• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayy inanmıyorum,aramızda 1 gün var ama senin karnın çıkmış.Karın meselesine hiç takılma,benim arkadaşımın karnı aynı erkek bebek karnıydı.Hiç kg almadı,arkadan hamile olduğu hiç belli olmuyordu.Sadece önünde top gibi karnı vardı ama kızı oldu.
Ben tatlı-ekşi aşermeleri ve karına inanmıyorum.
Kesen hangi tarafta;benim ki sol tarafta bana doktorum erkek bebek solda olur dedi
oğlum hep sağdaydı 9 ay boyunca

Bende tiroid 4 çıktı doktorum ilaç verdi her ay kan verecegim takip edeceğiz.. 2,5 altında olmaliymis hamilelikte...
Sana da degeri düşürmek için ilaç vermeliydi..
ilaçla kontrol altına alınıyor..
Bebeğe zararı var deniyor ama bana doktorum bu değerle sagliksiz bir bebek olmaz merak etme dedi. 8-9 olunca kritik gibi biraz..
İçini ferah tut biran önce doktora git ilaca başlarsın.
Keşke sorsaydım değer kaç diye ama ne olduğunu bile bilmezken aklıma gelmedi . Dahiliyeye gir sonuçlara bi bakalim dedi yazmadı ilaç bilmiyorum aldım randevu 9 gün sonraya bulabildim bakalim hayır olsun sağlıklı olsun ı sallah

Kızlar benim bi sorunum var yarımcı olun nolur yoksa deliricem geceleri tuvaletim geliyor ama yapamıyorum az bişi yapıyorum kesiliyor bekliyorum 10 dk damla damla yapıyorum ama tamamını boşaltamıyorum yanma ağrı vs yok ne dir bu şimdi gündüzleri yok çok aşırı sıkışırsam bir iki defa oldu ama hep gece oluo bu hamilelikten mi doktora gitmem lazım mı bi deyiverin bana
Benimde bir gece öyle olmuştu canım biliyorum çok zor bir durum ama geçti benimki. Senin ne zamandır devam ediyor? Çok sık çıkınca böyle olabiliyormuş.

Ya inş çok sinir bozucu bi durum yıldım remen uykum bile kaçıo yapamayınca
Uykuyu çok seven ben;geceleri 4 defa lavaboya gidiyorum.Sen Üroloji doktoruna bir görüm.İdrar tahlili ister,idrar yollarında enfeksiyon filan olabilir.Etraftan Maydonoz suyu iç,geçer filan derlerse sakın içme,maydonoz düşüğe neden oluyor(Allah korusun )

Keşke sorsaydım değer kaç diye ama ne olduğunu bile bilmezken aklıma gelmedi . Dahiliyeye gir sonuçlara bi bakalim dedi yazmadı ilaç bilmiyorum aldım randevu 9 gün sonraya bulabildim bakalim hayır olsun sağlıklı olsun ı sallah

Sende tahlil sonuçları olması lazım canım çıktı veriliyor her yerde..
Nerde yaptırdıysan isteyebilirsin
Dahiliye de sorar sana değerini ona göre durum değerlendirmesi yapar..
Stres yapma fazla herşey bebişlerimiz için.

Kızlar benim bi sorunum var yarımcı olun nolur yoksa deliricem geceleri tuvaletim geliyor ama yapamıyorum az bişi yapıyorum kesiliyor bekliyorum 10 dk damla damla yapıyorum ama tamamını boşaltamıyorum yanma ağrı vs yok ne dir bu şimdi gündüzleri yok çok aşırı sıkışırsam bir iki defa oldu ama hep gece oluo bu hamilelikten mi doktora gitmem lazım mı bi deyiverin bana
İdrar yolu enfeksiyonun var mı acaba

Gittim canim. Hersey yolunda sukur. Hatta tomurcuk gibi olan kollarini oynatiyordu. Bacaklarida belirginlesmeye baslamis. Doktor bakin size el salliyor dedi :KK200::KK200::KK200::KK200:.

Gitmeden cok hafif kirmizi leke geldi bende iyice streslendim ama simdi rahatim. Kalbide guzel atiyordu. Bu haftalarda karin agrisi normalmis.. Lekeyide takmamam gerektigini soyledi. Bazen bi damar catlaya biliyormus, rahim buyuyormus, plasenta yerlesiyormus veya cinsellikten dolayi kasilmalardanda olabilir dedi.. Haftaya persembe yine randevum var insallah hersey yolunda olur yine...

Sende takma bence. Bebeklerimiz insallah saglicakla buyuyecekler :anneadayı::KK200:
Ay içimi rahatlattın kuzum çok teşekkür ederim Allah bize bağışlasın inş

Back
X