• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlaar alışverişten açmışsınız konuyu bizde daha almadık hiç bişey çok ilginçtir ki :) Cinsiyeti belli olmadanda almayı düşünmüyoruz. Sadece ali expressten bebek çantası bakıyorum lequeen markası çok iyi duydunuzmu bilmiyorum ondan alıcam instagramda falan 200 liraya satıyolar ama ali expresste 100 lira aslında dahada ucuzdu geçen sene 40 tl falandı ama dolar artınca arttı doğal olarak. Birde korse baktım 5 dolara düşmüş doğumdan sonra çok ihtiyacımız olucak :spor:
Korse nasıl ? Modelını merak ettım ben eczaneden almıstım cırtlıydı yanı karnım ındıkce oyle ayarlamıstım

Kaç aylık yengen canım. Allah yardımcısı olsun inşallah kurtulsun kolaycacık.
39 haftalık canim amin insallah
Benimki 4.25 çıkmıştı hemen 100 mg levitron verdi. Çok önemli troid tsh Allah korusun bebek Enğelli oluyormuş . Sürekli takipte ayda bir bakılıyor. Ben gebelik öncesi tüm tetkiklerimi yaptırdım.korunmayı bıraktığım ay gebe kaldım. Benim 4.25 den 15 günde 1.35 düştü .takipte olun

Şuan kaç bilmiyorum doktora sormayı unuttum yarın yada salı e devlet şifresi alıp e nabizdan bakıcam inşallah . Adetim 6 gün geçince sağlık ocağında test yapmıştım o zaman 2.16 çıkmış acaba arttı mi bilmiyorum . Haftaya da dahiliye de randevum var

Aynen canım ya.. Ben de hiç bilmiyorum emzik biberon alırken neye dikkat edilmeli. Neler alınmalı.. Kıyafet oda vs zevke göre alınır da böyle şeyleri hiç bilmiyorum
Kiyafet falan sikinti degil alinir edilirde ben onemli alinmasi gereken seyleri merak ediyorum.

En güzeli . Seninle ilğili değiller miahh bu erkek Aileleri valla bende sonradan söylüycem çünkü 37 yaşındayım korkuyorum. Bir anomali olur diye herşey yolunda gitsin öyle söyleyeceğim. O neğatif insanlar duyup nazar etmesin ☹️
Çok haklısın sen nasıl rahat edeceksen öyle yap inşallah hiçbir sorun çıkmadan alırsın bebeğini kucağına

Ben aklıma geldikçe alıyorum aslında yavaş yavaş. Mesela cinsiyeti belli olur olmaz fil alıcam :KK70: odasına koyuyolarya kızsa pembe erkekse gri alıcam çok ama çok seviyorum o filleri üstüne yatırıyolar. Siz bana bakmayın mesela dün lightbox aldım ne alaka şimdiden sanırım odasını düzüyorum ben önce :KK70:
Ben oda yapamicam ilk etapta bu sebepten en gerekli seyleri alicam da ben 6ya kadar yolu var diyorum ama bi yandanda indirimde olanlari alsammi diyorum

Kızlar tabı herkesın fıkrı ama bencede cok erken zaten doguma okadar cok var kı ozamana kadar ne ındırımler olur. Bez zaten onemlı degıl e bebekte mıgrosta bıle ben unı yenı dogan ya da beZlerın ındırımını hep yakalıyodım cok oluyor yanı.
Coook bez stok yapmanızı tavsıye etmem neden dersenız bazı bebekler bazı bezlerı kabul etmıyor.
Bunu cok duydum kızıma molfx almıstım mesela cok kotu pişik olmustu ve hep tekrarladı prımaya geçtık cok rahatlamıstım.
Ama kımısı de baska markada rahat edıyor. Neden bılmıyorum ama boyle oluyor.
Islak mendıl unıbaby yenıdogan kesınlıkle en ıyısı bana gore onun ındırımlerını kaçırmayın mesela...
E bebek avent bıberon ındırımlerı cok yapıyor
Ya da bebek arabaları bende hepsını ordan almıstım ama 30lu haftalarda yınede tabı sız bılırsınız.

