- 3 Eylül 2015
- 3.488
- 11.607
- 408
- 34
Cnm bende zor yapmıştım çünkü tahmini doğum tarihini yazın diyo ben yılını 2018 diye yazdığım için bir türlü yapamamistimYaptım mm alla allaa
sonra dang etti. Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bende zor yapmıştım çünkü tahmini doğum tarihini yazın diyo ben yılını 2018 diye yazdığım için bir türlü yapamamistimYaptım mm alla allaa
sonra dang etti. Günaydın canım bilgin vardır mutlaka;asgari ücret üzerinden dışarıdan sigorta yatırmak ne kadar ?Bendim ama su siralar calismiyorum canim
kalp atışını duyduktan sonra ayda 1 e çeviriylar genelde şuan kaçıncı haftadasın ?Bayanlar merhaba benim doktor vajinal muayene de kalp atımını bebeği keseyi gördü karından göremedi bidahaki randevu için ikili tarama testine çağırdı çok geç değilmi bana saçma gelsi
aynı isim konusunu eşimde diyor. bayramda doğacak galiba diyorm bayram olur adı diyorYok kuzum o mümkün değilbenim oğlanı sezaryenle doğurdum. Şimdi 38. Haftada alırız dedi dr. Her türlü ikizler olacak
iki kız kardeşim var. İkiside ikizler. Çok çektik ikisinden de
Sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş misali. Kova burçlarını da sevmezdim. Eşimde oğlumda kova burcu
Bayramda doğana bayram ramazan da doğana ramazan![]()
aynen canım annem hep öyleymiş benmde 9 ay bulanmışBulamtısı 9 ay sürenler varmış arkadaşlar inşallah o piyango vurmaz bizlere
Günaydın kızlar;
Biz dün doktordaydık. Rutin muayene, malum 12. haftaya da girdiğimiz için ikili test te yapıldı. Doktorumuz pek konuşan bir doktor olmadığından ense kalınlığını söylemedi. Ben de bişi olsa söylerdi, boşuna panikletmeyeyim kendimi 10 gün diye ses etmedim. Kan da verdim 10 gün sonra çıkacak.
Bebişim artık elleri ayakları belli minyatür oyuncak bir bebek gibi. Üstelik kıpır kıpır.. hareket ettiğini bile gördüm. Sanıyorum o büyüdükçe ben daha çok "anne" gibi hissediyorum kendimi.![]()
6arti 6 suangenelde
aslında 1-2 hafta içinde kalp atışı için gidebilirsin6arti 6 suan
Benim de aynısı oldu. Şu an 9 ya da 11. haftadayım, geç döllenme olduğu için kesin değil haftam ikili taramada netleşecek. Ben gittiğimde de kalp atışını dinledik, 6 hafta sonra ikili tarama için gelirsiniz dedi. Ben de çok değil mi diye sordum, bu aralıkta bebekte takip edilecek bir şey yok, bir sorun olursa gelirsin ama sorun olmadığı sürece çağırmam gereksiz olur dedi. Yurt dışında da böyleymiş. Kalp atışı, ikili tarama ve detaylı usg için hamilelik boyunca sadece 3 kere usg ye giriliyormuş. 20 aralık haftasını bekliyorum ben de. Zaman geçmiyor tek sorun o:) ama içine sinmiyorsa başka bir doktora da görünebilirsin. Benim doktorum Prof perinatolog o yüzden ikna oldum benBayanlar merhaba benim doktor vajinal muayene de kalp atımını bebeği keseyi gördü karından göremedi bidahaki randevu için ikili tarama testine çağırdı çok geç değilmi bana saçma gelsi
Yani kalp atışını sade gördük sesi dinletme.m için erken dinletemem demişti 5 haftalıkken dunde bidaha bakarak diye söyledim doktora oda daha küçük yine alttan bakmak lazım olur 12 hafta gel dedi bence uzun bı sureaslında 1-2 hafta içinde kalp atışı için gidebilirsin
