• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
çamaşırların bulaşıkların kendi kendine hallolacağı bi sisteme bizde hayır demezdik lakin çamaşırlar makinede bulaşıklar tezgahta gözümüze gözümüze bakıyorlar :bicak: Allah yardımcınız olsunuz,annenize de tez zamanda şifalar diliyorum:dua:
Amin Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah Allah razı olsun :)

Şakayla karışık söylesen artık teyze oluyosun sen bana yardım etceksin biraz desen?
Gerçi kişiliği öyle olan insanı kimse değiştiremez de... bir umut işte :))
Sen çalışmadığın için anlayamazsın der :) Yani sus otur huzurun olsun misali bizimki.. Evet bu yaştan sonra çok çok zor.

Ne güzel yapıyorsun ben normalde hep dikkat ederdim su içmeye ama 2 haftadır nerdeyse hiç içemiyorum midem bulanıyor diye korkumdan :/
Canım yudum yudumda olsa içmeye çalış lütfen su gerçekten çok önemli InşAllah gec er bulantılarımıźda kaldığımız yerden devam ederiz:KK68:

Bunda cok erken basladı ya benım sonra kı haftalar baslamıstı ara ara ama sorun yaratacak derece degıldı bunda hepsı bırlestı erken basladı:olamaz: sızlanmaktan nefret ederım şu hale bak :))))))
Ic ıc ezıyet cekme bende soylucem doktoruma ılac versın hıc olmazsa asırııııı kotu olunca ıcerım.
Evet halk dılınde saç derler ama okuyunca oyle yazmıyor :)))
Allah yardımcımız olsun InşAllah hafifler ya hep böyle gidicek değil dimi:işsiz::KK48:

Hic kafana takma inan benim ki kadar değildir. Hic yoktu ucu.hatta hemsire kizimi getirip bakinca aa bu memeyi nasil tutsun bebek biberon getirdiniz mi dedi.ya ver deneyecegim ben demistim cok sukurde hemencik bulmus cabalamis emmişti kizim.
Oy maşallah ne güzel bizlere de nasip olur InşAllah kolaycık emzirmek .

Benimde göğüs ucum çok küçük oğlumda çok zorlandım ilk hafta tutturamadım hiç plaatik göğüs ucu almıştım 1 hafta onunla emzirdim tabi biraz çıkınca emzirdim çok şükür inş bunda sorun yaşamam
InşAllah yaşamayalım canım ya mama vermek hiç istemiyorum anne sütünün yerini bişey tutmaz :( Allah da nasip eylesin InşAllah sıkıntısız atlatalım bu süreci

Kızlar bugün hiç aklımızda yokken hastaneye gittik benim kayınvalidem çocuk hastanesinden emekli. Onun hastanesine gittik , bebişimi gördüm 4.5 cm olmuş :KK200::nazar: doktor ikili test zamanın dedi daha 10+5 dedim geç döllenme dedim ultrasonda 11+2 çıktı büyümüş yine hızlıca sıpam:KK200: o geç döllenme farkını kapattı baya :nazar: ikili test yaptı hemen çok şükür normal çıktı :nazar: ben de şok oldm her şey çok hızlı gelişti:KK49: hiç aklımda yokken doktora gittim tabi devlet olduğu için kalbini dinletmedi sadece kısacık baktı :deli:
Ay ne güzel canım hadi hayırlı olsun güzel güzel büyüsün bebişin:emir_bebek::KK200:

Amin canım Rabbim herkese hayırlı evlat versin kimseyi kimseyede muhtaç etmesin. Evlenmeyi düşünüyor eğer evlenirse beni anlayacağını düşünüyorum çünkü o evde hiç iş yapmadığı için benimde yapmadığımı düşünüyor büyük ihtimalle bulaşıklar kendisi yıkanıyor çamaşırlar kendisi katlanıyor falan :)) Annemler olmadığı için çamaşırlarını da getirir şimdi yıkatmak için çok muhtaç yaşıyor maalesef hayatı..
Ne kadar kötü bi hayat bu böyle insan çamaşırını atamaz mı makinaya bide kız evladısın sen. Bilemiyorum canım sonuçta ablandir ama annenlerde illaki senin durumunu biliyodur keşke kardeşine gitme diye tembih de bulunsalardı

görmedim valla mesajını canım gece 3 gibi uyandım seni buraya çağırcaktım link atıp sonra uyumuşum
Yok kuzu şaka yapıyorum zaten ben burayı takip ediyorum da çok fazla yazmıyorum mide bulantısından ötürü yatıyom bütün gün sen niye gece 3te uyandın ?

Kızlar bugün hiç aklımızda yokken hastaneye gittik benim kayınvalidem çocuk hastanesinden emekli. Onun hastanesine gittik , bebişimi gördüm 4.5 cm olmuş :KK200::nazar: doktor ikili test zamanın dedi daha 10+5 dedim geç döllenme dedim ultrasonda 11+2 çıktı büyümüş yine hızlıca sıpam:KK200: o geç döllenme farkını kapattı baya :nazar: ikili test yaptı hemen çok şükür normal çıktı :nazar: ben de şok oldm her şey çok hızlı gelişti:KK49: hiç aklımda yokken doktora gittim tabi devlet olduğu için kalbini dinletmedi sadece kısacık baktı :deli:
Gozunaydin canim. Benimde oyle oldu. Bir hafta geriden geliyordu yakaladi haftasini. Insanin ici rahatliyor valla. 9 ay bir an once gecsede sag salim kucagimiza alsak bebisleri

Benim de akşam yemekten sonra bulantı şişkinlik gaz oluyor ve karnımın gerginliğinden ne yapacağımı şaşırıyorum, yan yatıyorum, düz yatıyorum, oturuyorum olmuyo olmuyo.. her akşam değil 2-3 akşam da bir oluyor. Akşamları salata gibi çiğ sebzeler mi yapıyor acaba diye şüphelendim. Şu an saat 4 ve ben sanırım sadece 1 saat falan uyudum. Rahatsız hissedip uyuyamıyorum :KK43:

Aksamlari bi kase yoğurt veya ayran içip yatmayi deneyebilirisn
Cig sebze gaz yapiyo olabilir

Zaten evde yalnız yapamayacağı için geliyor canım daha yeni hamileydim hiç unutmam çok kasık ağrım vardı o zaman progestan alıyordum. Aradı sabah annemlerin işi varmış bende ne hazırlayıp yicem sana geliyorum dedi kalktım hemen hazırladım sonra kuaförde randevum var dedi kalktı gitti ben toparladım o haftalardada çok bulantım oluyordu. Çok düşüncesiz maalesef.. Evlenmek istiyor ama bu şekilde yapamayacağını söylüyorum ona çünkü eşin be kadarsa yapsa kadının mutfağa girmediği bir ev olmaz maalesef.
Kötüyüm de yapamam de ay valla sinir oldum burda bi de ablam diyorsun küçük şımarık kardeş gibi ki öyle olsa biraz da olsa hoş görebilirdim :sinirli:

Kızlar bebeğimizin kalp atış hızıyla cinsiyet tahmini yapılıyormuş doğru mu acaba? 140 üstü kız altında olursa erkekmiş sağlıklı olsun kız erkek farketmez ❤️Ama doğru mu diye insan merak ediyor

Back
X