- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 31
ayetel kürsi okuyarak uyuO bende de oluyo canım bide şimdi kabuslarım başladı hep korkarak uyanıyom geceleri:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayetel kürsi okuyarak uyuO bende de oluyo canım bide şimdi kabuslarım başladı hep korkarak uyanıyom geceleri:/
Usg nerde yazıyor ekran görüntüsü atabilir misinizDoktorda soyluyor usg kagidinda da yaziyor : )

FHR diye yazıyo olabilir.Usg nerde yazıyor ekran görüntüsü atabilir misiniz![]()
Canım ya maşallah bebeğine. Benim ki hiç yakalamadı haftasınıKızlar bugün hiç aklımızda yokken hastaneye gittik benim kayınvalidem çocuk hastanesinden emekli. Onun hastanesine gittik , bebişimi gördüm 4.5 cm olmuşdoktor ikili test zamanın dedi daha 10+5 dedim geç döllenme dedim ultrasonda 11+2 çıktı büyümüş yine hızlıca sıpam
o geç döllenme farkını kapattı baya
ikili test yaptı hemen çok şükür normal çıktı
ben de şok oldm her şey çok hızlı gelişti
hiç aklımda yokken doktora gittim tabi devlet olduğu için kalbini dinletmedi sadece kısacık baktı
![]()
Ben en son 6 haftalıkken gittim yazmıyorFHR diye yazıyo olabilir.
Benimkinde yazmıyo ama mesela kaç olduğu
Benim böğürtlenin kalp atışı da 162 ydi :))) bakalım ne çıkacaklarSagda ustte da hr 178 bpm yaziyorEki Görüntüle 2206704
Benim bu 9+3 tu galiba. Ondan onceleri hep farklıydı. Bi daha ki randevuma daha 1 hafta va2 2li test zamanim bakicam degismis miBenim böğürtlenin kalp atışı da 162 ydi :))) bakalım ne çıkacaklar![]()
Malesef yazmıyor ben de haftaya gidince yazar inş :) gerci kalp atış videosunu çekmiştim ordan sayabilir miyimSagda ustte da hr 178 bpm yaziyorEki Görüntüle 2206704
Esimde steteskop alicam arada dinlicem bakicam diyorduMalesef yazmıyor ben de haftaya gidince yazar inş :) gerci kalp atış videosunu çekmiştim ordan sayabilir miyim![]()
Canım steteskopla bebişin kalp atışını duyamaz :) dopler olur ama. Sağlık ocaklarında var. Biraz büyüdüklerinde karından ultrasonla bakılıyormuş gibi kalp atışını duyuruyorEsimde steteskop alicam arada dinlicem bakicam diyordu![]()
Esime kalsa karton bardak dayayip duyma ihtimali bile var pehhh o kesin emin o herseyi bilirCanım steteskopla bebişin kalp atışını duyamaz :) dopler olur ama. Sağlık ocaklarında var. Biraz büyüdüklerinde karından ultrasonla bakılıyormuş gibi kalp atışını duyuruyor
çook iyimiş :)))Esime kalsa karton bardak dayayip duyma ihtimali bile var pehhh o kesin emin o herseyi bilir![]()
Yaa cok iyi sorma : ))sanki 10 tane dogurmus kv gibi herseyle ilgili fikri yokmu beni delirtiyor.evden atiyorum mesajla fikir belirtiyor kabus gibi olduçook iyimiş :)))

çok geçmiş olsun canım. Allah sabır versin hiç kolay değil. Ama yazdıklarına bakınca çok güçlü bir kadın olduğun belli. Rabbim mutlu haberler almana vesile olsun inş.Merhaba arkadaşlar ,
3 doktor onayından sonra gebeliğimi sonlandırdık .
3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..
Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Hepinizle tanıştıgıma çoook sevındım![]()
sırf bu yüzde şeker emmeye başladım yabir de simdi aklima geldi kizlar az da olsa bi seyler yemeye calisiyorum yerken tadini aliyorum ama yiyecek bittikten sonra agzimin ici zehir oluyor. dis fircalamak falan kar etmiyor. agzimda igrenc tat ama hep ayni tat.. sizde de var mi? gercekten su ilk 3ay bi bitse![]()

canım hangi şehirdesin?Yakinimda avm yok cnm ya malesef :-\ cocujlarimda bana resmen tapmislar tabiri caizse durmuyorlar bir dakkika
Hahah gelseydi öylece ses ben de alırdımEsimde steteskop alicam arada dinlicem bakicam diyordu![]()