- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Benim ki 11+1’de 1,2 çıkmıştıKızlar 11 haftasa ense kalınlığını bilen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki 11+1’de 1,2 çıkmıştıKızlar 11 haftasa ense kalınlığını bilen var mı?
Hakikaten maşallah daha kız yok değil mi hiçForumumuz da Maşallah erkek bebeklerimiz çoğunluktahepimiz Haseki Sultan olacağız kızlar
![]()
Kız varsa da henüz bilmiyoruz çünkü kızlar çok geç gösteriyorHakikaten maşallah daha kız yok değil mi hiç![]()
Maşallah senin ki de erkek:))) erkekler den gidiyoruz ne güzel bir sürü görüntü vermiş doktorun hepsi bir anı. Sağlıkla sihhatle büyüsün insallah
Ben bugün normal kontrole gittim 10+5 olduk enseyi ölçtü 0,9mm ve ikili test yaptı bugün kan verdim felan 2-3 gün erken oldu anlamadım neden erken davrandıBenim ki 11+1’de 1,2 çıkmıştı
Ama ense kalınlığı tek başına değerlendirilmiyor,kan sonuçlarıyla birlikte değerlendiriliyorBen bugün normal kontrole gittim 10+5 olduk enseyi ölçtü 0,9mm ve ikili test yaptı bugün kan verdim felan 2-3 gün erken oldu anlamadım neden erken davrandı
valla ben kendim marketten alıp yapmıştım ama sonrasında bende baya tavuk yiyemedim yeni yeni yiyorumDemekki tavuk dokunuyor canım bi daha yermiyim aslaa.
canım ben devlete gidiyorum büyük yerde de yaşadım yaşayanlardan da duyduğum kadarıyla büyük şehirlerde pek iyi olmuyor tabi doktora göre değişir ama mesela ben ank. Da yaşarken içeri 5 kişi birden alırlardı 5 kişi aynı odada doğum yapıyor falan tam o tarzdı şu an nasl oldu pek bilmiyorm şimdi küçük yerdeyim özel hastane zaten yok devlete gidiyorum hastanede yeni yapıldı bu ay açıldı gayet memnunum eşimi de alıyorlar içeri herhangi bir sorun yaşamadım yaniKizlar ozeli bırakip devlete gecmeyi düsünüyorum bana devletle ilgili bilgi verebilirmisiniz ? Ya da sizce geceyim mi devlete ? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Kuzum sana en büyük tavsiyem ünv hastanelerini tercih et ;Kizlar ozeli bırakip devlete gecmeyi düsünüyorum bana devletle ilgili bilgi verebilirmisiniz ? Ya da sizce geceyim mi devlete ? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Wala canım bizim burda devlet hastanesi çok kötğ doğum kıonusunda sizin oralarda varsa çok iyi araştırmanı öneririm heryerdemi öyle bilmiyorum aMa bizim burda devlette doğuma akşam saatleri okursa doktorlar girmiyor ebeler yaptırıyor doğumu benim gittim özel hastane yarı ssk karşılıyor kolan hastanesi böyle bi hastane bulabilirsen fiyatlar baya uygunKizlar ozeli bırakip devlete gecmeyi düsünüyorum bana devletle ilgili bilgi verebilirmisiniz ? Ya da sizce geceyim mi devlete ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde cep yakmayan özel tavsiyeniz varsa da alırim yine yazmistim ama kimse doktorunu paylasmak istemiyor sanirim
Oynama değil ama 5 aylık göbek var bendeAy kızlar ya youtube a 13 weeks pregnant yazdım bakıyorum göbeği oynayanlar mı dersin 5 aylık gibi görünenler mi dersin şok oldum ha neyle besleniyor bu insanlar![]()
Ya benim suan gittigim hastane çok pahalı cep yakacak cinsten birde testlerde falan amiyane tabirle resmen geciriyorlar insan kendini enayi gibi hissediyor. Istanbuldayim ben etrafa da sordum buraya sorayim dedim herkes devlete gitme diyor ama bilmiyorum kararsizim çokcanım ben devlete gidiyorum büyük yerde de yaşadım yaşayanlardan da duyduğum kadarıyla büyük şehirlerde pek iyi olmuyor tabi doktora göre değişir ama mesela ben ank. Da yaşarken içeri 5 kişi birden alırlardı 5 kişi aynı odada doğum yapıyor falan tam o tarzdı şu an nasl oldu pek bilmiyorm şimdi küçük yerdeyim özel hastane zaten yok devlete gidiyorum hastanede yeni yapıldı bu ay açıldı gayet memnunum eşimi de alıyorlar içeri herhangi bir sorun yaşamadım yani![]()