Ya benim karında .Gorseydi paniklemezdim de alttan görmeye 12.hafta gel dedi e karından da görmesi lazım değilmi ya karından goremzsse hiç of bilmiyorumBenim de aynısı oldu. Şu an 9 ya da 11. haftadayım, geç döllenme olduğu için kesin değil haftam ikili taramada netleşecek. Ben gittiğimde de kalp atışını dinledik, 6 hafta sonra ikili tarama için gelirsiniz dedi. Ben de çok değil mi diye sordum, bu aralıkta bebekte takip edilecek bir şey yok, bir sorun olursa gelirsin ama sorun olmadığı sürece çağırmam gereksiz olur dedi. Yurt dışında da böyleymiş. Kalp atışı, ikili tarama ve detaylı usg için hamilelik boyunca sadece 3 kere usg ye giriliyormuş. 20 aralık haftasını bekliyorum ben de. Zaman geçmiyor tek sorun o:) ama içine sinmiyorsa başka bir doktora da görünebilirsin. Benim doktorum Prof perinatolog o yüzden ikna oldum ben
Benim de alttan bakıldı sadece. Ama orda görülen karında da görülür zaten orda olduğunu biliyoruz artık. Ve arayı bu kadar açtığına göre her şey olması gerektiği gibi ilerliyor, bir sorun yok demektir bence. Siz içinizi ferah tutun, ama dediğim gibi eğer kafanıza çok takılıyorsa ikinci bir doktora görünebilirsiniz. Stres her şeyden çok etkiliyor bebeği.Ya benim karında .Gorseydi paniklemezdim de alttan görmeye 12.hafta gel dedi e karından da görmesi lazım değilmi ya karından goremzsse hiç of bilmiyorum
Biraz rahatladım yani siz doktorun dediği tarihtemi gidiyim diyorsunuzBenim de alttan bakıldı sadece. Ama orda görülen karında da görülür zaten orda olduğunu biliyoruz artık. Ve arayı bu kadar açtığına göre her şey olması gerektiği gibi ilerliyor, bir sorun yok demektir bence. Siz içinizi ferah tutun, ama dediğim gibi eğer kafanıza çok takılıyorsa ikinci bir doktora görünebilirsiniz. Stres her şeyden çok etkiliyor bebeği.
Bence sorun yaşamadığınız sürece öyle yapın. Ne mutlu ki sık takip gerektirecek olumsuz bir durumunuz yok :) hem bir dahaki gidişinizde kocaman olacak bebeğiniz, bu da çok heyecan verici bence :) hem ben her muayene öncesi strese giriyorum gerçekten, hatta bir gece öncesinde uyuyamıyorum desem yeridir. Arası açılınca benim stresim de azaldı aslında :)Biraz rahatladım yani siz doktorun dediği tarihtemi gidiyim diyorsunuz
ya ne güzel canım belli olmuş az buçuk. peki şuan kaçıncı haftandasın tam olarak ben de 13+1 de gideceğim söyler mi acaba diyorumKızlar bugün ikili testimi yaptırdım kan verdim, cinsiyeti erkeğe benziyor dedi darısı sizlerin başına![]()
UmarımBulamtısı 9 ay sürenler varmış arkadaşlar inşallah o piyango vurmaz bizlere
Günaydın kızlar
Bu sabah kendimi çok hafif çok rshat kuş gibi hissediyotum sanki hamile olmadan önce ki rahatlık varmiş şişkinlik yok gibi normal mi acaba bu beni korkutuyor buğün 11 haftalık oldum bu arada kanamam yok
Benim sata göre 12+2 ama ultrasonda 13+2 çıktı canım belliydi herşeyi söyler sanada bence ,tahmini olarak söyledi belki değişebilirya ne güzel canım belli olmuş az buçuk. peki şuan kaçıncı haftandasın tam olarak ben de 13+1 de gideceğim söyler mi acaba diyorum
sen benden öndesin canım sen de görürsün yakın zamandaya ne güzel hareket ettiğini görmüşsün ben de görmeyi çook istiyorumm![]()
Hadi hayırlı olsun canımKızlar bugün ikili testimi yaptırdım kan verdim, cinsiyeti erkeğe benziyor dedi darısı sizlerin başına![]()
İmom da da demir varmıymış ben sadece omega 3 sandım hiç dikkat etmemişiim.Kilo etkisi görmemene çok sevindim çünkü omurgamda sıkıntı var bel ağrısından ölüyorum doktor kilo alımına dikkat et diye uyardı. Bunun içindede Demir var kabızlıktan o yüzden korkuyorum, folbiol kullanıyorum 3 aydır mahvetti beni. Baktım bunda da Demir var ama doktor verdi kullanıcam tabikiÇok teşekkür ederim canım
![]()