• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Maşallah :)) ben 10 haftanın başında gittim hiç hareket etmiyordu doktor neler neler yaptı etsin diye banamısın demedi doktor ya çok uslu olucak yada uykusu ağır dedi gülerek bakalım bu gittiğimde napıcak bu seferde hareket etmesse korkarım valla.
Benimki de o haftada hareket etmiyodu cuma tekrar gidicem inşallah kıpırdar insanın kafasına takılıyo ister istemez

Ben 8haftada kafasını oynattıgını gormustum. Bu sefer bızım kı denk geldı demekkı show yapayım anneme dedı :KK70: benden uslu cocuk olmuyor :KK70:
Korkman gerekse doktorun soyler belkı de coook usludur bıdaha gıtmeden cıkolata yee ben yemedım aklıma gelmedı ama NST gırmeden meyve suyu cıkolata ye dıyorlardı uyumasın dıye :KK70:
Demekkı faydası var ben bızzat sahıdım cıkolata yedıgımde kızım ıcerde gobek atıyordu :KK70:
hahaha ınsallah ben kendımden sıvrı bır karın beklemıyorm nedense :KK70:
Çikolatayı ultrasona girmeden ne kadar önce yemek lazım acaba :)

Benimki de o haftada hareket etmiyodu cuma tekrar gidicem inşallah kıpırdar insanın kafasına takılıyo ister istemez
Aynen canım doktor şuan balık gibi kayması lazım kesenin içinde dedi ama hiç etmedi gerçi doktor korkulcak bişey olmadığını kalbinin iyi attığını söyledi ama insan korkuyor işte genede. Perşembe gidicem bende inşallah görürüm hatta çikolata yememeyi düşünüyorum kendiliğinden ediyomu bi bakıyım etmezse yerim diye düşündüm.

Evet ben de 39 da doğurucam :)
Masallahhh:anne:
Bana da herkes erkek diyor rüyasında falan görüyor, hamile olan benim hisseden sizsiniz diyorum, bi oğluş var bi tane de kız olsun ikisini tadayım istiyorum ama tabiki önce sağlık oğlum olursa da mutlu olurum :)
Inadına dımı:63:

Benım kızım var ya ınsanlara göre illa erkek olmalı herkese hısler dogduuu bence :) ki benim öyle bır beklentım yok neyse :)
Allah gonlune gore saglıklı evlat versın ınsallah
Guzel gibi ama tam gobek alti sezeryan yeri acikta kaliyor ki en onemli sorun cikarip toparlanmasi zor yer orasi bence
Yok yok canım tam ıyı benm ılk korsemde tam dıkıs ustuydu yanı dıkıs zatem kasıkta orda sarkma vs yokkı tam ustu gobek zaten
Yok kuzum o mümkün değil:halay: benim oğlanı sezaryenle doğurdum. Şimdi 38. Haftada alırız dedi dr. Her türlü ikizler olacak:KK48: iki kız kardeşim var. İkiside ikizler. Çok çektik ikisinden de :KK45:
Sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş misali. Kova burçlarını da sevmezdim. Eşimde oğlumda kova burcu :-)

Bayramda doğana bayram ramazan da doğana ramazan:KK70:
Hahahahahahahah naaaayır nolamaaaaz
Çikolatayı ultrasona girmeden ne kadar önce yemek lazım acaba :)
kapıda beklerken :KK45:

Hepinize meraba.. Bebegimi kaybettim.. Zaten gecmste kanamam olmustu bi kac da yazmistim buraya.. Haftasonu hafif kanamayla acile gttik kalp atimi durmustu . Bugun de operasyonla alindi.. hicbirinizin morali bozulsun istemem bu grubu cok seviyirum 5 yasinda bir kizim var.. Cok sukur ki o var.. Hersey iyi dusununce iyi oluyor masallah bebeklerinize saglikla kucagnza almayi nasip etsn Rabbmm..
Çok geçmiş olsun canım Rabbim kızını sana bağışlasin

Aynen canım doktor şuan balık gibi kayması lazım kesenin içinde dedi ama hiç etmedi gerçi doktor korkulcak bişey olmadığını kalbinin iyi attığını söyledi ama insan korkuyor işte genede. Perşembe gidicem bende inşallah görürüm hatta çikolata yememeyi düşünüyorum kendiliğinden ediyomu bi bakıyım etmezse yerim diye düşündüm.
Biyerde okumuştum anne çok hareketli değil se bebiş de öyle oluyomuş ben çok hareketli olamadım hep hastaydım halsizdim belki de ondan olabilir. Çikolatayı geçen sefer yememe rağmen hiç kıpırdamadı minnak.

Masallahhh:anne:

Inadına dımı:63:

Benım kızım var ya ınsanlara göre illa erkek olmalı herkese hısler dogduuu bence :) ki benim öyle bır beklentım yok neyse :)
Allah gonlune gore saglıklı evlat versın ınsallah

Yok yok canım tam ıyı benm ılk korsemde tam dıkıs ustuydu yanı dıkıs zatem kasıkta orda sarkma vs yokkı tam ustu gobek zaten

Hahahahahahahah naaaayır nolamaaaaz
kapıda beklerken :KK45:
Kızının ismi ne,bize de fikir olsun :anne:

Biyerde okumuştum anne çok hareketli değil se bebiş de öyle oluyomuş ben çok hareketli olamadım hep hastaydım halsizdim belki de ondan olabilir. Çikolatayı geçen sefer yememe rağmen hiç kıpırdamadı minnak.
Bende genelde evdeyim çalışmıyorum evin işini yapıp yemek yapıp yatıyorum bebekliğimde de hep uyurmuşum annem öyle derdi belki bana çekicektir :) eşimde çok ağırdır biraz tembel onada çekebilir :))

Ankaradaki hanımlar, hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz?
Gazinin sanırım özel odaları varmış.
Ben ilk doğumu koru sincanda yapmıştım ama dr aşkın bey çukurambara geçmiş. Orası da çok tuzlu geldi. İyi bir devlet hastanesi olursa oraya gitmek istiyorum.

Ankaradaki hanımlar, hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz?
Gazinin sanırım özel odaları varmış.
Ben ilk doğumu koru sincanda yapmıştım ama dr aşkın bey çukurambara geçmiş. Orası da çok tuzlu geldi. İyi bir devlet hastanesi olursa oraya gitmek istiyorum.
12.hafta sınırı olduğu için Ben Hacettepe’de kayıt açtırdım.Devlette de kaydım olsun diye.Hacettepe’de Özgür Hoca’ya gidiyorum.Cuma günü de Medicana’ya gidicem

Kişiden kişiye değişir geç döllenme olabilir önemli olan değer değil düzenli artması..
İlk hamileliğimde deger bat gunu 2875ti bunda batı gecmesine ragmen boyle olunca korktum uzuldum kafam bulandı. Gec dollenme olabılır belki. İnşallah saglıklı bir gebeliktir

Back
X