• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Doktorun ne dedi nasilmis minik kus ?
Cok ıyı canım allaha sukur hem dusuk hem de geçen 5gun daha gerıye gıdınce cok korkuyodum oyle sıkıntı yapmısım kı suan ıcımde kelebekler ucusuyo:KK200::KK200::KK200: o gerıye gıtmede kapanmıs 10haftadaydım suan 11deyım cok sukur:emir_bebek:

Mıdem ıcınde rennıe emme ıstedmm kullancam :))

Ya ciddi birsey yok cok sükürde agrilar ve bulantilar beni cok zorlamaya basladi gözüm hicbirsey gormuyor surekli yorgan altinda gecsin diye kivraniyorum. Bir sure yuruyus vs. Yasak bilmiyorum su zamanlar bi gecse hayirlisiyla
Senın tehlıken varmıydı kı ben bılmıyorum canım sadece bulantı yuzunden mı? Eger cook bulantın varsa doktoru ara bulantı ılacı veırır sana

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize meraba.. Bebegimi kaybettim.. Zaten gecmste kanamam olmustu bi kac da yazmistim buraya.. Haftasonu hafif kanamayla acile gttik kalp atimi durmustu . Bugun de operasyonla alindi.. hicbirinizin morali bozulsun istemem bu grubu cok seviyirum 5 yasinda bir kizim var.. Cok sukur ki o var.. Hersey iyi dusununce iyi oluyor masallah bebeklerinize saglikla kucagnza almayi nasip etsn Rabbmm..
:(((((( cokkkk geçmiş olsunnnn.. Allah sabır versın bugun mubarek gün ınsallah Rabbım en kısa zamanda saglıklı bır evlat nasip etsınnnn:dua:

Bence izin verebilir eğer lekelenmen vs yoksa. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Benim annemde evimi temizler yemeğimi yapar. Bebek olsun uykusuz olduğunda gelirim sen uyu ben bakarım diyor allah bin kere razı olsun..
Aynen öyle kuzum eşimde sağolsun çok büyük destekcim ama dediğin gibi anne daha bi başka oluyor.

Senın tehlıken varmıydı kı ben bılmıyorum canım sadece bulantı yuzunden mı? Eger cook bulantın varsa doktoru ara bulantı ılacı veırır sana
Agrilarim cok oldugu icin doktorun önerisi canim yoksa tehlikem yoktu. Bulanti icin ilac almayi istemiyorum elimden geldigi kadar ilac almamaya calisacagim o yuzden baya cirpiniyorum su aralar

Cok ıyı canım allaha sukur hem dusuk hem de geçen 5gun daha gerıye gıdınce cok korkuyodum oyle sıkıntı yapmısım kı suan ıcımde kelebekler ucusuyo:KK200::KK200::KK200: o gerıye gıtmede kapanmıs 10haftadaydım suan 11deyım cok sukur:emir_bebek:

Mıdem ıcınde rennıe emme ıstedmm kullancam :))
Ayyy cok sevindim canim cok sükür hep iyi olsunlar onlar bulantin varmi ? Ya da bulanti icin ilac kullandin mi sen ? Benimki de geride satla uyumlu degil ama doktorum yakalar dedi

Ayyy cok sevindim canim cok sükür hep iyi olsunlar onlar bulantin varmi ? Ya da bulanti icin ilac kullandin mi sen ? Benimki de geride satla uyumlu degil ama doktorum yakalar dedi
Bana doktorum dramamine vermişti bir aralar çok şiddetli midem bulanıyordu ama içerim de çıkarmamı engeller diye içmiyordum. Mide bulantısı geçiyor zamanla benim 8. Haftadan beri yok. Sadece arada sırada geliyor bulanıp geçiyor. İnşallah seninde bitan önce hafifler böyle çok çok zor..

Esimde tepemde devamli bebek besinsiz kaldi 1 haftadir peynirden baska.birsey yemedin yiyemiyorum ki yemegi duydugum anda bile midem bulaniyor peki senin doktorun ne diyor bu duruma ?

