• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bebek bezi fiyatlarına goz attim bugün de :KK57: Nasıl zamlanmış. Allah durumu olmayanlara yardım etsin, cidden Türkiye kötü bir hal içinde. Herşey pahalı, herşeye zam ama maaşlar belli ülke genelinde. Kıt kanaat geciniyor insanlar valla zor.
Carrefour'da uni baby ıslak mendillerinde baya indirim var 9lu kutu 30₺ internetten siparişte veriliyor benim kocam erken dedi daha yine kampanya olur diye :) inşâAllah yine denk gelir

Zaten çok kilolu değildim ama zayıfta değildim 62 kiloydum 57 olmuşum hiç güzel bişey değil sağlıklı olalım da kilo alalım hiç önemli değil
merhaba. Kaçıncı haftasindasiniz. Ben 66dan 59 düştüm 2 ayda. 12. Haftayı bitirdik ama hala ağrılarım bulantılarım geçmedi. Geceleri sürekli ağrıyla kivraniyorum

merhaba. Kaçıncı haftasindasiniz. Ben 66dan 59 düştüm 2 ayda. 12. Haftayı bitirdik ama hala ağrılarım bulantılarım geçmedi. Geceleri sürekli ağrıyla kivraniyorum
Merhaba canım 8+6dayız canım sata göre 8+2
Çok iyi anlıyorum bende ilk gebelikte 66-67 kiloydum 62 olmuştum şimdi 57ye düştüm inşâAllah zamanla azalır bulantılar kuzular iyi olsun sabredelim biraz daha

Bende dün sanki bişey hissettim gibi geldi ama gaz olabilir muhtemelen :) Ultrasonda nasıl senin minik çok hareket ediyormu canım :)
Ben en son 7+1 de gittim canım o zaman kalp atışını duyduk ama 1cm di daha hareket falan yoktu. Nasipse salı gidicez o zaman 10+5 olucak inşallah hareket eder :)) Gaz da olabilir dediğin gibi zaten emin olsam ağlıcam heralde çok duygulanıyorum şimdiden :D

Ben en son 7+1 de gittim canım o zaman kalp atışını duyduk ama 1cm di daha hareket falan yoktu. Nasipse salı gidicez o zaman 10+5 olucak inşallah hareket eder :)) Gaz da olabilir dediğin gibi zaten emin olsam ağlıcam heralde çok duygulanıyorum şimdiden :KK70:
Oy kıyamam :) kuzum senin ilk hamileliğin mi bu daha önce hiç hamile kalmışmıydın?

Oy kıyamam :) kuzum senin ilk hamileliğin mi bu daha önce hiç hamile kalmışmıydın?
İlk canım biliyorsun bazı talihsizlikler olmuştu ama ona hamilelik diyemem. Yarın gidip bazı tahliller yaptırıcam salıyada hem tahlilleri göstericem hemde bebeğimi görücem inşallah videoya çekicek eşim ama inşallah kıpır kıpır olur :)) Birde belki cinsiyet tahmini yapar bende birkaç bir şey alırım :)

Ben de hissediyorum canım 5 gün önce hissetmeye başladım,hatta buraya da yazmıştım,hıçkırık gibi hareketti
Zaten seninle günlerimiz ayni gibi canım ay çok heyecanlı gerçekten birde daha kuvvetli tekmeler atsalar :)) Sen bu sıralar gitmiş miydin kontrole bebeğin ultrasonda hareket ettiğini gördün mü ? Ben öyle bir videosu olsun çok istiyorum hatıra amaçlı :)

İlk canım biliyorsun bazı talihsizlikler olmuştu ama ona hamilelik diyemem. Yarın gidip bazı tahliller yaptırıcam salıyada hem tahlilleri göstericem hemde bebeğimi görücem inşallah videoya çekicek eşim ama inşallah kıpır kıpır olur :)) Birde belki cinsiyet tahmini yapar bende birkaç bir şey alırım :)
Evet canım bende tam net hatırlamıyodum ondan sordum tekrar hatırlatmak istemezdim kusura bakma.. inşallah görürsün bebişin hareketlerini bende perşembe gidicem 3 hafta oldu artık günler geçmek bilmiyor ama ben daha cinsiyet öğrenmek istemediğim için doktora önceden cinsiyetle ilgili bişey söylemeyin diye tembih edicem ağzından falan kaçırır diye :)

