• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
2 gün giremedim sayfalar yine almis basini gitmiş:halay:
Nasilsiniz herkes iyidir insAllah.
Ne guzel ultrason fotoğrafları paylasilmis bütün bebislere masaAllah:KK200:
Ben dun kontrole gittim ultrasonda az bucuk bebeğe benziyordu ama fotoda hiçbir şey anlasilmiyor soyle bir kipir kipir goremedim minigimi:110:
Görürsün bidahaki randevuya canım. Benimki de ilk başlarda hep uyuyodu en son randevuda taklalar attı bütün marifetlerini gösterdi :)

Canım seni çok cok iyi anliyorum. Bende 7 kilo zayifladim. Bulantı ilacı hiç kullanmadım ben ama mide ilacı kullanıyorum simdi. Benim annemin her çocukta 9 ay sürmüştü. İnsan korkuyor hiç geçmeyecek diye ama umarım ikimizde güzel haberler veririz geçti geçti geçti diye :)
Rabbim yar ve yardımcın olsun canm güzellikler kolay elde edilmiyor işte .Benm de reflüm var acaba ondan mı ağır geçiyor diyoorm yesem bulanıyor mifem yemesem yanıyor napcağmı bilemiuorm tez zamanda geçer inş ilk buraya yazacağm inşallah

Merhabalarrr hepinize:KK200: bat a 6 gün var kızlar.. Yumurtlama dönemimde tam yumurtlama günümden 2 gün önce ve yumırtlama günümden 2 gün sonra da korunmasız ilişki yaşadık eşimle ve 2 gün sonra tekrar. 3 kez yani. Sonraki günler sol kasığımda ve bazen sağda hep ağrı hissediyorum aralıklı. Dün akşamda kuyruk sokumumdan belime doğru çıkan bir ağrı yaşadım gece sabaha kadar sürdü hep hissettğimde bugün akşam üstü farkında olmadan geçtiğini anladm. Ama eczaneden erken gebelik testi aldım negatif sonuç verdi.. İlk İlişki üzerinden 8 gün geçti bugün tam. Sizce erken mi test yaptım . Geçen ayda adetim 10 gün gec gelmişti. :kızgın:
Biraz erken olmuş erken testlere güvenme yanlis cikabiliyor Allah hayirli saglikli evlat versin❤

Görürsün bidahaki randevuya canım. Benimki de ilk başlarda hep uyuyodu en son randevuda taklalar attı bütün marifetlerini gösterdi :)
Aslinda uyumuyordu Dr gösterdi kolu bacagi basi poposu diye ama net bir görüntü yoktu ultrason mu iyi değildi bilmiyorum bidaki randevuya kaldik yine

Doktor bana mide yanmasi hazimsizlik vs icin rezene cayi onerdi yaptim simdi bi iceyim bakayim ise yarar umarim

Back
X