- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Soldamıydı peki ?Bakmıştım canım Çin takvimi tuttu benim erkek diyodu orda :) bide şu kesenin sağında solunda diye söylemişlerdi oda tuttu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soldamıydı peki ?Bakmıştım canım Çin takvimi tuttu benim erkek diyodu orda :) bide şu kesenin sağında solunda diye söylemişlerdi oda tuttu :)
Yarını bekle aynı saatlerde ver bakalım ne olacakDun vermıstım kanı bugun bır daha versem anlasılmaz dımı yarını beklemek de zor. Ama haklısın her gebelık farklı
Tabiki yarın de ikili tarama randevum var ,ama ben ücretli gidiyorumhacettepe de hiç muayeneye girdin mi canım?
Oyle yapayım en ıyısı hayırlısıYarını bekle aynı saatlerde ver bakalım ne olacak
Cok var zatenhahahahaha aslında cabuk prlayan ama hemen sönen kısıler kinci degıller :) sevdıgım kısılerde kı boğalara ekledım
![]()
Bende ikizlerden bir şöyle tırsıyorum ama hadi hayırlısı diyorum![]()
Medicana da doğum yapacaksın değil mi? Ben ne yapacağımı şaşırdım. Oğlum 3,5 yaşında. Kimsemiz yok. Eşim oğluma baksa hastanede bana bakacak birini bulmam gerekiyor. Devlet olursa parayla birini tutmayı düşünüyorum. Özel olursa eşimle oğlum yanımda kalabilirler mi acaba?Tabiki yarın de ikili tarama randevum var ,ama ben ücretli gidiyorum
Henüz karar vermedim,nerede Doğum yapacağıma ,ben de araştırıyorum bu süreç içerisindeMedicana da doğum yapacaksın değil mi? Ben ne yapacağımı şaşırdım. Oğlum 3,5 yaşında. Kimsemiz yok. Eşim oğluma baksa hastanede bana bakacak birini bulmam gerekiyor. Devlet olursa parayla birini tutmayı düşünüyorum. Özel olursa eşimle oğlum yanımda kalabilirler mi acaba?
Kesenin sol tarafındaydı canım :)Kesede nerdeydı :)
Solundaydı canım net olarak :)Soldamıydı peki ?
canım dediğim gibi artışı izle düzenli arttıkça takılma başka bişeyeİlk hamileliğimde deger bat gunu 2875ti bunda batı gecmesine ragmen boyle olunca korktum uzuldum kafam bulandı. Gec dollenme olabılır belki. İnşallah saglıklı bir gebeliktir
Neden karından degıl ??[/QUOTE karından görünmesi alttan gordu
büyük ihtimal erkektir sağlıkla sıhhatle gelsinBana tekrar bakarız dedi canım ama çıkıntıyı gösterdi yanılmaz artık sağlıklı olsunda hepsi evlat![]()
Evet çok haklisinizBence sorun yaşamadığınız sürece öyle yapın. Ne mutlu ki sık takip gerektirecek olumsuz bir durumunuz yok :) hem bir dahaki gidişinizde kocaman olacak bebeğiniz, bu da çok heyecan verici bence :) hem ben her muayene öncesi strese giriyorum gerçekten, hatta bir gece öncesinde uyuyamıyorum desem yeridir. Arası açılınca benim stresim de azaldı aslında :)
Ben burda “Sol taraftaysa erkek,sağ taraftaysa kız “yazmıştım,ilk yazan kişi de bendim.Bana da doktorum söylemişti.O kadar çok kişi “yanlış biliyorsun “yazmıştı ki.Bunu söylediğin çok iyi oldu,benim de hep solumdaydıSolundaydı canım net olarak :)

Kan akisini sagladigi icin faydali diyorlar. Onlem olarak baslamistir doktorunuz.Ben riskli durumdayim diye kullaniyorum.[/
İnsallah sizin içinde faydalı olur allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize
Ense kalınlığı normalmiş canım inşallah kan sonuçlarıda iyi çıkar, hepimizin sağlıklı olsun inşallah :)
Adetlerin düzenli midir? Gec döllenmedir belki artışı takip et istersenKızımda bat gunu 2875 cıkmıstı bana da dusuk geldi![]()
Seninde belli oldu mu canım cinsiyet :) ben hep kız hissetmiştim ama hep soldaydı kalp atışı yüksekti 172 kız diyolardı o tutmadıBen burda “Sol taraftaysa erkek,sağ taraftaysa kız “yazmıştım,ilk yazan kişi de bendim.Bana da doktorum söylemişti.O kadar çok kişi “yanlış biliyorsun “yazmıştı ki.Bunu söylediğin çok iyi oldu,benim de hep solumdaydı![]()
İnşallah canım hepimizinkidebüyük ihtimal erkektir sağlıkla sıhhatle gelsin![]()