• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anladım canım. Zor durummuş. Sizin ilk gebelik ondan mı bitmiş öyle mi dediler. Ben hiç baktırmadım ama baktırsam iyimiş bak. Bende çok sağlık sorunu çıkar hep çünkü. Sağlıklı bebek dünyaya getirmek büyük mucize görünüyo gözüme şimdi
Kesin bu sebepten diyemeyiz dedi doktorum. Şu an tedbir amacli kan sulandirici kullaniyorum. Gerisi Allah'a kalmış.

Kuzu herkesin hamilelik süreci çok farklı;ben buzdolabının kapısını bile açamıyorum son 3 gündür yemek yapabiliyorum.Ne güzel ki bulantı yaşamadın
Canim haklisin ama kalp atisi bulanti yapar falan deyince ister istemez bi tedirgin oluyorsun ben daha duymadim kalp atisini en ufak seyi takar oldum ondan

Kalp atisi bulanti yapar diyorsunuz benim gibi bulantisi olmayanlari korkutuyorsunuz yalniz zaten niye bulantim yok diye diken ustundeyim
Canım hiç korkma. Oyle bir sey kesinlikle yok. Benim olmadi ve bebegimin kalp atislarini duydum. Kaldiki sülalemdeki butun kadinlarin hamileliginde bulantisi olmamis. Hepside saglikla bebekler dunyaya getirdiler.

Kızlar nasılsınız?
Umarım herkes iyidir , benim doktor kontrolüm vardı gittim ve benim fındığın kalp atışlarını duydum :nazar: çok şükür :dua:
Haftası uyumlu, herşeyiyle iyi dedi. Darısı bekleyenlerin başına :dua:

Birazdan kaçırdığım postları okumaya başlarım :halay:
MasaAllah gözünaydın :KK200:

Kalp atisi bulanti yapar diyorsunuz benim gibi bulantisi olmayanlari korkutuyorsunuz yalniz zaten niye bulantim yok diye diken ustundeyim
Yok canım o yalnış bilgi bence. Bulantısı olmayan çok var sitede. Ki benim bugün hiç bulanmadı. Geçen sefer ben doktora dediğimde kalp atışındandır dedi ama ultrasonda bebek bile görünmedi :) yani o yüzde yüz yalnış bilgi canım. Bide bulantın yoksa diken üstünde olma gerçekten doğum olana kadar hiç belirti yaşamayan komşum var. Sen bulantı yaşamayan şanslılardansın öyle düşün. İnternette de Gebe kadınların yüzde 50 ila 70 oranında bir kısmı bunu ilk üç aylık dönem içinde deneyimlerler yazıyor. Ayrıca bulantı kusma olunca gebelik kesin sağlıklı diye bişey asla yokmuş onu da öğrendik. O yüzden canım diken üstünde olmanı istemiyorum sen çok şanslısın. O bulantı olayını da arkadaşa şaşırdığımdan dedim. Meğerse alakası yokmuş sen de gördün ya canım

bence yanlış veya eksik bilgi..sadece hamilelik belirtisi bulantıymış gibi düşünmek yer etmiş bizde.ama bulantısı olup hamileliği sağlıklı ilerlemeyen bir çok kişi var,ya da hiç bir bulantısı olmayıp gayet sağlıklı hamilelik geçiren de..arkadaşımın 2 çocuğunda da sadece karnı şişti başka hamilelik belirtisi yaşamadı..bende yaşamıyorum hiç bulantım olmadı.sadece yorgunum ve çok uykum var.bu tembellik belirtisi de olablir :))

Kesin bu sebepten diyemeyiz dedi doktorum. Şu an tedbir amacli kan sulandirici kullaniyorum. Gerisi Allah'a kalmış.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben hamile kalınca herşey bitecek artık rahatlama zamanım diyodum öyle değilmiş meğersem. Allah hayırlısını nasip etsin

Canım hiç korkma. Oyle bir sey kesinlikle yok. Benim olmadi ve bebegimin kalp atislarini duydum. Kaldiki sülalemdeki butun kadinlarin hamileliginde bulantisi olmamis. Hepside saglikla bebekler dunyaya getirdiler.
Cok saol canim gercekten icimi cok rahatlattin hamilelik dunyanin en endise verici durumu imis onu anladim ben hep bi diken ustundesin

Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben hamile kalınca herşey bitecek artık rahatlama zamanım diyodum öyle değilmiş meğersem. Allah hayırlısını nasip etsin
Amin canim hepimize insallah.
Bende her sey iyi gidiyor derken 2 gündur yuksek tansiyonla ugrasiyorum. Korkuyorum bir sey olacak diye. Ne yaptiysamda dusmedi. Pazartesi doktora gidecegim tekrar.
9 ay sürprizlerle dolu gececek gibi ;)

Kalp atışıyla mide bulantısının alakası uok ki canım benim işk hamileliğimde hiç bulantım olmadı ve bir oğlum oldu hiç bulantı çekmeyen çok insan var takılma sen

Yok canım o yalnış bilgi bence. Bulantısı olmayan çok var sitede. Ki benim bugün hiç bulanmadı. Geçen sefer ben doktora dediğimde kalp atışındandır dedi ama ultrasonda bebek bile görünmedi :) yani o yüzde yüz yalnış bilgi canım. Bide bulantın yoksa diken üstünde olma gerçekten doğum olana kadar hiç belirti yaşamayan komşum var. Sen bulantı yaşamayan şanslılardansın öyle düşün. İnternette de Gebe kadınların yüzde 50 ila 70 oranında bir kısmı bunu ilk üç aylık dönem içinde deneyimlerler yazıyor. Ayrıca bulantı kusma olunca gebelik kesin sağlıklı diye bişey asla yokmuş onu da öğrendik. O yüzden canım diken üstünde olmanı istemiyorum sen çok şanslısın. O bulantı olayını da arkadaşa şaşırdığımdan dedim. Meğerse alakası yokmuş sen de gördün ya canım
Bana sans dileyin yarinda benim randevum var umarim gorebilirim. Su aklima takilanlari da sorarim su siralar en ufak seyi takar oldum canim kusura bakma hormonlarim benle oynuyor saniyorum. Dusun ki olumsuz bir sey gormemek icin haber bile izlemiyorum

Ya canım o nerden cıktı takılma sen ben kıZımda bu kadar mıde rahatsızlıgı yasamadım yasamayan coook kotu yasayanda var lütfen kendını kıyaslama lütfen

bence yanlış veya eksik bilgi..sadece hamilelik belirtisi bulantıymış gibi düşünmek yer etmiş bizde.ama bulantısı olup hamileliği sağlıklı ilerlemeyen bir çok kişi var,ya da hiç bir bulantısı olmayıp gayet sağlıklı hamilelik geçiren de..arkadaşımın 2 çocuğunda da sadece karnı şişti başka hamilelik belirtisi yaşamadı..bende yaşamıyorum hiç bulantım olmadı.sadece yorgunum ve çok uykum var.bu tembellik belirtisi de olablir :))
Ben de sadece nadiren olan hafif bas donmesi var arada kasik batmalarim oluyor anlik oda nadir yorgunluk bende de var ama uyuyamiyorum

Back
X