10 haftada beş kilo mu aldınız çok almışsınız biraz dikkat edin . Sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza.
Çok aktiftim hamile kalmadan önce şimdide genelde evdeyim hareketsizlik sebep oldu büyük ihtimal çünkü yeme düzenimde hiçbir şey değişmedi. 3 ay geçsin sabah ve akşam yürüyüşe çıkıcam enazından fazla fazla almam :)

suda eriyen bi kkapsül vermişti doktorum gitsem yine verirmi ki acaba çok sızlıyo ya
Ya o bende de oluyor ama eskı pozısyonumda yatmadıgım ıcın oldugunu dusunuyorum. Normalde yuz ustu yatarım hamıleyken sola yatarım en cok... bıraz saga sonra sola :) sırt ustu yatmamaya calısıyorum zaten ee oyle mı boyle mı derken uyku yalan oluyor ondan bence.. ama sen yıne de dr sor tabı...

Doktorda öyle dedi yaz sorcaklarını bi dahaki gelişinde dedi. Bide gerçekten şu aşamada söylenicek şeyler belli başlı şeyler. Doğum hakkında konuşsak şuan çokmu erken olur? Aslında ben normal doğum yapmak isterim ama taşikardi var bende kalbim olması gerekenden hızlı atıyor bunu konuşucam ama erkenmi acaba diye düşünüyorum.
Konus bence planlarin yada durumun takibe alinir gidisata gore ileriki aylarda karar verilir

Selam canım
6 aylık bebeğini neden kaybetmiştim doktor birsey dedimi o zaman?
Sürekli okudukça üzülüyorum bu mesajini gördükçe
Hatta rüyalarıma giriyor .. çok üzücü gerçekten
Her yazdığında sen kalbime bisey saplaniyor
Neden 6. Ayda düşmüştü?
Kontrolde ogrendim ben kalbi durmustu.sarilik olmusum hamileyken bayagi agirdi durumum yani.
Arkasindan dunyalar guzeli 1 kizim oldu 10 yasinsa ve bana arkadas sirdas bazen fikir danistigim kizkardes oldu : ))senin ruyalarina olumsuzlar girmesin bak bole guzellikler girsin..:KK200:

Eklentiler

• 571B8728-7205-429F-BEF0-C2AC4A6A7940.webp
    571B8728-7205-429F-BEF0-C2AC4A6A7940.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 51
Her aksam.bu saatlerde dayanilmaz sekilse basim agriyor.bas agrisindan midem bulaniyor
Geçen haftaydı sanırım benimde öyleydi 10+5 falandım galiba 3-4 gün sürdü şuan geçti canım ve uygulamada şu sıralar baş ağrılarınızın olması normal yazıyordu :) seninde geçer umarım

geceleri uyurken nereye doğru yatarsam ordaki kemiklerim sızlıyor ya ilk gebelğmde son aylarda olmuştu bu gebeliğimde 2.ayda başladı :KK43:
Bu gebelik hiç ilkine benzemiyor :KK12:
Allah'ın gucune gitmesin , bebisler sağlıklı olsun da çekelim ama çok zorlayıcı :110:

Böyle canım siyahını aldım ben.
Kullananlar neler yazmıs daha once arastırmadım ve merak ettım. Acaba hemen dogumdan sonra karnı acıtırmı? Tavsıye etmıslermı? Bunlr benım ıcın cok onemlı cunku ben oyuzden cırtlı almıstım hemen taktım dogumun 3gununden sonra sezeryan yaptım ve gercekten cok faydasını gordum. Yıne alıcam oyuzden soruyorum nasılmıs dıye sezeryan olucagım ıcn ılk gunler dısımı karnımı acıtmamalı

Geçen haftaydı sanırım benimde öyleydi 10+5 falandım galiba 3-4 gün sürdü şuan geçti canım ve uygulamada şu sıralar baş ağrılarınızın olması normal yazıyordu :) seninde geçer umarım
Evet ole yaziyor
Doktorda agriyabilir dedi.ama bugun cok daha fazla.ilac almayayim diye direndim uyumaya calistim olmadi da.

Back
X