üzme kendini :) zamanla gececek korkularımiz :)

Canımm yazıyı okuyunca gözlerim doldu canım benim. Peki geçen sefer olumsuz konuşan doktor mu söyledi bunları. Vajinal bakmadan önce söylemesi değişik olmuş bence. Belki vajinal görünürdü. Bide belki geç döllenmedir canım hemen aldırma 10.haftaya kadar bekle belki sonradan olur. Bide o kadar hafta bulantı kusma belirtiler de yaşamıştın.
Onuda sordum .
Gebelik kesesi oluştugu için hormonlarım dolayısıyla bulantı yaşanırmış zaten bebekle pek alakası yokmus kusmanın ..
Evet o doktor söyledı .
Bakalım akşamkı ne dicek ama umudum yok :olamaz:
Kesede görseydım bişey belki çabalardım . Ama hemen aldırmıcam . Beklicem yıne de 1 hafta ..
Geç döllenme bende biraz zor canım . Ben bata 4 varken öğrendım hamıle oldugumu ..

H E H E Canım çok çok üzüldüm :( Bende böyle bir sonuç beklemedim hiç ama hayırlısı böyleymiş Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin sana bu duyguyu aratmasın inşallah.. Eşine ve sana çok geçmiş olsun Rabbim içinize ferahlık versin.

• Beğen
Reactions: H E
H E H E Canım çok çok üzüldüm :KK43: Bende böyle bir sonuç beklemedim hiç ama hayırlısı böyleymiş Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin sana bu duyguyu aratmasın inşallah.. Eşine ve sana çok geçmiş olsun Rabbim içinize ferahlık versin.
Sağol canım Allahım bin kere razı olsun

Onuda sordum .
Gebelik kesesi oluştugu için hormonlarım dolayısıyla bulantı yaşanırmış zaten bebekle pek alakası yokmus kusmanın ..
Evet o doktor söyledı .
Bakalım akşamkı ne dicek ama umudum yok :olamaz:
Kesede görseydım bişey belki çabalardım . Ama hemen aldırmıcam . Beklicem yıne de 1 hafta ..
Geç döllenme bende biraz zor canım . Ben bata 4 varken öğrendım hamıle oldugumu ..
Ah canım benim ya seni öyle iyi anlıyorum ki. O kadar bulantı kusma çilesi çektikten sonra bunların olması daha acı. Bak mesela normalde de ben kalp atışı bulantı yapar diye biliyodum yanlışmış demek ki. Akşamki doktora vajinal bakması için rica et bence. Bence de olsun aynen bekle bi hafta daha. Dua etcem senin için canım benim gönlünü oldukça ferah tutmaya çalış yapabildikçe çok zor biliyorum

Hiç endiselenme cnm benim 5+3 de doktora gittim kese yeni olusmaya baslamis dedi 6+ 4 de kese büyümüş 5 haftalik hersey normal dedi 2 doktora gittim bende senin gibi endiselendim doktor anlatti döllenmeden sonrayi hesapladi 5 haftalik cok cok normal dedi 7. Ve 8. Haftada bebek ve kalp atisi görürüz dedi bende cumarteso sabah gidicem ozaman 7+4 oluyor ins bebegi görürüm

ilerleme şeklimiz aynı seninle canım bende 5+3 te gittim vajinal ultrasonla keseyi gördü..2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi.7+3 pazartesi gidicem bende,çok tedirginim ne yalan söylim,inşallah güzel haberler alırız.yarın haber ver mutlaka

H E H E canımm, Rabbim sana ve eşine sağlık versin, çok zor süreçler biliyorum, 3 kez kaybettim bebegimi, insaAllah ki ikinci doktora gidince güzel haberler alırsın ama ola ki olmadı, Rabbim bı daha verir, sen iyi ol eşin iyi olsun da :)

