• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
H E H E canım ben akşam okuyabildim birikmiş mesajları sabah yazdıklarını okuyunca çok çok üzüldüm akşam tekrar gideceğini yazmışsın n’aptın gittinmi

• Beğen
Reactions: H E
Mutlaka alanında doktoruna başvur. Endokrinin alanı hormonlar ama dahiliyede bakar. Bende doktor değişikliği yaptım salı günü görüşeceğim
En kısa sürede randevu alıp gideceğim inşallah teşekkür ederim

Benim 2 nin üzerinde ama doktorum bir şey demedi. İlaç kullanılıyor sanırım bununla alakalı çok çok stres yapma canım doktor kontrolünde olduktan sonra için rahat olsun
ne bileyim stres de bitmiyor ki ister istemez düşünüyorum aslında görümcem de ilaç kullanmış abimin eşi de şuan kullanıyor kendimi sıkmayayım diyorum ama bi doktora daha görsem rahatlarım inşallah

İyi akşamlar kızlar bende oğlum olucak gibi hissediyorum. Bugün bir elbise demedim resmimi çektim şimdi bakıp bakıp duruyorum sanki karnım sivri gibi yükleyebilirsem aşağıya yüklicem bir bakın sivri mi bana mı öyle geliyor :))
Ayy inanmıyorum,aramızda 1 gün var ama senin karnın çıkmış.Karın meselesine hiç takılma,benim arkadaşımın karnı aynı erkek bebek karnıydı.Hiç kg almadı,arkadan hamile olduğu hiç belli olmuyordu.Sadece önünde top gibi karnı vardı ama kızı oldu.
Ben tatlı-ekşi aşermeleri ve karına inanmıyorum.
Kesen hangi tarafta;benim ki sol tarafta bana doktorum erkek bebek solda olur dedi

Ayy inanmıyorum,aramızda 1 gün var ama senin karnın çıkmış.Karın meselesine hiç takılma,benim arkadaşımın karnı aynı erkek bebek karnıydı.Hiç kg almadı,arkadan hamile olduğu hiç belli olmuyordu.Sadece önünde top gibi karnı vardı ama kızı oldu.
Kesen hangi tarafta;benim ki sol tarafta bana doktorum erkek bebek solda olur dedi
Ay bende sağda hissediyorum sürekli sağım sızlıyo sol tarafımda hiç tık yok niyeyse bana da herkes erkek olur dedi daha kız diyen hiç duymadım etrafimda

M
Ay bende sağda hissediyorum sürekli sağım sızlıyo sol tarafımda hiç tık yok niyeyse bana da herkes erkek olur dedi daha kız diyen hiç duymadım etrafimda
Neyse az kaldı cinsiyetlere de ,öğrenip rahatlıycaz :halay:Erkek Bebek çıkıntıdan dolayı,daha erken gösteriyor.Kız kardeşim 12.haftada öğrenmişti

Ben dünde yazmıştım dr un tavsiyesine uyucam ayrıntılı ultrason bize bilgi verir mesela kollar kısa olabilir bianormsllık göze çarpabilir ozaman fetal DNA öneririm dedi biraz maliyetli sanırım tam araştırmadım ama daha net sonuç veriyormuş
Dr un dediği ikili tarama olasılık olarak veriyor ve o olasılık herzaman doğru sonuç vermiyor, olasılık yüksek çıkınca fetal DNA ve amniyosenteze başvuruyoruz dedi yani sonuç olarak fetal DNA daha net sonuç veriyormuş oyüzden ikili test herhalde ben yaptırmıycam

Ben de prenatest fetal dna yaptıracağım.

İnşallah kuzum bi de panikledim kendimi ortada kalmış gibi hissettm bi an 9+5 im ve ikili teste az kaldı ikili testten önce halletmem lazım diye panik yaptım galiba
Ay bugün bende öyle hissettim canım bak sincan koruda kötü şeyler duydu eşim dedin ama doktorlari iyi gerçekten beğenen çok insan var ve senin bütçen dahilinde ve yenidogan yoğun bakımı filanda var ucuz olan hastanelerde örneğin bilgide yok başka hastaneye gönderiyorlar çocuğu anormal bi durumda bunlar da önemli yinede bi ara derim ben :)

Melegimiz89 Melegimiz89 canım doktora gittin mi? Benim de bulantı dışında belirtilerim azaldı. Yani göğüs hassasiyetim azaldı iki gün de arada batma oldu kasığımda korktum. Kontrolüm de 22 kasımda... seni merak ettim açıkcası inş normal durumdur

Gittim canim. Hersey yolunda sukur. Hatta tomurcuk gibi olan kollarini oynatiyordu. Bacaklarida belirginlesmeye baslamis. Doktor bakin size el salliyor dedi :KK200::KK200::KK200::KK200:.

