• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
SAT 26 Ağustos.. Düzensizlik yoktu. Döngü 35 gündü. Ovülasyon testi ile takip ediyordum zaten. Adete Bi hafta kala yumurtlama oldu. Ondan böyle oldu sanırım
Bende ovulasyonla baktığımda adete 1 hafta kala olmuştu demekki o yüzden ikimizde de geç döllenme oldu şuan ne kadar fark var sat ve ultrason arasında
Günaydınnn çok korkuttular gece beni abdestli dualı yatarım kalktım namaz kıldım ama korktum baya ya
Ya canım dua et bol bol uyuyamazsında şimdi sen

Benim 7/24 hiç geçmeyen bir bulantım var ablamda öyleymiş hem kızında hem oğlunda ama ben kız hissediyorum hangisi hayırlısı ise o olsun daha ilk bebek :)

Yok benim Dr normal dedi kalp atış ultrason fotosunda hr yazıyor oraya bak
Benimkinde yazmıyor,bu Perşembe gitcem işte nası dayancam Perşembeye kadar

ay keşke önce girseydim az önce yine çok sıkışmış halde uyandım ve yine ağrım oldu uzanıyorum şuan. galiba benim sorunum üşenip gitmemek sıkışınca da sancı yapıyor :olamaz:
Ben de gece acayip sıkışmış idrara kalkıyorum bazen ve acayip bir ağrı oluyor alt karında. Gaz sıkıştırmıştır diye düşünüyorum yavaşça tuvalete gidince biraz rahatlıyorum sanki

Canım yudum yudumda olsa içmeye çalış lütfen su gerçekten çok önemli InşAllah gec er bulantılarımıźda kaldığımız yerden devam ederiz:KK68:

inşallah geçer ya benm ilk başlarda yoktu iki haftadır var istifra da var artık herkesin azalıyor benim yeni başladı inş. çok sürmezzz :/

SAT 26 Ağustos.. Düzensizlik yoktu. Döngü 35 gündü. Ovülasyon testi ile takip ediyordum zaten. Adete Bi hafta kala yumurtlama oldu. Ondan böyle oldu sanırım
Ay aynıyız benimde 26 ağustos 30 ile 35 günleri arasında oludum 2 hafta geç döllenme olmuş

Ben de gece acayip sıkışmış idrara kalkıyorum bazen ve acayip bir ağrı oluyor alt karında. Gaz sıkıştırmıştır diye düşünüyorum yavaşça tuvalete gidince biraz rahatlıyorum sanki
idrarını uzun süre tutunca idrar yolu enfeksiyonu yapıyomuş bide allah korusun bağırsağa kaçabiliyomuş

Kızlar haftaya black friday indirimleri olacak cuma günü. Kendimi tutmaya çalışıyorum ama başarabilir miyim emin değilim:KK45: almayı planladığınız bir şeyler var mı bebişler için:emir_bebek::anneadayı:

Kızlar haftaya black friday indirimleri olacak cuma günü. Kendimi tutmaya çalışıyorum ama başarabilir miyim emin değilim:KK45: almayı planladığınız bir şeyler var mı bebişler için:emir_bebek::anneadayı:
Cinsiyetini öğrenmeden ben hiç bişey almıcam canım bende çok istiyorum almak ama tutuyorum kendimi

Arkadaşlar Gunaydin :)

İkili test sonucum çıktı, kombine riskte 84/1 riskim çıktı yani yüksek risk. Doktorum fetal DNA yaptırmanız gerektiğini söyledi emin olmak için. Ama gayet rahat konuştu, ense kalınlığı dışında bir risk görmediğini, bebeğin hareketli olduğunu ve burun kemiğini gördüğünü söylemişti. Fetal DNA için kan alıyorlar ve yurtdışına tarama için gönderiyorlar. Ortalama 2-3 haftada dönüyormuş sonuçları. İçim çok rahat, hiç kötü bir şey duyacakmisim gibi hissetmiyorum. Gelişmelerden haberdar ederim :)

Arkadaşlar Gunaydin :)

İkili test sonucum çıktı, kombine riskte 84/1 riskim çıktı yani yüksek risk. Doktorum fetal DNA yaptırmanız gerektiğini söyledi emin olmak için. Ama gayet rahat konuştu, ense kalınlığı dışında bir risk görmediğini, bebeğin hareketli olduğunu ve burun kemiğini gördüğünü söylemişti. Fetal DNA için kan alıyorlar ve yurtdışına tarama için gönderiyorlar. Ortalama 2-3 haftada dönüyormuş sonuçları. İçim çok rahat, hiç kötü bir şey duyacakmisim gibi hissetmiyorum. Gelişmelerden haberdar ederim :)
İnş bişey çıkmaz canım doktor zaten emin olmaak için istemiş kesin bişi görseydi tedirgin konuşurdu zaten

Back
X