• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba arkadaşlar ,
3 doktor onayından sonra gebeliğimi sonlandırdık .

3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..

Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Hepinizle tanıştıgıma çoook sevındım :KK200:
Canım üzme kendini her işte bir hayır vardır Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana inş daha genciz

• Beğen
Reactions: H E
Merhaba arkadaşlar ,

3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..

Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda rabbim sağlıklı gebelikler kısmet etsin üzme kendini en kısa sürede tekrar gobisin dolar insallah

• Beğen
Günaydın kizceler :) :KK200: bugün benim doğum günüm:KK73: :) yeni yaşıma bebeğim ile başlamış oldum Rabbime çok şükür allah tüm isteyen uğraşan herkese nasip etsin minik paşamla beraber yeni yaş yeni hayat gibi oldu :)

Sağlıklı ve mutlu yıllar bebişinle beraber inşallahh :emir_bebek::nazar:

Günaydın kizceler :) :KK200: bugün benim doğum günüm:KK73: :) yeni yaşıma bebeğim ile başlamış oldum Rabbime çok şükür allah tüm isteyen uğraşan herkese nasip etsin minik paşamla beraber yeni yaş yeni hayat gibi oldu :)
Mutlu yıllar canım,Doğum günün kutlu olsun.Ben de Doğum günümde hamileymişim tabii bilmiyordum

Doğum günün kutlu olsun canım ☺️☺️

Bebitosunu bu haftalarda hissedenler nasıl hissediyolar acaba? Kalp atışını sağdan almıştık şuan sağ tarafımda içten bi minik zonklama gibi bi his var

Günaydın sevgili anneler bugün kontrol günümüzdü büyümüş kuzum kalp atışınıda kısacıkda olsa duydum hamdolsun gayet güçlü geliyordu işe dönüyorum raporum bitti biraz endişeliyim ama allahım bağışlasın deyip devam edeceğim ne yapayım ilaçlara devamm 7+4 falanız kesin konuşamayız daha bu aylarda dedi sağlıklı olsunda çok önemli değil bir buçuk hafta gerideymişim
Ben ağustos 20 de düşük yaptım 12 eylül sat düşük kanaması 1hafta sürdü 1hafta sonra yeniden adet gördüm ve bir daha olmadım belkide bu yüzden günümü yakayalamadım ilaçlara ve iğneye devam edelim dedi 15 gün sonra tekrar gitçem bakalım

Mutluu yaşlar :KK200:yeni yasin bebeginle birlikte butun guzellikleri sanslari huzuru mutlulugu getirsin:nazar::nazar:

Merhaba arkadaşlar ,

Canım benim sana sonsuz sabırlar diliyorum..
Bu hayatta her şey insanlar için..
Acılar sevinçler üzüntüler..
Rabbim sana öyle mutluluklar nasip etsin ki acı nedir bilmeyesin..
♥️

• Beğen
dün gece işkence çektim su torbası da yoktu şişenin içine su koyup karnıma midemin üstüne doğru koydum az rahatladım uyuyabildim.
Beni de öldürüyor bazen ya ama sicak su torbasi iyi degil dedikleri icin hic koymadim ben masaj falan yapiyorum.genelde bide rezene varsa rezene yoksa kefir iciyorum

Back
X