Gitmeden cok hafif kirmizi leke geldi bende iyice streslendim ama simdi rahatim. Kalbide guzel atiyordu. Bu haftalarda karin agrisi normalmis.. Lekeyide takmamam gerektigini soyledi. Bazen bi damar catlaya biliyormus, rahim buyuyormus, plasenta yerlesiyormus veya cinsellikten dolayi kasilmalardanda olabilir dedi.. Haftaya persembe yine randevum var insallah hersey yolunda olur yine...

Sende takma bence. Bebeklerimiz insallah saglicakla buyuyecekler :anneadayı::KK200:

Kesem sağda ama bence bunların hiçbiri tutmuyor :)) Ben nedense çok çok merak ediyorum cinsiyetini 11 haftalıkken kontrolümüz var ama o zaman belli olur mu bilemiyorum. Birde kağıda yazmasını isticez ben artık meraktan ne olucam bilemiyorum :))

Allah allh bunu doktoruma sorucam :)
Benım kızım oldu ozaman cok ılgınc geldı bana :)

İyi akşamlar kızlar bende oğlum olucak gibi hissediyorum. Bugün bir elbise demedim resmimi çektim şimdi bakıp bakıp duruyorum sanki karnım sivri gibi yükleyebilirsem aşağıya yüklicem bir bakın sivri mi bana mı öyle geliyor :))
O bebek değil canım senin aldığın kilo daha :) bebek bu haftada o kadar yukarı çıkmıyor malesef :))

O bebek değil canım senin aldığın kilo daha :) bebek bu haftada o kadar yukarı çıkmıyor malesef :))
O zaman ben direk o bölgeye almışım kiloyu çünkü aşırı düz bir karnım vardı kemiklerim çıkardı yandan birkaç haftada birden böyle oldu :)) Birde bu gündüz çekim akşam çok aşırı çıkıyor hep bol şeyler giyiyorum daha kimseye söylemediğimiz için

Allah allh bunu doktoruma sorucam :)
Benım kızım oldu ozaman cok ılgınc geldı bana :)
Sağ kese kız,sol kese erkek kalp atışı 140’ın altı erkek,140 üzeri kız demişti
3 arkadaşımda teori doğru çıktı.Kız kardeşimin soldaymış erkek,iki arkadaşımın da sağ da kızları oldu

O zaman ben direk o bölgeye almışım kiloyu çünkü aşırı düz bir karnım vardı kemiklerim çıkardı yandan birkaç haftada birden böyle oldu :)) Birde bu gündüz çekim akşam çok aşırı çıkıyor hep bol şeyler giyiyorum daha kimseye söylemediğimiz için
Aynen benim de çıktı göbeğim biraz ama o yemeden dolayı ve biraz şişkinlikte vardır :) bebek daha leğen kemiğinin üstüne çıkmıyor bu haftada

Sağ kese kız,sol kese erkek kalp atışı 140’ın altı erkek,140 üzeri kız demişti
3 arkadaşımda teori doğru çıktı.Kız kardeşimin soldaymış erkek,iki arkadaşımın da sağ da kızları oldu
Ama ben solda hıssettım hep solda tokluk vardı hatta ılk solda hareket ettı okadar emınım. Zaten buyudugu zaman heryerdeler de 8 9 haftalarda yerı bellı oluyor gıbı... benım kız oldugu ıcın sasırdım hele kı doktor soyledı dıyınce baya sasırdım:) bakalım sonuçlar nasıl olacak. Bende zaten cok emın degılım yasadıgımdan yola cıktım

Aynen benim de çıktı göbeğim biraz ama o yemeden dolayı ve biraz şişkinlikte vardır :) bebek daha leğen kemiğinin üstüne çıkmıyor bu haftada
Çok bilgim yok canım bu kadar büyüyünce belki hamileliktendir dedim bende :)) Bunun üzerine büyürse baya kocaman bir göbeğimiz olucak demektir

Iyi akşamlar kızlar

Bend e bugün kan testi sonuçlarına baktirmaya gittim . Tiroid lerde sıkıntı var dahiliyeye git 1 ay sonraya randevu verdi o zaman dahiliye den aldigin sonuçları da getir dedi . Bu tiroid ne oluyor bebeğe zararı var mi . Bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim

Bende tiroid 4 çıktı doktorum ilaç verdi her ay kan verecegim takip edeceğiz.. 2,5 altında olmaliymis hamilelikte...
Sana da degeri düşürmek için ilaç vermeliydi..
ilaçla kontrol altına alınıyor..
Bebeğe zararı var deniyor ama bana doktorum bu değerle sagliksiz bir bebek olmaz merak etme dedi. 8-9 olunca kritik gibi biraz..
İçini ferah tut biran önce doktora git ilaca başlarsın.

Son düzenleme:
Back
X