Yaptirdim ben ama bir dunya test ile yapildi onun tek fiyatina bakmam lazim faturadan.Arkadaşlar toxoplasma testini yaptırdınız mi ve fiyatı nedir bide bide devlet yapiyomu hastanem 300 tl fiyat cikardi
Arkadasim devlette yaptirdi yapiliyor yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptirdim ben ama bir dunya test ile yapildi onun tek fiyatina bakmam lazim faturadan.Arkadaşlar toxoplasma testini yaptırdınız mi ve fiyatı nedir bide bide devlet yapiyomu hastanem 300 tl fiyat cikardi
Anladım canim 300 beni aştı önceki gebeligimde yaptırmamıştım ve şükür bişey çıkmamıştır tam bilgi sahibide değilim nedir diyeYaptirdim ben ama bir dunya test ile yapildi onun tek fiyatina bakmam lazim faturadan.
Arkadasim devlette yaptirdi yapiliyor yani
Hoş bulduk canımAaa Antalyalı çok azdık hoşgeldin dr un kim
Ben haziranda özel hastanede 70 gibi bir fiyata yaptırdım çok Emin'im 100 liranın baya altında olduğuna 300 fazla sanki :/ benim doktor bi liste vermişti bunları sağlık ocağında yaptır masrafa girme diye sadece 2 test orda olmaz burda yaptır demişti miktar da toplam bu kadardıArkadaşlar toxoplasma testini yaptırdınız mi ve fiyatı nedir bide bide devlet yapiyomu hastanem 300 tl fiyat cikardi
Doktor 10 kiloyu geçmeyeceksin diyor yazık adam hüsrana uğrayacak bendeKızlar haftamda artık kilolardan bahsediyor. Yavaş yavaş başla diyor ben daha şimdiden 3 kilo aldım ne başlaması yahuEki Görüntüle 2205365
Karnım acıktı vallabende çok yapardım özellikle oğluma et yemediği için soğanlı çok güzel oluyor :)
200 e yaptirmisim.ama dedigim gibi devlet karsiliyor.Anladım canim 300 beni aştı önceki gebeligimde yaptırmamıştım ve şükür bişey çıkmamıştır tam bilgi sahibide değilim nedir diye
Doktor 10 kiloyu geçmeyeceksin diyor yazık adam hüsrana uğrayacak bende![]()

Sorması ayıptır kaç kilosun böyle bir sınır koydubende de iştah yok günde 1 öğünle duruyorumKarnım acıktı vallaBir haftadır tartılmadım korkuyorum ama ne istersem yicem yapcak bişey yok:))
Çok merak ettim memleket neresi :) biz de çok sık yaparız da
Ben aynı yiyorum kahvaltıda biraz daha fazla yiyorum en son 5 kilo almıştım şuan güncel kaç bilmiyorumbende de iştah yok günde 1 öğünle duruyorum
Evet canım bende duydum çok şükür bebislerimizeSaol canim benim sen de duymustun dimi
Israrla beni cildirtmaya çalışan esim gitmis e bebekten bir suru zibin tulum badi falan almis getirmis saklamis.cin göz benden saklayacak aklinca.hayir alma alma alma ddiye milyon defa soyledim bide hepsi beyazbagirip cagirmam bitince bi baktim yenidogan seyleri ne ole oyuncak bebek giysisi kadar
Adami bogmadan bebegi dogurmak tek hayalim artik
Coraba kadar beyaz almis.eldiven muslin bez ne olursa beyaz hepsi.kizdim cok ama sonra yazik dedim bende : )
Belki heyecanlanmasa niye heyecansiz diye daha cok uzulurdum.[/QUOTE
bence o istediğini alsın sen alışveriş yapmaya karar verince uygun olmayanları değiştirirsiniz e bebekten
Arkadaşlar toxoplasma testini yaptırdınız mi ve fiyatı nedir bide bide devlet yapiyomu hastanem 300 tl fiyat cikardi
Canım ben hüç yaşamadım Allaha şükür ama burada kanaması olup iğne ilaçla tehlikeyi atlatan arkadaşlar var. Hemen doktora gitmişsin zaten Allahın izniyle birşey olmaz inşallah ama her kötülüğün başı stress lütfen stress olup gerilme ve üzülme bol bol yat kalma hiç ve dua et. Şunuda asla unutma verende o alanda Allahhım hayırlısını yaşatsın çocuklarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.Kızlar nolur tecrübeli biri yazsın ikizlere hamileyim bu akşam ilk defa baya kanamam oldu, direk acile gittim bebeklerin kalp atışı var hala,düşük tehdidi için iğne yaptılar.kontrol altında tutucaz vs. Bu durumu yasayan var mı

Benim de 7. Haftada ve 9. Haftada birer kere oldu, o süreçte hep yattım ve her gün iğne oldum. 10 haftadan itibaren akıntı kanama hepsi kesildi.Kızlar nolur tecrübeli biri yazsın ikizlere hamileyim bu akşam ilk defa baya kanamam oldu, direk acile gittim bebeklerin kalp atışı var hala,düşük tehdidi için iğne yaptılar.kontrol altında tutucaz vs. Bu durumu yasayan var mı