• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
14 9 cıktı 2 kere 2 gündür 12 7 12 8 ölçüyorum doktorum takip et bakalım dedi pazartesiye kadar senin kaç cikiyo canim
Canim benimde dün 13/9 çıkti hiç dusmedi. Bugun 13,5/8,5 oldu. Az once 11/7 olmustu. Bende takipteyim. Pazartesi doktora gidecegim. Ensemden bir agri giriyor cok fena. Insallah duzene girer.

Sata göre 7.5 satla uyumlu degil ama 6+2 falan sanirim kesin haftasini kalp atisindan sonra soylicem dedi cünkü senin baya olmus niye daha once dinlemedin canim
Doktor 10 gün sonra gel dedi canım hafta içine denk geldiği için işlerden dolayi hafta sonu gideriz dedik geç olmasi daha iyi bence canım gorulmedigi zaman erken mi diye stres yapiyosun ama sağlıkliysa yarın kesin duymam lazım bakalım bekleyen herkes hayırlı haberlerle gelir insallah

Kızlar tansıyonu benım gıbı dusenler ıcın;
Gebelikte bebeğe yeterli oksijen ve besin sağlamak için kan hacmindeki hızlı artış damarları genişletir bu da kan basıncının düşmesine neden olur. Yanı tansıyon dusermış.

Yanı benım anladıgım daha cok kan yapıcı seylerle beslenmelıyız buna bile sevınıyorum tehlıkem olması benı cok endıselendırıyor. Insan bundan da mutlu olurmu oluyormus!
Ben dusuk tansiyon hastasiyim canim o sebepten simdi de dusuyor. Ilk doktor kontrolunde herşeyi unuttugum icin bu sefer soracagim doktora ama bildigim kadariyla yuksek tansiyon tehlikeli imis

Doktor 10 gün sonra gel dedi canım hafta içine denk geldiği için işlerden dolayi hafta sonu gideriz dedik geç olmasi daha iyi bence canım gorulmedigi zaman erken mi diye stres yapiyosun ama sağlıkliysa yarın kesin duymam lazım bakalım bekleyen herkes hayırlı haberlerle gelir insallah
Anladim canim bende dedim seninki de mi gec dollenme acaba diye ? Guzel habeelerle don insallah canim

Ben dusuk tansiyon hastasiyim canim o sebepten simdi de dusuyor. Ilk doktor kontrolunde herşeyi unuttugum icin bu sefer soracagim doktora ama bildigim kadariyla yuksek tansiyon tehlikeli imis
Cok dusuk degıl galıba uc gun 9/6 bugunde öyle normalım de zaten benım 10/7 bazen 11/7 sersemlıkten anlıyorum dustugunu.
Evet canım bende öyle bılıyorum ama sen yarın sorarsan eger cok sevınırımm

Acaba kullandığımız kan sulandırıcılar yüksek tansiyon yapar mı bilgin var mı? Benim hiç yüksek olmazdı
Canim ben 26 Eylulden beri igneyi kullaniyorum. Onun etki ettigini dusunmuyorum acikcasi.
Benim de çok nadir yukselir. Yasim da 35 oldu. Hamilelikte yasanan bir durummus. Insallah gecicidir. Sende takip et. Mumkunse sabah aksam not al. Ona gore doktoruna bilgi veririsin canim.

Canım dün annem dayanamayıp geldi yanıma bi 10-15 gün kalacak inşallah. Ev zaten pisti onu geçtim yemek yapıp yiyemiyordum nasıl bişeyse kendi yaptığım şeylerin tadı iğrenç geliyor bana

Aaa iyi hadi canım sevindim hazır annen de gelmiş hep yat şu 12 haftayı tamamlasak hayırlısıyla

Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Yine kalp atışı alamadık .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
Kafanda bitirmen için senı gönderiyorum dedi..
İstediğin zaman randevu al sonlandıralım dedi..

İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz :dua:

Dualarım hep sizinle :dua::dua:

Tam kaç haftalık canım biraz daha bekle benim arkadaşıma da boş gebelik istediğin zaman gel alalım dediler 1 hafta bekledi başka doktora gitti bebek var kismetse bu ay doğum yapacak beklesen mi 1 hafta daha

Merhaba kızlar
7 haftalik hamileyim simdiden 1 kilo aldim bile :KK43:
Sizde kilo durumları nasil :KK66:
Surekli ekmekimsi birseyler yemek istiyorum açlığı bastirmak icin buda bana pahaliya patlicak gibi:KK66:

Benim 8+4 2bucuk kilo aldım bulantısı olmayanların da sıkıntısı bu sanırım

Bende büyük doğum olnasibi hiç istemiyorum evet zubeyde hanim da ondan farklı değil ama doğum için mecburum gibi birşey tabi bu arada ben yine özel hastanede de devam edeceğim hatta medicana sevtap hanıma geçmeyi düşünüyorum kendi doktorum gaziye gittiği için bugün bana 3 doktor baktı 3 üde ayla hanımın dediklerini dedi gaziye gitmek bizim için biraz sıkıntı olacak o yüzden bırakmak zorundayım ayla hanımı sevtap hanıma gittin mi hiç nasıl bir doktor ? Bende çok hastane gezdim ama ilk 3 ayı doktorlar genelde riskli görüyor diye düşünüyordum meğer hemen hemen her hastanede varmış 10 12 hafta kurali inşallah başka arkadaşlar atlamaz bu detayı belkide ankara içindir gerçi onuda bilemeyiz
Yok kuzum ya Türkiye’de her hastane de geçerli;burda bir çok arkadaş özele gittikleri için bilmiyorlar.Ben de özele gidiyorum;ama ne olur ne olmaz Devlette de kaydım olsun diye bu kadar çok uğraştım,ince eleyip,sık dokudum.Tarama testlerimi devlet hastanesinde yaptırmak istedim.Bir de kardeşim tıbbı mümessil olduğu için,o çok ısrar etti.Hacettepe yeni doğan yoğum bakım ünitesi Türkiye’de ilk sırada,mutlaka git dedi.Onun yönlendirmesiyle de gittim.Bir de ben de Hacettepe doğumluyum,kendi çocuk doktorum da Hacettepedeydi.Yabancı değilim o yüzden.Medicana’ya 23 kasımda gidicem.12 haftayı tamamlamış oluyorum,belki cinsiyetini de öğrenirim.Ayla Eser çok iyi doktorlardan bir tanesi,eğer devam etme şansın varsa,onunla devam et

Bakmaya gerek yok dedi. Elimdeki cihaz son model bu evrede içerde bebek görmem lazımdı dedi . KEse var içinde azcık grilikte var ama bu evrede bu şekilde olmaz dedi .
7+5 şuan Sat a göre .
Akşam yıne başka doktora gözükcem .
Ama umudum kalmadı .
Çarşamba gunu giderim büyük ihtimalle bitirmeye
Ayrıntılı ultrasona göndermeden nasıl böyle bir karar veriyorlar lütfen acele etme en az 3 doktor görsün biraz bekle ve mutlaka ayrıntılı ultrasona gir

Cok dusuk degıl galıba uc gun 9/6 bugunde öyle normalım de zaten benım 10/7 bazen 11/7 sersemlıkten anlıyorum dustugunu.
Evet canım bende öyle bılıyorum ama sen yarın sorarsan eger cok sevınırımm
Yarin hersey yolunda giderse insallah bu sorularimi yazdim soracagim sana da haber veririm canim mutlaka

Back
X