• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Adetlerin düzenli midir? Gec döllenmedir belki artışı takip et istersen
Hep duzenliydi. 28 gunde bir olur. Son 4 ayda 2 ay 21 gunde bir oldu 2 ay gene 28 gunde oldu.Su sekılde yani 1 ay 21 gunde 1 ay 28 gunde 1 ay 21 gunde bu ay 28 gunde bekliyordum. Ikı kere ılıskı oldu bırı 2 Kasım 4 Kasım sanırım. Tam yumurtlama gunlerımdi.Her hamilelik farklı ama kızımda batı 1 gun gecince keseyi gormustum. Simdi boyle olunca biraz korktum. Allah tan hayırlısı

Kızlar batı 3 gun gecınce bhcg 267 cıktı moralim bozuldu cok mu düşük
moralini hiç bozma her gebelik farklı sonuçta. batı 5 gün geçince 27 ydi benm..
Ankaradaki hanımlar, hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz?
Gazinin sanırım özel odaları varmış.
Ben ilk doğumu koru sincanda yapmıştım ama dr aşkın bey çukurambara geçmiş. Orası da çok tuzlu geldi. İyi bir devlet hastanesi olursa oraya gitmek istiyorum.
ben medical parkla devam edeceğim. ama geçen cuma sami ulusa gittim turgut özal ek binasına. bina yeni ve odalar tek kişilikmiş. ben devlet düşünmüyordum ama çok önerdiler aklında bulunsun canım

aynı gidiyoruz seninle şuan:KK200:

Hep duzenliydi. 28 gunde bir olur. Son 4 ayda 2 ay 21 gunde bir oldu 2 ay gene 28 gunde oldu.Su sekılde yani 1 ay 21 gunde 1 ay 28 gunde 1 ay 21 gunde bu ay 28 gunde bekliyordum. Ikı kere ılıskı oldu bırı 2 Kasım 4 Kasım sanırım. Tam yumurtlama gunlerımdi.Her hamilelik farklı ama kızımda batı 1 gun gecince keseyi gormustum. Simdi boyle olunca biraz korktum. Allah tan hayırlısı
Sen takip et tekrar ya beta hcg farklı olabiliyor belki sen gec yumurtlamıssındır spermler de 5 gün yaşayabiliyormuş

Seninde belli oldu mu canım cinsiyet :) ben hep kız hissetmiştim ama hep soldaydı kalp atışı yüksekti 172 kız diyolardı o tutmadı
Az once yaZdıgım gıbı degılse ben hıc ınanmıcam :D cunku her turlu ıddıaya varım kızım soldaydı ama karnımda :) usg sagdaydı:D
Sımdı erkek olursa benım demekkı bu sag sol bellı degıl dıcem :D

moralini hiç bozma her gebelik farklı sonuçta. batı 5 gün geçince 27 ydi benm..

ben medical parkla devam edeceğim. ama geçen cuma sami ulusa gittim turgut özal ek binasına. bina yeni ve odalar tek kişilikmiş. ben devlet düşünmüyordum ama çok önerdiler aklında bulunsun canım

aynı gidiyoruz seninle şuan:KK200:
Sonrasında nasıl bir yol izlediniz doktorunyz ne demişti 27 cıkınca

Çok teşekkür ederim canım ben sormuştum ikili test diimi
hatırlıyamadım yazayım dedım :))

Şimdi doktor karnının sağına koyuyorsa ultrason başını bebek solda mı oluyor
hahahhahah dur sımdı daha cok karıstı :D hahahah ben kızımın usg baktım 8 haftalarda usg gore ama sagda kalıyor yanı solumdaydı :)
Buda sagdaydı kese sekıllerı bıle aynı uzun :D erkek olursa tum fıkırler yanlıs dıyorum:D

Az once yaZdıgım gıbı degılse ben hıc ınanmıcam :KK70: cunku her turlu ıddıaya varım kızım soldaydı ama karnımda :) usg sagdaydı:KK70:
Sımdı erkek olursa benım demekkı bu sag sol bellı degıl dıcem :KK70:
Ultrason fotoğrafında soldaydı canım ,karnımda hissetmiyorum , seninde tutmuş genelde tutuyo demekki :21:

Sonrasında nasıl bir yol izlediniz doktorunyz ne demişti 27 cıkınca
4 gün sonra tekrar kan verdi 457 çıkmıştı doktora gitmedim biraz ağırdan alaym diye sata göre 7+5 ken gittim doktor baktı 5+1 çıktı geç döllenme olabilir adet düzensizliğin var mı fln dedi yok genelde dedim keseyi görebildik sadece 3 hafta sonra gittim 8 hafta diye beklerken 9 çıktı sonra da farkı kapattı. yani ilk başta 17 gün gerideydi sata göre şuan 5 günlük bi fark kaldı belki sonrai gittiğimde kapatır bile. burada birsürü arkadaş geç döllenme yaşadı hiç panik yapma belli bi sınırı yok. hatta ben batı 3 gün geçince idrar testinde hiç çıkmadı silik bile çizgi yoktu öyle diyim..

hatırlıyamadım yazayım dedım :))

hahahhahah dur sımdı daha cok karıstı :KK70: hahahah ben kızımın usg baktım 8 haftalarda usg gore ama sagda kalıyor yanı solumdaydı :)
Buda sagdaydı kese sekıllerı bıle aynı uzun :KK70: erkek olursa tum fıkırler yanlıs dıyorum:KK70:
Senin kız da baya aykırıymış :D

Back
X