• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
hadi inşallah ya daha hiç hareket ettiğini fln görmedim çok merak ediyorumm:emir_bebek:

geçmiş olsun canım iyi yapmışsın dinlen biraz :dua:

inşallah canım merak ediyorum baya benmde arkadaşlarım hep 2 li tarama zamanı öğrenmişler :KK54:

senin bir de ikizlerdi dimi:KK15: bakalım cinsiyetleri ne olacak:dondurma:

canım ben medicalparka karar verdim evime çok yakın çünkü. en mantklısı burası olcak benim için :KK76: başak hoca çok yoğun olduğu için dediğini gibi de olabilir. be cuma devlete gittim kısack baktı kalbini flnda dinletmedi haftaya randevum bakalım bu hoca nasıl :işsiz: sen de değiştirebilirsin o zaman belki beğenmediysen başak hocayı
Çikolata yiyip girsek faydası olur mu acaba :)) Bende kıpır kıpır görmek istiyorum.

ıyıdır ınsallah canım doguma gıttı doktor geldı kaldm beklıyorum ınsallah gorucem bugun:kızgın: suan :kızgın::kızgın:

Sen nasılsın canım ne rahatsızlıgın var senın gttın merak ettım
Ya ciddi birsey yok cok sükürde agrilar ve bulantilar beni cok zorlamaya basladi gözüm hicbirsey gormuyor surekli yorgan altinda gecsin diye kivraniyorum. Bir sure yuruyus vs. Yasak bilmiyorum su zamanlar bi gecse hayirlisiyla

Yiyemiyorum yesem de çıkıyor en kötüsü hiç su içmiyorum kurudu içim :/ saat 5 oldu bütün gün yediğim içtiğim 2 dilim peynir 3 zeytin 1 simit 1 bardak su
Esimde tepemde devamli bebek besinsiz kaldi 1 haftadir peynirden baska.birsey yemedin yiyemiyorum ki yemegi duydugum anda bile midem bulaniyor peki senin doktorun ne diyor bu duruma ?

Hepinize meraba.. Bebegimi kaybettim.. Zaten gecmste kanamam olmustu bi kac da yazmistim buraya.. Haftasonu hafif kanamayla acile gttik kalp atimi durmustu . Bugun de operasyonla alindi.. hicbirinizin morali bozulsun istemem bu grubu cok seviyirum 5 yasinda bir kizim var.. Cok sukur ki o var.. Hersey iyi dusununce iyi oluyor masallah bebeklerinize saglikla kucagnza almayi nasip etsn Rabbmm..

Hepinize meraba.. Bebegimi kaybettim.. Zaten gecmste kanamam olmustu bi kac da yazmistim buraya.. Haftasonu hafif kanamayla acile gttik kalp atimi durmustu . Bugun de operasyonla alindi.. hicbirinizin morali bozulsun istemem bu grubu cok seviyirum 5 yasinda bir kizim var.. Cok sukur ki o var.. Hersey iyi dusununce iyi oluyor masallah bebeklerinize saglikla kucagnza almayi nasip etsn Rabbmm..
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. inşallah tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun:KK43::KK43:

Çok geçmiş olsun,Allah sabır versin....

Ya ciddi birsey yok cok sükürde agrilar ve bulantilar beni cok zorlamaya basladi gözüm hicbirsey gormuyor surekli yorgan altinda gecsin diye kivraniyorum. Bir sure yuruyus vs. Yasak bilmiyorum su zamanlar bi gecse hayirlisiyla
Sonundaaaa gırdım sukurler olsun okadar mutluyum kı anlatamammmm ıcım ıcıme sıgmıyorrrrrr :KK42:
Dusuk tehlıkem farkında olmasamea ıcımı karartmıs... sankı karanlıktan aydınlıga cıktım oyleeee ıcım pırpır masallah kuzumaaa:nazar:

Esimde tepemde devamli bebek besinsiz kaldi 1 haftadir peynirden baska.birsey yemedin yiyemiyorum ki yemegi duydugum anda bile midem bulaniyor peki senin doktorun ne diyor bu duruma ?

Doktora gitmedim perşembe gidicem canım ama Benim kız kardeşim 2 gebeliğinde de böyleydi annem de böyleymiş :/ zaten bebek şuan bizim depolardan besleniyor onun için çok sıkıntı yapmıyorum ben evet geçsin biran önce hayat çok tatsız tutsuz ama bebişler besleniyor sıkıntı yapma :)

Çok geçmiş olsun tez vakitte sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah

Doktora gitmedim perşembe gidicem canım ama Benim kız kardeşim 2 gebeliğinde de böyleydi annem de böyleymiş :/ zaten bebek şuan bizim depolardan besleniyor onun için çok sıkıntı yapmıyorum ben evet geçsin biran önce hayat çok tatsız tutsuz ama bebişler besleniyor sıkıntı yapma :)
Ben hic sıkıntı yapmadim o durumu doktorum önceden o konuda uyarmisti beni ama benim cok sinirlerim bozuluyor yemek bana eziyet oldu resmen ve peynir yemekten bıktım yine de bebisler iyi olsun da dayaniriz 9. Haftada gecmiyormu ya ya da azalmiyor mu ?

Allah yardimcin olsun, çok geçmiş olsun canim. Allah kızına uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin. Çok üzüldüm. En yakın zamanda sağlıklı bir gebelik , hayırlı bir evlat diliyorum sana.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun o kadar çok bildirim gelmiş ki atladığım varsa affedin kanamam bi azaldı şimdi yine başladı çok korkuyorum Rabbim bana bağışlasın inşâAllah bunu da kaybetmek istemiyorum:KK43: dualarınız için çok teşekkürler inşâAllah atlatırız
Canım benim Rabbim şifa versin insallah yavrunu sana bağışlasın

Kızlar benimde yarın kontrolum var 2 hafta önce yoğun kanamadan dolayı 1 gece yatmıştım hastanede. 2 haftadır evden dışarı çıkmadım patladım çok bunaldım. Annem geldi ankaradan 2 haftadır yanımda kalıyor yemeğimi yapıyor bebek gibi ilgileniyor benimle sağolsun perşembe dönecek. Doktora soracağım eğer izin verirse bende 1 saatlik uçak yolculuğuyla annemle döneceğim. Sizce izin verirmi? 2 hafta önce sordum şuan için olumsuz ilerleyen haftalarda riskin kalkarsa ortadan olabilir demişti.
Bence izin verebilir eğer lekelenmen vs yoksa. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Benim annemde evimi temizler yemeğimi yapar. Bebek olsun uykusuz olduğunda gelirim sen uyu ben bakarım diyor allah bin kere razı olsun..

Kızlar aranızda doktor tavsiyesiyle aspirin kullanan var mı ?
Ben kullanıyorum canım damar titıkanıklı ni önler kan akışını duzenli sağlar ve kalp durmalarina engel olurmuş inan size yararindan başka hiç bir zararı yok dedi doktor ben bile kullanıyorum 34. Haftaya kadar kullanacaksin dedi

Back
X