Zaten seninle günlerimiz ayni gibi canım ay çok heyecanlı gerçekten birde daha kuvvetli tekmeler atsalar :)) Sen bu sıralar gitmiş miydin kontrole bebeğin ultrasonda hareket ettiğini gördün mü ? Ben öyle bir videosu olsun çok istiyorum hatıra amaçlı :)
Yok canım ya en son 2 hafta önce gittim;onda da çok büyük bir talihsizlik yaşadım.Hiç bilmediğim bir doktora,iyidir diye düşünüp gittim.Bebeğim hakkında sadece “sağlıklı “dedi,5 dk bile durmadan çıktım.Ve o gerizekalı doktor yüzünden benim 2 haftam çöpe gitti.Şimdi Çarşamba günü ikili taramam var.(11+5 )oluyor,ikili tarama yapılır dedi,doktorum.Cuma günü de özele gidicem,belki cinsiyet için de tahminde bulunurlar.Senin ikili taraman ne zaman ?

Evet canım bende tam net hatırlamıyodum ondan sordum tekrar hatırlatmak istemezdim kusura bakma.. inşallah görürsün bebişin hareketlerini bende perşembe gidicem 3 hafta oldu artık günler geçmek bilmiyor ama ben daha cinsiyet öğrenmek istemediğim için doktora önceden cinsiyetle ilgili bişey söylemeyin diye tembih edicem ağzından falan kaçırır diye :)
Neden öğrenmek istemiyorsun,ben çok merak ediyorum cinsiyetini :anneadayı:

Estağfirullah canım her şey bizim için.. Bende doktorun ağzından birebir duymak istemiyorum. Direk söyler mi acaba ? Bende uyarayım o zaman :) İnşallah sende kıpır kıpır görürsün bebeğini erkek olursa bu haftalarda tahmin yapıyormuş sanırım doktorlar ama kızda baya geç oluyormuş. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş gerçekten.

Yok canım ya en son 2 hafta önce gittim;onda da çok büyük bir talihsizlik yaşadım.Hiç bilmediğim bir doktora,iyidir diye düşünüp gittim.Bebeğim hakkında sadece “sağlıklı “dedi,5 dk bile durmadan çıktım.Ve o gerizekalı doktor yüzünden benim 2 haftam çöpe gitti.Şimdi Çarşamba günü ikili taramam var.(11+5 )oluyor,ikili tarama yapılır dedi,doktorum.Cuma günü de özele gidicem,belki cinsiyet için de tahminde bulunurlar.Senin ikili taraman ne zaman ?
Devlette ilgisiz kalabiliyorlar maalesef sen Çan’ını sıkma canım cuma günü kıpır kıpır olur inşallah bebeğin :)
Ben salı günü 10+5 te gidicem canım o zaman konuşur bu konuyu diye düşünüyorum. En son 7. Haftamda gitmiştim o zamanda kalp atışını dinledik sadece bir şey konuşmadık :) Ben zaten doktorun odasına girince Leyla gibi oluyorum kendimi unutuyorum :)) Birde doktor konuşurken annesi annesi diyor ben tabi mest :D

Iyı oldun mu hasta olcak gıbıydın? Bende ıyıyım yarın randevum var heycanlıyım:dua:

Sorma canım ya sabah bir ara kötü oldum bogazlarim felan hep sisti.
Sesim kisilmisti ama toparladım.
Hatta ilginçtir midem bile çok nadir bulandı..

Yaa bana da kesin haber ver çok merak ediyorum sizi.İnsallah güzel güzel haberlerle gelirsin canım partem ♥️

Devlette ilgisiz kalabiliyorlar maalesef sen Çan’ını sıkma canım cuma günü kıpır kıpır olur inşallah bebeğin :)
Ben salı günü 10+5 te gidicem canım o zaman konuşur bu konuyu diye düşünüyorum. En son 7. Haftamda gitmiştim o zamanda kalp atışını dinledik sadece bir şey konuşmadık :) Ben zaten doktorun odasına girince Leyla gibi oluyorum kendimi unutuyorum :)) Birde doktor konuşurken annesi annesi diyor ben tabi mest :KK70:
Tatlım Çarşamba günü ben 11+5 oluyorum,senin geç döllenme mi?Aramızda 1 gün var ama sen bir hafta geriden geliyorsun?

Carrefour'da uni baby ıslak mendillerinde baya indirim var 9lu kutu 30₺ internetten siparişte veriliyor benim kocam erken dedi daha yine kampanya olur diye :) inşâAllah yine denk gelir
Bundan aşağıya inmez diye düşünüyorum. Yarın hemen bakayim neyten. Çok sağ ol canım bilgilendirdigin için ❤️

Back
X