• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Seninle haftamız da aynı durumumuz da, ne zaman geçecek? Mide bulantısı için ilaç kullanıyor musun :KK43:
Onzyd kullandım bi kere iyi gelmişti dün kullandım sabah mahvetti beni. Geçsin artık diye bekliyorum çok zayıfladım günler zor geçiyor. Bide bende mide yanması da başladı reflüden şüpheleniyorum

Selam arkadaşlar bgün ikili test için devlete gittim. Bu kadar mı nemrut olur adam 2 dk bakmadı bile. Ense kalınlığı kaç dedim napıcan anlayacan mı dedi:sinirli: evet dedim sen söyle 1,5 muş. Başka hiç birşey konuşmadık. Allahtan geçen hafta özeldeki doktorum yarım saat baktı herşeyini inceledi. Kan sonuçları cuma çıkar dediler.

Birde haftasonu lierac sipariş vermiştim kargo geldi içinden aşağıdaki ürün çıktı iade talebi oluşturdum. Bugün aksilik günüm galiba:sinirli:

Eklentiler

• 7A3D1B36-44BA-4B9A-9218-523492D0014F.webp
    7A3D1B36-44BA-4B9A-9218-523492D0014F.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 117
kızlar belirtilerim tık diye kesildi yarın doktora mı gitsem acaba? 15 gün oluyor en son gideli nerdeyse 1 haftadır bulantıdan eser yok

inşallah azalıyordur belirtilerin bi sorun yoktur diye düşünüyorum canım çogu kişinin azalıyormuş bu haftalardan sonra.. ama nedense bende hala devam eskisinden fazla bi şekilde :/:/

Kizlar bisey sorcam size kan sulandirici igne kullananlar cevaplarsa sevinirim. Bazen igneyi vurduktan sonra yanma oluyor bazen hic hissetmiyorum yanlis biseyler yapmiyorum dimi? Sizde de oluyor mu?
yanma oluyor bendede , bu iğne yakar demişlerdi, morarma ve bazende beze oluşuyor iğne yaptığım yerlerde.

Kızlar merhaba. Ben de 12+3 günlük hamileyim. İnsallah Haziran annesi olacagim. Cunartesi ikili tarama testim yapıldı. Ultrason da birsey çıkmadı tahlilleri bekliyoruz. Fakat benim tsh hormonum dusuk çıktı. Henüz doktor görmedi sonuçları. Sizce endişelenecek bir durum mu
tsh kaç çıktı acaba ?

Selam arkadaşlar bgün ikili test için devlete gittim. Bu kadar mı nemrut olur adam 2 dk bakmadı bile. Ense kalınlığı kaç dedim napıcan anlayacan mı dedi:sinirli: evet dedim sen söyle 1,5 muş. Başka hiç birşey konuşmadık. Allahtan geçen hafta özeldeki doktorum yarım saat baktı herşeyini inceledi. Kan sonuçları cuma çıkar dediler.

Birde haftasonu lierac sipariş vermiştim kargo geldi içinden aşağıdaki ürün çıktı iade talebi oluşturdum. Bugün aksilik günüm galiba:sinirli:
Ben bu doktorlara sinir oluyorum ya çok mu zor gelen hastayı iki sözle rahatlatmak.. nerden almıştın cnm kremi baya kafaları karışmış :) aslında bu kremde bebiş doğunca işe yarar ama daha çok :)

Ayyyy şu cinsiyetleri bir öğrenseydikkk :21: Bakalım perşembe günü randevum var :anneadayı:

Kız - Erkek hiç fark etmez ama insan merak ediyor işteee :KK28:
Çevremizdeki insanlar da kafa karıştırıyor boşu boşuna, yok senin kızın olacak, yok efendim senin duruşundan belli oğlun olacak felan :KK33:
Yediğime içtiğime bakarlar yorum yaparlar :KK24:
Ruh halime, gözüme bakarlar yorum yaparlar :KK73:
İnsan yoruluyor yahu bunları dinle dinlee :olamaz::ıslık::KK59::KK49:

Devletteki doktorları şikayet mı etmek lazım ne yapmalıyız bilemedim tövbeliyim gitmiycem bi daha . Hamileligimin başında kan değerim yükseldi mi hemde resmiyete hamile olduğum geçsin diye devlete gittim kapıdan girdim durumumu anlatmama izin vermeden masaya yat karnını aç dedi doktor heralde bi bildiği var dedim yattım ultrasyona bakıyo neyin var dedi hamileyim kan değerim yükseldi mi onun için geldim dedim . Doktor bi azarladı beni neden baştan demiyosun diye bana da bi sinir geldi siz sordunuz mu söylememe izin verdiniz mi de konuşucam ben dedim sinirle kalktım karnımı silip çıktım odadan . Sağlık çalışanıdır meslekleri kutsaldır saygım sonsuz ama gerekenlerede haddini bildirmek lazım sonra şikayet etmiştim o doktoru

Back
X