Esin biraz kk okusun
Bursa ilk 3 ay kimsebirsey yemiyor
Yemek zorunda degilsin
Bi cmlik sey senin yediginimi alacak

Evet cnm benm mıde yanmam varya cıkarınca rahatlıyorm doktor reflu yapıyo dedı rennıe verdı kana karısmadıgı ıcın gunde uc taneye kadar alıyormussun. Benım normalde de olunca rennıe emerdım cok rahatlatan bır sey :)
Eger yanman varsa aklında olsn doktor hamıleler kullanabılır dedı.
Benım geç dollenme ben zaten 28gunde bır olmadıgım ıcın normal kızımda da olmustu. Kızım geçmıs ılerı bıle gıtmıstı. Buda oyle ve 5daaha gerılemıstı cok uzulmstum yakalams cok sukur :)
Senınde yakalar yemene daha dıkkat et canım bılıyorm bulanıyo ama yemedıkce daha fwna oluyor sankı

Bana doktorum dramamine vermişti bir aralar çok şiddetli midem bulanıyordu ama içerim de çıkarmamı engeller diye içmiyordum. Mide bulantısı geçiyor zamanla benim 8. Haftadan beri yok. Sadece arada sırada geliyor bulanıp geçiyor. İnşallah seninde bitan önce hafifler böyle çok çok zor..
8. Haftama yaklasik 3 gün falan kaldi hiç geçecek gibi değil suan ama gecsin diye bekliyorum. Kusma yok bende o da yoruyor kussam bir tık rahatlardim belki diye dusunmekteyim. O ilacin hicbir seye faydasi olmadigini okumustum bu forumda kullananlar arasinda ?

Bu arada test kaç para dıyenler vardı 380 ya da 360 dedı kafam nasılsa unuttuk:
Hem kan hem usg doktorum degıl baskası yapacakmıs

Esin biraz kk okusun
Bursa ilk 3 ay kimsebirsey yemiyor
Yemek zorunda degilsin
Bi cmlik sey senin yediginimi alacak
Ya ķötü manada demiyor ilk bebek heyecan var birşeyleri bilmemek var kitap aldim onu okutucam ona yemek yemeyi ben istiyorum onun deyip dememesi pekte umrumda olmaz yemegi seviyorum ben birde sürekli bir bulantı dayanabilecek birsey olmuyor maalesef

Evet cnm benm mıde yanmam varya cıkarınca rahatlıyorm doktor reflu yapıyo dedı rennıe verdı kana karısmadıgı ıcın gunde uc taneye kadar alıyormussun. Benım normalde de olunca rennıe emerdım cok rahatlatan bır sey :)
Eger yanman varsa aklında olsn doktor hamıleler kullanabılır dedı.
Benım geç dollenme ben zaten 28gunde bır olmadıgım ıcın normal kızımda da olmustu. Kızım geçmıs ılerı bıle gıtmıstı. Buda oyle ve 5daaha gerılemıstı cok uzulmstum yakalams cok sukur :)
Senınde yakalar yemene daha dıkkat et canım bılıyorm bulanıyo ama yemedıkce daha fwna oluyor sankı
Ac kalınca daha cok bulandigi icin yiyorum tabiki mecburen ama nasil yiyorum birde bana sor resmen ogurerek desem yalan olmaz soylenen herseyi yapmama ragmen faydasini hic gormedim. Midem de yanma henüz yok bi kere cok siddetli agri oldu gecti okadar suanda bulanti ve kasik agrilarim disinda birsey yok. Geliyorsa da tek tek gelsinler bulanti gecsin sonra yanma gelsin en azından

Arkadaşlar ciğerlerim hizasında sırt tarafım ağrıyor varmı yasayasınız hamilelikle alakası olabilirmi

Kızlar nasılsınız? Bebişlerini görenler hayırlı olsun ❤️ Hasta olanlara geçmiş olsun.
Ben nanemollayım. Bugün çok yordu okul beni:ruh: saatlerdir sancım var. Uzandım dinlenince azaldı sanki. Ne olacak böyle ya, rapor alsam çocuklarıma kim bakacak? Yazık ücretli öğretmen bulacaklar. Benim raporum bitince o öğretmende gitmek zorunda kalacak:silah:
Zaten ikinci dönem yarıda bırakacağız. Dinleneyim yormayayım kendimi diyorum ama bi bakmışım harıl harıl etkinlik yapıyorum. Duygusal olarak çalkantılıyım :mad: sürekli suçluyorum kendimi. Annemi de özledim offf

Back
X