Büyük şehirlerde durum nasıldır bilmiyorum ama benim bulunduğum şehirde devlette epiduralli normal doğum yapmıyorlarmış ben o yüzden devlet hastanesini eledimKizlar ozeli bırakip devlete gecmeyi düsünüyorum bana devletle ilgili bilgi verebilirmisiniz ? Ya da sizce geceyim mi devlete ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde cep yakmayan özel tavsiyeniz varsa da alırim yine yazmistim ama kimse doktorunu paylasmak istemiyor sanirim
Ah canım ya cok geçmiş olsunnnnn zor bir gece gecırmıssın Rabbım beterınden korusun... ınsallh bır an önce şifa bulursun..Kızlar merhaba nasılsınız? Ben hiç iyi değilim malesef. Allah beterinden korusun. Dün gece bulantım ve karın ağrım başladı uyuyamadım 2ye kadar kıvranıp durdum sonra ishal oldum afedersiniz. 3 kere gittim sonra dayanamadım eşime söyledim ben çok kötüyüm kalk diye eşim kalktı patates haşlaması yaptı onu bekledim neyse bi dilim yediydim öyle bi midem bulandıki lavaboya zor attım kendimi bi kustum daha hiç kusmamıştım hamileliğimde. Sonra eşime dedim hemen acile gidelim gittik serum taktılar sabaha kadar acildeydik geldik eve biraz uyudum sabah doktorumu aradım anlattım oda bebeği görmem lazım gel hemen dedi gittim baktı bebek çok iyi allaha şükür ama kanımda enfenksiyon çıkmış baya onun için tedavi başlıcak bakalım inşallah ilerlemez çok korktum dünden beri yaşadıklarım allah beterinden saklasın siz bari dikkat edin canlarım![]()
Canim bende sultan beyli devlet hastanesine gidiyorum araştırma hastanesi değil ondan tercih ettim doktor bayansa bayan giriyor erkek stajyerler olmuyor . Eşimi içeri almıyorlar malesef. Ama haydarpasa numune almıştı. Uzun uzadıya bir şey anlatmıyor iyimi ıyi değerlerin de ekstra bir şey varsa söylüyor. 2 dk da hallediyorlar ultrason da bebeğimin hareketini falan ben hiç görmedim ölçüyor iyiyse ıyi sağlık li diyor o kadar:)) Şimdilik tahliller cep yaktığı için orayı tercih ettim hamileliğimin ilerleyen zamanlarında erdem çakmak hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Ay çok mu uzun yazdım ne :)Kizlar ozeli bırakip devlete gecmeyi düsünüyorum bana devletle ilgili bilgi verebilirmisiniz ? Ya da sizce geceyim mi devlete ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde cep yakmayan özel tavsiyeniz varsa da alırim yine yazmistim ama kimse doktorunu paylasmak istemiyor sanirim
Ya benim muayene ücreti 175 en dandik kan testinden falan 500 tl aliyirlar burde surekli cagiriyor. 10 günü gecince gel falan diye sürekli para hani dertleri universite hastanesi hangileri oluyor ki ? Ben bir arastirayim onuKuzum sana en büyük tavsiyem ünv hastanelerini tercih et ;
Burda çoğu arkadaş ikili tarama testi için en az 3 gün beklediler,kan sonuçlarının çıkması için ben aynı gün bütün sonuçlarımı öğrendim
Doktor tavsiyelerinden Prof.bul ve ona devam et ,ben bile özeli bırakmayı düşünüyorum.Aylık 150 lira doktora ücret ödüyorum,Doğum için de ödeyecem ama en azından tam donanımlı bir hastanede yapıcam,eşim özele gitmem konusunda ısrarlı,o benimle devlet hastanesine gelemedi hiç,bu hafta acile gidip,ona da göstermek istiyorum