• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben Temmuz'da kürtaj oldum bebek çok güzel yerleşmiş doktorun söylediğine göre ama büyümedi :/ hiç kanamam vs olmadan 10. Haftaya kadar bekledik sonra alındı. Genetik inceleme merkezine götürdük sonucu temiz çıktı kromozom sayıları falan doktor da gebelik güzel oluştu muhtemelen ufak bir pıhtılaşma sorunun var besleyemedi bebeği diyerek bu gebelikte iğne başladı
Anladım canım benim yengemde kullandı ikinci bebeğinde ,ilk çocuğunda farkedemediler o yüzden sordum ,acaba bi test yapılıp ilk gidişinde ona göre mi verdi diye düşündüm ,inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Maşallah canım hayırlısı olsun inşallah. Hayırlısıyla kucağına sağ sağlim alırsın umarım. Bizde iyiyiz allaha şükür 13+4üm ama doktor 6 gün önden gittiğini söyledi şimdilik bu şekilde kuzum cinsiyet göstermedi cuma günü tekrar gidicez :))
Sizede maşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşaallah. 6 gün önden mi ne yiyorsun kız:)
Bizim 7 aralıkta kontrol tekrar sorarım doktora hala erkek mi diye:)) sende öğrenmedin mi biz 12+2 de öğrendik

Anladım canım benim yengemde kullandı ikinci bebeğinde ,ilk çocuğunda farkedemediler o yüzden sordum ,acaba bi test yapılıp ilk gidişinde ona göre mi verdi diye düşündüm ,inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
İlk çocuğu sağlıklı bir şekilde doğdu ama değil mi öyle anladım ben . Amin inşallah tek dileğimiz o :dua:

İyiyim çok şükür büyük sıkıntılar atlatrık ama bugüne şükürler olsun. Sen nasılsın bebiş nasıl?
Bir hafta geriden geldiği için öyle sağlıklı olsunlar zamanonda doğsunlarda farketmiyor. Bende rüyamda hep kız gördüm ve tersi çıktı doktor oğlunuz olacak dedi. :) bende erkek hissediyordum zaten. Sağlıklı hayırlı olsun da ilk çocuk farketmez gerçi ikinci üçüncü olsada farketmez ama.
Yavaş yavaş nabız atması gibi hissediyorum. Bende durum böyle. Zaman geçiyor ya :))))
Merhaba;
Sen benden 3 hafta öndesin cinsiyetle ilgili birşey sormak istiyorum.Bana da doktor 11+1’de erkek olabilir dedi ,onun dışında cinsiyet ile ilgili olarak belirgin yaşadığın bir durum oldu mu,dikkatini çeken birşey ?

Sizede maşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşaallah. 6 gün önden mi ne yiyorsun kız:)
Bizim 7 aralıkta kontrol tekrar sorarım doktora hala erkek mi diye:)) sende öğrenmedin mi biz 12+2 de öğrendik
Öğrenmedik canım göstermedi doktor bacaklarını kendine çekmiş göstermiyor dedi :) valla aslında çok bişey yemiyorum meyve yiyorum her gün muz yiyorum yumurta yiyorum sebze et veya balık yemeye dikkat ediyorum ama kendim çok yemiyorum yani ekmektir makarnadır pilavdır öyle şeyler yemiyorum bebeğe yarıcak şeyler yiyorum. Hemen doyuyorum zaten midem küçüldü sanırım ondan daha hiç kilo almadım.

Merhabalarrr hepinize:KK200: bat a 6 gün var kızlar.. Yumurtlama dönemimde tam yumurtlama günümden 2 gün önce ve yumırtlama günümden 2 gün sonra da korunmasız ilişki yaşadık eşimle ve 2 gün sonra tekrar. 3 kez yani. Sonraki günler sol kasığımda ve bazen sağda hep ağrı hissediyorum aralıklı. Dün akşamda kuyruk sokumumdan belime doğru çıkan bir ağrı yaşadım gece sabaha kadar sürdü hep hissettğimde bugün akşam üstü farkında olmadan geçtiğini anladm. Ama eczaneden erken gebelik testi aldım negatif sonuç verdi.. İlk İlişki üzerinden 8 gün geçti bugün tam. Sizce erken mi test yaptım . Geçen ayda adetim 10 gün gec gelmişti. :kızgın:

Günaydın çok fena bi kabus gördüm korkumdan uyuyamıyorum deli gibi uykum war gözlerim kapanıo ama korkumdan uyuyanıyorum yaa dua felan ettim. İlk hamileliğimde de çok kabuslar görüyordum bunda da başladı nasıl bi bilinç altı anlamadım

Merhaba;
Sen benden 3 hafta öndesin cinsiyetle ilgili birşey sormak istiyorum.Bana da doktor 11+1’de erkek olabilir dedi ,onun dışında cinsiyet ile ilgili olarak belirgin yaşadığın bir durum oldu mu,dikkatini çeken birşey ?
Malesef belirti veren bir şey değil. Sadece hissettim ben. Canın ne çekitor diyorlarda alakası yok onun.

Öğrenmedik canım göstermedi doktor bacaklarını kendine çekmiş göstermiyor dedi :) valla aslında çok bişey yemiyorum meyve yiyorum her gün muz yiyorum yumurta yiyorum sebze et veya balık yemeye dikkat ediyorum ama kendim çok yemiyorum yani ekmektir makarnadır pilavdır öyle şeyler yemiyorum bebeğe yarıcak şeyler yiyorum. Hemen doyuyorum zaten midem küçüldü sanırım ondan daha hiç kilo almadım.
Bir dahakine gösterir inşaallah. Ekmek banada yasak zaten bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Stresten ve bulantıdan 6 kilo verdim ben 2 sini geri aldım. Sonuna kadar fazla almasam bari :))

Günaydın çok fena bi kabus gördüm korkumdan uyuyamıyorum deli gibi uykum war gözlerim kapanıo ama korkumdan uyuyanıyorum yaa dua felan ettim. İlk hamileliğimde de çok kabuslar görüyordum bunda da başladı nasıl bi bilinç altı anlamadım
Günaydın arada bana da oluyor ya

bende iki kez böyle olmuştum. çok korkmuştum. uyumadan önce dua etmeyi ayetel kürsi felak nas fatiha ihlas surelerini okumaya dikkat edin.

kızlar arada girip yazıyorum. her yazılanı okuyamıyorum çünkü hala kendime gelemedim. arada girip yazınca da kendimi suçlu gibi hissediyorumo_O. mide ağrılarım henüz geçmedi. bu gece yine uykusuz bir geceydi, ağrıdan kıvrandım durdum. gün içinde yine isrifralara devam . artık başım şiddetli ağrıyor:kızgın:. bulantılarım azaldı sanki ama yine de her sabah safra kusuyorum. böyle bulantı gibi başlıyor, tükrük salgılarım artıyor ve öksürmeye başlayınca anlıyorum ki bu safra yine çıkacak. ay olarak baktığımda bugün tam 3. ayımı doldurdum. belki benimde ağrılarım kusmalarım pıt diye kesiliverir de doğumla alakalı aldığım kitapları okumaya başlarım.

Back
X