- 26 Aralık 2017
- 218
- 283
- 33
Tşk ederim cnm hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklar iz inşallahayyy masallahhh cok tatliii ya. allahim esirgesin. saglicakla kucagina al ins. canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim cnm hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklar iz inşallahayyy masallahhh cok tatliii ya. allahim esirgesin. saglicakla kucagina al ins. canim.
Evet bende de böyle sanki ağzımda bir demir tadı oluyorbir de simdi aklima geldi kizlar az da olsa bi seyler yemeye calisiyorum yerken tadini aliyorum ama yiyecek bittikten sonra agzimin ici zehir oluyor. dis fircalamak falan kar etmiyor. agzimda igrenc tat ama hep ayni tat.. sizde de var mi? gercekten su ilk 3ay bi bitse![]()
gun saymaya basladim canim aynen ya bi de artik ozellikle aksamlari zorlaniyorum ben yarisindan sonrasi girmiyo doktor zorlama dedi. aman bi bitsin valla. surekli ic camasiri degistirmek ayri bi de o igrenc topaklar..Ben kullandım canım bırakalı 1 hafta oluyor hala topaklar geliyor ne jelmiş.
En çok bu ilacı bıraktığıma sevindim desem hiç yalan olmaz :)
aynen canim yaa valla su balayi donemine gecmek obur gibi yemek kusmamak bulanti hissetmemek istiyorumGeçen haftaya kadar aynı bende öyleydim tamamen geçmedi ara ara yine o iğrenç tat geçmesi için dua ediyorum

ins. tez zamanda biter canim ..Evet bende de böyle sanki ağzımda bir demir tadı oluyor
Maşallah canım bebeğineKızlar bugün kontrole gittim.
Her şey çok sukur yolunda gidiyormuş.
Kocaman olmuş..
Kıpır kıpır hareket Edip durdu bir ileri bir geri kendini itiyor
2 hafta sonra ikili teste gideceğim
Bence kız canımKizlar nub bilen varmı sizce kızmı erkek mi Eki Görüntüle 2206164
Maşallah canım doktor cinsiyet tahmini yaptı mıKızlar bugün kontrole gittim.
Her şey çok sukur yolunda gidiyormuş.
Kocaman olmuş..
Kıpır kıpır hareket Edip durdu bir ileri bir geri kendini itiyor
2 hafta sonra ikili teste gideceğim
Bende bekliyorumaynen canim yaa valla su balayi donemine gecmek obur gibi yemek kusmamak bulanti hissetmemek istiyorum![]()
Maşallah canım doktor cinsiyet tahmini yaptı mı
Amin canım zormuş gerçekten. Keşke bende rahatlasam ama yok napalım can sağolsun gelip geçici dönemlerben kusunca cok rahatliyorum ve yemek yiyorum tekrar. evet valla canim cok zorlu bir surecmis hamilelik rabbim kiymet bilen evlatlar nasip etsin.
