• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bizimlede paylaşırmısn hangisini aldın?
Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşllh

İyidir iyi:KK70:hadi bakalım güzel güzel kullanmak nasip etsin:KK9:nasıl birşey aldın ve neden tercih ettin düşünce ve tecrübeleri biriktirelim bizde alırken ona göre bakalım

Bana göre Bebek arabası tamamen bütçe ile ilgili bir durum.500 liradan başlayıp-10.000 liraya kadar çıkabiliyor.Ben şu ana kadar en çok içime sinen Bebek arabası Mamas Papas oldu.Umut ediyorum,fiyatının inmesini bekliyorum.Az da olsa inince direk o arabayı alırım.
Tercih nedenlerimi de size sıralarım:
Tek elle açılıp,kapanıyor
Bebek arabası 10 kg
Bebek içindeyken arabanın kendini kapatma olasılığı yüzde 0
Yeni doğan için puset ile kullanma özelliği sağlıyor
Yatak olarak kullanma özelliği var gibi liste uzayıp gidiyor:KK200:
aynen katılıyorum herkes bütçesine göre alıyor tabi ama ben uygun fiyata da il görüceğini düşünüyorm bayağı araştırdım travel sistem alanların çoğu 6. Ayda baston arabaya geçiş yapıyor hem katlanması rahat hafif bebek rahat ediyor içinde vs. Zaten beneto alacaktım hem yerli firma hemde fiyatlar çok uçuk değil hemde bastonlu hemde üstünde pusetide var baya da indirimde görünce alıverdim valla daha çok bütçem olsa alırmıydım bilmiyorm herhalde gene de uygun bir şeyler alırdım sonuçta bebiş masrafı eksiği bitmiyor :KK51: Screenshot_20181111-192252.webp

Bana göre Bebek arabası tamamen bütçe ile ilgili bir durum.500 liradan başlayıp-10.000 liraya kadar çıkabiliyor.Ben şu ana kadar en çok içime sinen Bebek arabası Mamas Papas oldu.Umut ediyorum,fiyatının inmesini bekliyorum.Az da olsa inince direk o arabayı alırım.
Tercih nedenlerimi de size sıralarım:
Tek elle açılıp,kapanıyor
Bebek arabası 10 kg
Bebek içindeyken arabanın kendini kapatma olasılığı yüzde 0
Yeni doğan için puset ile kullanma özelliği sağlıyor
Yatak olarak kullanma özelliği var gibi liste uzayıp gidiyor:KK200:

E bebek’in şubat ayı indirimlerini takip edin güzel fiyatlar oluyor geçen sene ben öyle aldım çoğu şeyimi .

Kızlar bebek çantası olarakta instagramda bir sayfa var orda bi çanta gördüm içi acayip geniş şu geçirmez kumaşı falan 90 tl çantalar şu an bi bakın isterseniz fikir olur bunu alıcam ben Screenshot_20181111-204154.webp

sanırım dosya numarası almam gerekiyor du almadım iyici safa bağladım ) tiroid falan diyince benim kafa gitti
Benimki 4.25 çıkmıştı hemen 100 mg levitron verdi. Çok önemli troid tsh Allah korusun bebek Enğelli oluyormuş . Sürekli takipte ayda bir bakılıyor. Ben gebelik öncesi tüm tetkiklerimi yaptırdım.korunmayı bıraktığım ay gebe kaldım. Benim 4.25 den 15 günde 1.35 düştü .takipte olun

Ben ilk emzik ve biberon aldım.Ben Philips Avent aldım.Anne memesine en yakın biberon Philips Aventteydi.Yeni doğan için damlalıklı şeklinde aldım.Birden çekince hepsi gelmiyor,damla damla geliyor.Böylece biberona da alışmıyor.Ben hastane çantama da koyucam,hastaneye de götürücem.En azından sütüm filan gelmezse,biberon ile veririm.
Biberon verme derim canım ilk etapta sütün gelmese bile mamayı kaşıkla veya enjektörle vermeyi öneriyolar azda aksa ona alışıyor ve annenin memesini almayabiliyor. Arkadaşımın sütü gelmedi biberonla mama verdiler bi daha asla annesini emmedi kız o kadar çok uğraştıki annesinin memesini verdiğimiz anda çığırarak ağlıyordu ben su için alıp hastaneye götürmeyi düşünmüyorum es kaza onunla verilir falan diye.

aynen katılıyorum herkes bütçesine göre alıyor tabi ama ben uygun fiyata da il görüceğini düşünüyorm bayağı araştırdım travel sistem alanların çoğu 6. Ayda baston arabaya geçiş yapıyor hem katlanması rahat hafif bebek rahat ediyor içinde vs. Zaten beneto alacaktım hem yerli firma hemde fiyatlar çok uçuk değil hemde bastonlu hemde üstünde pusetide var baya da indirimde görünce alıverdim valla daha çok bütçem olsa alırmıydım bilmiyorm herhalde gene de uygun bir şeyler alırdım sonuçta bebiş masrafı eksiği bitmiyor :KK51:Eki Görüntüle 2205021
Hayırlı olsun canım,iyi günlerde kullan,rengi de çok güzel

Kızlar bebek çantası olarakta instagramda bir sayfa var orda bi çanta gördüm içi acayip geniş şu geçirmez kumaşı falan 90 tl çantalar şu an bi bakın isterseniz fikir olur bunu alıcam ben Eki Görüntüle 2205026
Kuzum 90 liraya bunu alcağına benim attığıma bi baksana o daha büyük ve kaliteli aliexpresste 100 lira normalde 200 lira instagramda genede sen bilirsin tabi :)

