• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bugün hiç aklımızda yokken hastaneye gittik benim kayınvalidem çocuk hastanesinden emekli. Onun hastanesine gittik , bebişimi gördüm 4.5 cm olmuş :KK200::nazar: doktor ikili test zamanın dedi daha 10+5 dedim geç döllenme dedim ultrasonda 11+2 çıktı büyümüş yine hızlıca sıpam:KK200: o geç döllenme farkını kapattı baya :nazar: ikili test yaptı hemen çok şükür normal çıktı :nazar: ben de şok oldm her şey çok hızlı gelişti:KK49: hiç aklımda yokken doktora gittim tabi devlet olduğu için kalbini dinletmedi sadece kısacık baktı :deli:
ikili testten kastınız, kan tahlili de yapıldı mı

ben de pzt gidicem 11+0 olacak 12. haftanın başlangıcı bakalım ölçebilecek mi ense kalınlığını :KK14: kan sonuçlarınız hemen çıktı mı
11+2 ymiş benimkini ölçtü evet canm 1 saate fln çıktı. 0.9 mu öyle bişey dedi ense kalınlığı içinde
İnanılmaz geniz akintim var ya böyle kafam çok ağır dolu hissediyorum..
Grip mi olacağım ne ?
Nasıl geçecek bu ya.
Canım bol bol c vitamini al

Maalesef canım zaten hep ben onun ablası oldum hayatım boyunca neyse ki eşim 2 saat erken gelicekmiş eve o yardım edicek sağolsun :) Ben aslında hizmette beklemiyorum ama benim durumumu bile bile akşam burda kalmak istemesi bana garip geliyor evlerimiz 20 dk mesafede ve aile apartmanı.. Sırf kendisi yemek kahvaltı hazırlamamak için bana şu dönemde bunu yapması beni çok çok üzüyor :KK43: Bende isterdim Ablam gelsin yardım etsin bebek doğunca daha zor olucak her şey benim için çünkü annemler ara ara böyle şehir dışına çıkıyorlar.
Şakayla karışık söylesen artık teyze oluyosun sen bana yardım etceksin biraz desen?
Gerçi kişiliği öyle olan insanı kimse değiştiremez de... bir umut işte :))

Dün bendede oldu kabız oldum ben gaz sansıcıyla beraber çok kötüydü bıgün saha iyiyim üşütmüşsündür gaz sancısıda olabilir ayaklarını sıcak tut geçmesse ne olur ne olmaz doktora gidersin istersen
ya üstüm açılıyor genelde ama gece üşürsem uyanırım örterim üstümü hala devam ediyo o ağrı çok fazla değil ama var gibi

yok canım ben bebeğe zararı var anlamında demedim. Hareketlerini yavaşlatması kötü anlamda değil.
Zaten bu konuda doktorlar ikiye bölünmüş durumdaymış. bir kısmı bu iğnenin bir işe yaramadığını hatta düşecek bebeği zorla içerde tuttuğunu savunuyor. Ama anneyi de rahatlatmak adına yapılsın diyenler de var.
Ben de yapılmasından yanayım. Ama ben çok gittim sürekli doktora artık ona yoruldum. o an doktora bebeğim iyi mi diye masada yatmak korkunç geliyor. Devamı gelmediği için gitmedim. değişen bişey olmadı. iğne yapılsa da aynı, iğne yapılmasa da aynı şeyi yaşadım. Umarım 2. trimesterda bunları yaşamam tekrar
Çok haklısın canım allah miniklerimizi korusun inş hiç ihtiyaç duymayalım

İnanılmaz geniz akintim var ya böyle kafam çok ağır dolu hissediyorum..
Grip mi olacağım ne ?
Nasıl geçecek bu ya.
Bi bardağın için yarım limon sık 2 tatlı kaşığı bal ve biraz karabiber koy kaynar su ekle süper bi grip engelleyici kuzum ben çok severim gripken içerim ilaca gerek duymam hele bide zencefil varsa ondanda koyabilirsin

kızlar bende mide bulantısı yok çok şükür ancak şunu farkettim ki,hafifte yemek yemiş olsam da yemekten bir süre sonra sanki tıka basa yemiş gibi şişkinlik oluyor çok rahatsız ediyor beni.su,çok açık çay içiyorum bol bol midemi bastırmak için aranızda benzer şekil yaşayan var mı hamilelikten midir?

Çok çay içme arkadaşım maden suyu iç.
Çayı 3 bardağı geçme dedi benim doktorum. Istersen doktoruna sor o miktarda tüket.
Bu şişkinlik olayı genelde son aylara doğru olurmuş ama...
Su yu yemekten yarım saat önce veya sonra içmeye çalış.

Son düzenleme:
Back
X