Canım öğleden sonra gittim boş değilmiş kalp atışını duydum bin şükür. Ultrasonra kan alanı görüldü. Doktor stresten dedi. Dünkü olaydan oldu diye tahmin ediyorum. Okulda sinirlerim aşırı bozuldu eve geldim saatlerce ağladım. Sanırım ondan oldu vicdan azabı çekiyorum biraz. Ama istemsiz oldu yani. Doktor progestan verdi vajinal onu kullanıyorum şimdi. Okulda rahat etmek için çözüm bulmam lazım ikinci krizi geçirmek istemem yanielaine benes canım yazdın mı bilmiyorum Mesajlar çok birikmiş, ne yaptın gittin mi doktora
Canım gittim doktora kalp atışını dinledim bin şükür. Ultrasonda kan alanı vardı progestan verdi doktor. Stresten olmuştur dedi. Dünkü olaydan oldu muhtemelen baya saçma şekilde hırpaladım kendimi çünküYarin mujdeli haberlerini bekliyoruz canim ayrica bence anlat ve daha dikkatli davransinlar bence
Okuldakileri bilgilendirin gebelikle ilgili bence belki azalır tatsız durumlar :/ bir de benim 10 yılda öğrendiğim Şey okulu ve ekibi çok kaygı yapıp can sıkmamak çünkü öğretmenler odası atmosferi çok farklı :)Canım öğleden sonra gittim boş değilmiş kalp atışını duydum bin şükür. Ultrasonra kan alanı görüldü. Doktor stresten dedi. Dünkü olaydan oldu diye tahmin ediyorum. Okulda sinirlerim aşırı bozuldu eve geldim saatlerce ağladım. Sanırım ondan oldu vicdan azabı çekiyorum biraz. Ama istemsiz oldu yani. Doktor progestan verdi vajinal onu kullanıyorum şimdi. Okulda rahat etmek için çözüm bulmam lazım ikinci krizi geçirmek istemem yani
Canım şimdi geceleri ağrıdan uyuyamıyorum sabah uyanıyorum bulantıdan aç okula gidiyorum 7 saat inanılmaz zorlanıyorum. Eve geliyorum bulantı devam sonra yine uyku zamanı böyle devrediyo hergün. Benim de dün artık sabrım bitmiş çocuk çarpınca bendeki herşey koptu kontrolümü kaybettim. Hani okuldaki ekibi çok takmıyodum ama dün ben o halde iki büklümken umursamamaları hoş olmadı. Bu kadar mı düşmanlık yani. Söylesem iyilikten ziyade daha can sıkıcı davranırlar gibi hissediyorum :)Okuldakileri bilgilendirin gebelikle ilgili bence belki azalır tatsız durumlar :/ bir de benim 10 yılda öğrendiğim Şey okulu ve ekibi çok kaygı yapıp can sıkmamak çünkü öğretmenler odası atmosferi çok farklı :)
Cok şükür kuzumm benim ben bugün cok rahatsizim hem agrim hem bulantim var zor dayaniyorum yaCanım gittim doktora kalp atışını dinledim bin şükür. Ultrasonda kan alanı vardı progestan verdi doktor. Stresten olmuştur dedi. Dünkü olaydan oldu muhtemelen baya saçma şekilde hırpaladım kendimi çünkü
Evet ben de çok zorlanıyodum içeri iterken. İçerde yer kalmamış resmen şimdi bırakınca anladım. Ama yine de o ilaca da teşekkür ederim bebişimin bana tutunmasına en ufak bir katkısı olduysa bile :)gun saymaya basladim canim aynen ya bi de artik ozellikle aksamlari zorlaniyorum ben yarisindan sonrasi girmiyo doktor zorlama dedi. aman bi bitsin valla. surekli ic camasiri degistirmek ayri bi de o igrenc topaklar..
Çoook sevindim gerçektenCanım öğleden sonra gittim boş değilmiş kalp atışını duydum bin şükür. Ultrasonra kan alanı görüldü. Doktor stresten dedi. Dünkü olaydan oldu diye tahmin ediyorum. Okulda sinirlerim aşırı bozuldu eve geldim saatlerce ağladım. Sanırım ondan oldu vicdan azabı çekiyorum biraz. Ama istemsiz oldu yani. Doktor progestan verdi vajinal onu kullanıyorum şimdi. Okulda rahat etmek için çözüm bulmam lazım ikinci krizi geçirmek istemem yani
Aynen canım benim çok şükür Rabbime. Bi haftadır boşun kesinleşmesini bekliyodum resmen. Bulantılar mı başladı o çok zor oluyo ya. Bana gavisgon tabletle , ayva bide sade soda iyi geldi. yiyecek olarak da sadece çubuk krakerle düz ekmek yiyebiliyorum sadece. O da hep değil.Cok şükür kuzumm benim ben bugün cok rahatsizim hem agrim hem bulantim var zor dayaniyorum ya
Çok teşekkür ederim canim benimÇoook sevindim gerçektenAllah hayırla kucağına almayı nasip etsin, öncelikle okul idaresine durumu bildir bence daha duyarlı davranırlar en azından, kanama alanı da hemen normale döner inşallah
inşallah canım hepimiz için güzelce sorunsuzca alırız bebişimizi. Doğru diyon hiç olmadı müdüre diyim bari. Dünkü krize o da şahit oldu anlam veremedi adam :)