• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sen daha önce erkek dememişmiydin tatlım öle aklımda kalmış, belli değil mi şuan:olamaz:
Oğluş gibi dedi doktor :)) ben normalde bi önceki gittiğimde cinsiyet söylemeyin demiştimde bu sefer acil gittikya unuttu heralde böyle dedi bugün bakalım hayırlısı olsun inşallah :)

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben hiç iyi değilim malesef. Allah beterinden korusun. Dün gece bulantım ve karın ağrım başladı uyuyamadım 2ye kadar kıvranıp durdum sonra ishal oldum afedersiniz. 3 kere gittim sonra dayanamadım eşime söyledim ben çok kötüyüm kalk diye eşim kalktı patates haşlaması yaptı onu bekledim neyse bi dilim yediydim öyle bi midem bulandıki lavaboya zor attım kendimi bi kustum daha hiç kusmamıştım hamileliğimde. Sonra eşime dedim hemen acile gidelim gittik serum taktılar sabaha kadar acildeydik geldik eve biraz uyudum sabah doktorumu aradım anlattım oda bebeği görmem lazım gel hemen dedi gittim baktı bebek çok iyi allaha şükür ama kanımda enfenksiyon çıkmış baya onun için tedavi başlıcak bakalım inşallah ilerlemez çok korktum dünden beri yaşadıklarım allah beterinden saklasın siz bari dikkat edin canlarım :KK43:
çok geçmiş olsun, tavuk gibi besinlerin soğuk taşıma zinciri sırasında bir sıkıntı olursa ishal kusma yapabiliyor, tarihi geçmemiş olsa bile, ben pek yememeye çalışıyorum

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben hiç iyi değilim malesef. Allah beterinden korusun. Dün gece bulantım ve karın ağrım başladı uyuyamadım 2ye kadar kıvranıp durdum sonra ishal oldum afedersiniz. 3 kere gittim sonra dayanamadım eşime söyledim ben çok kötüyüm kalk diye eşim kalktı patates haşlaması yaptı onu bekledim neyse bi dilim yediydim öyle bi midem bulandıki lavaboya zor attım kendimi bi kustum daha hiç kusmamıştım hamileliğimde. Sonra eşime dedim hemen acile gidelim gittik serum taktılar sabaha kadar acildeydik geldik eve biraz uyudum sabah doktorumu aradım anlattım oda bebeği görmem lazım gel hemen dedi gittim baktı bebek çok iyi allaha şükür ama kanımda enfenksiyon çıkmış baya onun için tedavi başlıcak bakalım inşallah ilerlemez çok korktum dünden beri yaşadıklarım allah beterinden saklasın siz bari dikkat edin canlarım :KK43:
Geçmiş olsun:(

Kızlar Merhaba :)

Dün 13+0, 14. hafta başı kontrolüm vardı, daha önce yazdıklarımdan belki biliyorsunuz, bebeğimin ense kalınlığı 2.37mm çıkmıştı ve doktorum fetal dna istemişti. Fetal 19. haftaya kadar bakılabiliyor gel son kez ensesine bir bakalım değer artmadıysa çok da şart değil dedi. Dün gittiğimde ense kalınlığının 2.0mm’e gerilediğini öğrendik ki bu değer aslında 14. hafta için normal bir değermiş, doktorum yine 1 saate yakın bütün organlarına baktı, bebeğinde fizyolojik hiç bir sorun görünmüyor şu an gayet sağlıklı dedi :)

Bir de geçen sefer %90 kız ama erken baktık yanılabilirim demişti, öğrendik ki erkekmiş :)) Kesin bilgi yayabilirsiniz dedi :)

Ekte de bizim utangaç ufaklığı görebilirsiniz, Anadolu Yakası doktor arayan arkadaşlara gönül rahatlığıyla doktorum Ümit Kaya’yı tavsiye ederim, sevgiler :))
Maşallah nasilda guzel durmus:nazar:

Oğluş gibi dedi doktor :)) ben normalde bi önceki gittiğimde cinsiyet söylemeyin demiştimde bu sefer acil gittikya unuttu heralde böyle dedi bugün bakalım hayırlısı olsun inşallah :)

Tekrar baktım ama şimdi paşa gibi yatıyor gerçekten:halay: Hayırlısı olsun inşallah canım benim hayırlı evlat olsun:KK68:

Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatirsin

12 haftalık minik oglumdan tum teyzelerine selam
Bugün ikili tarama testini yaptik ense kalinligi vs hepsi normal değerinde cikti.
Kan verdim yarın sonuçlarını alacağım umarım onlarda iyi çıkar.
Folik Asit artık kullanmayacağım yerine vitamin ve demir ilaçları verdi.
Doktorum bir sürü ultrason görüntüsü ve videolar verdi CD yapıp ..Sizin için bol bol poz verdi :D

Eklentiler

• IMG_20181127_173008.webp
    IMG_20181127_173008.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 176
  • IMG_20181127_172900.webp
    IMG_20181127_172900.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 170
  • IMG_20181127_172824.webp
    IMG_20181127_172824.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_20181127_172707.webp
    IMG_20181127_172707.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 169
Bugün ikili tarama testini yaptik ense kalinligi vs hepsi normal değerinde cikti.
Doktorum bir sürü ultrason görüntüsü ve videolar verdi CD yapıp ..Sizin için bol bol poz verdi :KK70:
Maşallahhhhh ona çok tatlı olmuş annesi buu :KK36:

Canim geçmiş olsun dikkat et kendine . Inşallah hemen atlatırsın. Bebeğine de maşallah kocamam olmuş ya kız niyetin di erkek olacak sanırım benimde kız niyet ama benimde erkek olur sanirim:) sağlıklı sıhhatli olsunlar da artık gerisi mühim degil

Kızlar Merhaba :)

Dün 13+0, 14. hafta başı kontrolüm vardı, daha önce yazdıklarımdan belki biliyorsunuz, bebeğimin ense kalınlığı 2.37mm çıkmıştı ve doktorum fetal dna istemişti. Fetal 19. haftaya kadar bakılabiliyor gel son kez ensesine bir bakalım değer artmadıysa çok da şart değil dedi. Dün gittiğimde ense kalınlığının 2.0mm’e gerilediğini öğrendik ki bu değer aslında 14. hafta için normal bir değermiş, doktorum yine 1 saate yakın bütün organlarına baktı, bebeğinde fizyolojik hiç bir sorun görünmüyor şu an gayet sağlıklı dedi :)

Bir de geçen sefer %90 kız ama erken baktık yanılabilirim demişti, öğrendik ki erkekmiş :)) Kesin bilgi yayabilirsiniz dedi :)

Ekte de bizim utangaç ufaklığı görebilirsiniz, Anadolu Yakası doktor arayan arkadaşlara gönül rahatlığıyla doktorum Ümit Kaya’yı tavsiye ederim, sevgiler :))
Maşallah hayırlı olsun bu ara herkesten erkek bebek haberi alıyoruz. Inşallah bende haftaya gideceğim hastaneye güzel haberler alirim
Doktorum bir sürü ultrason görüntüsü ve videolar verdi CD yapıp ..Sizin için bol bol poz verdi :KK70:
Maşallah senin ki de erkek:))) erkekler den gidiyoruz ne güzel bir sürü görüntü vermiş doktorun hepsi bir anı. Sağlıkla sihhatle büyüsün insallah

Back
X