Biberon verme derim canım ilk etapta sütün gelmese bile mamayı kaşıkla veya enjektörle vermeyi öneriyolar azda aksa ona alışıyor ve annenin memesini almayabiliyor. Arkadaşımın sütü gelmedi biberonla mama verdiler bi daha asla annesini emmedi kız o kadar çok uğraştıki annesinin memesini verdiğimiz anda çığırarak ağlıyordu ben su için alıp hastaneye götürmeyi düşünmüyorum es kaza onunla verilir falan diye.
Aaaa tamam canım çok saol bilgilendirdiğin için ben hiç götürmeyim o zaman.Su 6 aylık olana kadar verilmiyor,bebeklere (anne sütünden alıyorlar )

Kızlar bende 5arti 4 hamileyim siz gördünüz yavrularinizi ne mutlu ben napio yasiyormu yasamiyormu bilmiyorum bile haftaya pazartesi bidahaki hafta inşallah kalp atışı ve kese tam görünüsun die bekbekliyorum

Ben ilk emzik ve biberon aldım.Ben Philips Avent aldım.Anne memesine en yakın biberon Philips Aventteydi.Yeni doğan için damlalıklı şeklinde aldım.Birden çekince hepsi gelmiyor,damla damla geliyor.Böylece biberona da alışmıyor.Ben hastane çantama da koyucam,hastaneye de götürücem.En azından sütüm filan gelmezse,biberon ile veririm.
Tamam canım aklında bulunsun

Kuzum 90 liraya bunu alcağına benim attığıma bi baksana o daha büyük ve kaliteli aliexpresste 100 lira normalde 200 lira instagramda genede sen bilirsin tabi :)
aynen canım bende onlara bayılıyordum bunu görünce buda hoşuma gitti bi rahat görüntüsü falan baya da bölemesi var:KK45:

Aaaa tamam canım çok saol bilgilendirdiğin için ben hiç götürmeyim o zaman.Su 6 aylık olana kadar verilmiyor,bebeklere (anne sütünden alıyorlar )
Evette yaz ayına geldiği için doktorlar bazen sıcaklarda verin diyorlar o yüzden küçük bi cam biberon alıp koymak lazım ama dediğim gibi biberona alıştıkları zaman onlar öyle akıllıki uğraşıp annelerinin memesini çekmek istemiyorlar. Mama hem sağlıklı değil hemde maddi yönden çok zor arkadaşımın bebeği şuan 6 aylık büyüyünce dahada çok yediği için baya masraf oluyormuş. Eşim market sektöründe çalışıyor bezlere ve mamalara inanılmaz zam yapmışlar 3 aydır. 40 lira olan mama 3 ayda 70-80 lirayı bulmuş düşünün :/

Bebekten kilodan mı bilmiyorum canım ama göbeğim baya belli :)) Dün herkes anneme var galiba bir şeyler demiş o da daha bizim bildiğimizde bir şey yok ama istiyorlar diye geçiştirmiş birdaha söyleyene kadar kalabalığa girmeyi düşünmüyorum :))
Bende kimseye söylemiyorum herşey yolunda olduğunu öğrenene kadar.

aynen canım bende onlara bayılıyordum bunu görünce buda hoşuma gitti bi rahat görüntüsü falan :KK45:
Rahat görnüyorda içinin genişliğide önemli arkadaşım kullanırken içine bi baktım herşeyin yeri varya ayrı ayrı çantanın için bomboş gözüküyo ne koyarsan koy dolmuyo hemen bide baya yedek kıyafetler taşıcaz yanımızda minikler üstlerini çok batırıyo malum :)

Ben özel sektördeyim evet dediğin gibi işten 1.5 saat erken çıkıyorum. Eminim kamuda da aynı şey geçerlidir çünkü bu yasal hakkımız
Teşekkürler kuzm kamuda haftalık 40 saat kuralı var hiç bi hamile arkadaşımda da duymadım ama yine de araştıracağm yarım saat yarım saattir :)
Evet canım akşama doğru iyice şişiyor şuan mesela baya 5 aylık göbeğim var :)) Çok heyecanlı şeyler bunlar Rabbim nasip etti Çok şükür bize bu mucizeyi :)
Ya ben bugn pantolonum açık gezdim resmenn:)
Kızlar bende 5arti 4 hamileyim daha göremedim yavrumu siz gormussunuz neguzel napio bilmiyorum yasiyormu yaşamıyormu haftaya pazartesi randevum var inşallah rabbimin izni ile görürüm bende:110:
Canım hayırlı olsn hiç acele etme ben 9. Haftamda gördüm bebeğimi şimdi gitsen sadece kese görünür ki geç döllenme flnsa kese bile gözükmeyebilir beklemekten başka çaren yok :)

Rahat görnüyorda içinin genişliğide önemli arkadaşım kullanırken içine bi baktım herşeyin yeri varya ayrı ayrı çantanın için bomboş gözüküyo ne koyarsan koy dolmuyo hemen bide baya yedek kıyafetler taşıcaz yanımızda minikler üstlerini çok batırıyo malum :)
aynen canım bu da aynı şekilde baya bi şey sığdırmışlar içine bakayım ben senin dediğnede o markaya bakmamıştm :)

Back
X