• Beğen
Geçmiş olsun canım simdi iyisin dimi
İyiyim çok şükür kuzum dünden beri bi kabızlık vardı ter döktüm resmen onuda sabah halletim. Dün ilk defa kustum çok kötü oldum korkuyorum devamı gelecek diye. Şimdiye kadar hiç kusmamıştım. Sanırım ilacın yan etkisi :(

elaine benes elaine benes canım :) asiri kasık ağrısı ve mide bulantisi sıkıntısı bende de var, dün gittim kontrol e 6+4 normalde ama karından iki haftadir sadece kese görünüyordu, vajinal baktı minicik de olsa bebeği gördük, her bebek farklı gelisiyor, kızimda 5. Haftada kalbi duymuştum bunda 7 de anca.. hiiiiccc üzme kendini :) zamanla gececek korkularımiz :)
Evet normalde mesela çoktan kalp atışı duymam gerekiyodu ama daha bebek görünmedi. Burada öyle olan çok varmış rahatladım biraz daha teşekkür ederim :) inşallah ben de haftaya artık görürüm de 7 olcam içim rahatlar iyice. Normal göremezse vajinal rica etcem artık. Beklemesi böyle zor oluyo çünkü. İnşallah canım benim :anne::KK200:

Benim de ailem yok ama yorulmamamız lazım özellikle kanama olursa boşver ev pis olsun varsın yeter ki onlar sağlıklı olsun moralini yüksek tutmaya çalış
Canım dün annem dayanamayıp geldi yanıma bi 10-15 gün kalacak inşallah. Ev zaten pisti onu geçtim yemek yapıp yiyemiyordum nasıl bişeyse kendi yaptığım şeylerin tadı iğrenç geliyor bana

Bakmaya gerek yok dedi. Elimdeki cihaz son model bu evrede içerde bebek görmem lazımdı dedi . KEse var içinde azcık grilikte var ama bu evrede bu şekilde olmaz dedi .
7+5 şuan Sat a göre .
Akşam yıne başka doktora gözükcem .
Ama umudum kalmadı .
Çarşamba gunu giderim büyük ihtimalle bitirmeye
Geç döllenmedir belki

• Beğen
Şimdi nasılsınız dualarımız sizinle
Çok şükür dün taburcu oldum canım kalp atışı duyuldu doktor sakın sakın kalkma dedi. Öyle yatıyorum oturuyorum. Oda sıkıcı ama herşey bebeklerimiz için katlanacağız. Birde ilaç yazdı o mahfediyor beni dün ilk defa kustum. Korkuyorum devamı gelecek bundan sonra hep kusacağım diye

Kizlar, dun bir gun boyunca karin agrisi cektim. Ozellikle aksam.. Simdi agri sizi yok. Bu neden oluyor acaba bilen var mi? Dusuk yapacagim sandim inanin..

Ah canım benim ya seni öyle iyi anlıyorum ki. O kadar bulantı kusma çilesi çektikten sonra bunların olması daha acı. Bak mesela normalde de ben kalp atışı bulantı yapar diye biliyodum yanlışmış demek ki. Akşamki doktora vajinal bakması için rica et bence. Bence de olsun aynen bekle bi hafta daha. Dua etcem senin için canım benim gönlünü oldukça ferah tutmaya çalış yapabildikçe çok zor biliyorum
Geçende bakmıştı canım . Kesın yıne bakar .
Allahım sabır versın yenı oldugu için üzgünüm ama alışırım inşallah.
Çok teşekkür ediyorum :KK15::dua:

H E H E canımm, Rabbim sana ve eşine sağlık versin, çok zor süreçler biliyorum, 3 kez kaybettim bebegimi, insaAllah ki ikinci doktora gidince güzel haberler alırsın ama ola ki olmadı, Rabbim bı daha verir, sen iyi ol eşin iyi olsun da :)
Sağol canım Allahım razı olsun .

Geç döllenmedir belki
Daha önce de yazdııgm gibi canım . Ben Bata 4 varken öğrendım hamıle oldugumu .
2 gun geçti değerim 283 tü . Herşey sırayla oldu . kese güzel oluştu .
Yolk u görduk ama işte maalesef devamı gelmedı sanırım :dua:
allahım sabır versın :dua: .

Daha fazla yazıp hiçbirinizi üzmek istemıyorum ..
Bu haberı verdııgm içinde hepinizden özür diliyorum ama benden bir haber bekledıgınız için yazdım .

Allahım hepinize sağlıklı bir hamılelık , sağlıklı bir doğum , sağlıklı evlatlar nasip etsın :dua::dua:

Sen dosyanı açtır ,bu hastane Üniversite hastanesi olduğu için 12 hafta kuralını uyguluyor maelesef.182 ya da Mhrs sisteminden randevu alamıyorsun.Hacettepe hastanesinin kendi sayfasından randevu alıyorsun.Doç.dr Murat Güntekin hocayı da tavsiye ederim
Beni kabul etmediler riskli gebelik için hafta sınırı 10 muş ne yazikki :(

Back
X