- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokkk geçmiş olsun canım rabbim seni de bebişi de korusunHiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın inşallahBizi haberdar et canımKızlar benim yine kanamam başladıhastanedeyiz kan verdik bekliyoruz
Iyi haberler al ins arkadasim.gecmis olsunKızlar benim yine kanamam başladıhastanedeyiz kan verdik bekliyoruz
Dün kürtaj oldum. 9+1 günlükken kalbi durmuş. Tepecik kadın doğumda oldum. Malum devlet hastaneleri kalabalık ama çok ilgilendiler. Dr. Harun Topuz süper bir doktormuş. Biraz nonoş gibi ama süper ilgili.
1 gece hastane de kaldım. Çok şükür iyiyim. Biraz sıkıntılı oldu tabi 10.haftaya girmişim.
Bu arada benim durumumda olan çok fazla hamile vardı. Bazısının 20 haftalık bazısının 15 bazısı 28. Hepsininde kalbi durmuş. Yediklerimiz berbat herşeyimizi etkiliyor. Çok kötü durum
canım geçmiş olsun ben de 7. haftamdan beri ara ara kanama yaşıyorum. gerçekten insanın yüreği ağzına geliyor. Şimdi nasılsın? serum mu taktılar iğne mi yaptılarKızlar benim yine kanamam başladıhastanedeyiz kan verdik bekliyoruz
11 de randevum vardı zaten canım tam üstüne denk geldi bakalım söylicem inşallah birşey yoktur ilk defa olduCanim lekelenme varsa mutlaka doktorunla görüs benim kendi doktorumunda sskdaki doktorlarindan ortak noktasi lekelenme varsa dikkat edilmesi gerektigi idi bir sıkıntı olduğunu düsünmemekle beraber yine de ihmal edilmemeli diyorum ben
saol canım zaten afedersin korunmuyorz zaten gelen kalan spermle beraber geldi dedim acaba o mu yaptı nedirCanım ilişki sonrası olabiliyo bende de oldu iki kere az kahveye yakın bi tonda akıntı tamda kahve diyemem ama geçti sonra progesteron jel kullanıyorum o tahriş ediyo içimi ilişki sonrasıda görelebiliyoMah-i nev
Cok iyi o zaman anlatirsin durumu. Aklinda kalmaz. Hadi guzel haberlerini bekliyorum canim.Cumartesi kendi doktorumda randevum var ona soracağım bakalım. İğne için devlete gittiğimi biliyor anlatacağım ikili testi yaptığını ozaman eğer sorun yok derse rahatlarım yada tekrarlayalım derse de ilerleyen haftalarda tekrarlarız artık :) inşallah hayırlı güzel haberler alırız canım
Mantıklı bence . Bir sıkıntı yoksa 10 günde 1 gitmeye gerek yok para kazanacağız diye abartıyorlar.Devlette dogumu ben de duaunmuyorum ama testleri falan mumkun.oldugunca devlette yapmak istiyorum ozelde ayda bir gitmeyi dusunuyorum
Arkadasim çok geçmiş olsun sikica tutunur inşallah sana bebegin bir sıkıntı olmaz Allahın izni ileKızlar benim yine kanamam başladıhastanedeyiz kan verdik bekliyoruz
Canım bende senin gibi 2. deneme ve dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım. Darısı sana da olsun inşallah. Sagliklı bir sekilde bebegine kavusmani dilerim. Sonucu mutlaka haber ver canim.Kizlar hayirli aksamlar dun transfer oldum dualarinizi bekliyorum annis adaylari hamilelerin duasi kabul olurmus ole derlerdi isin garib kismi dogumgunumde transfer oldu ayarlasak drumla konussak belki denk gelmezdi drum bile sasirdi Allah in hediyesi belkide icim icime sigmiyo 2.denemem dondurulmuslarla guzel haberi bu sefer alirim ins saglicakla kalin
Çok gecmis olsun canim. Umarim iyisindir simdi.Kızlar benim yine kanamam başladıhastanedeyiz kan verdik bekliyoruz
Evet duruma gore iki turlu de bakiliyormus. Tesekkur ederim canim.Benim sadece karından baktı ama hazırlıklı olmakta fayda var
Canım ben yaptırdım sorun olursa sorabilirsin. Hamileyken yapılıyor 8 muayene ve tüm tahlil testleri karşılıyor (ayrıntılı ultrason hariç)
Normal doğumda epiduralı karşılıyor ama sezeryanda karşılamıyor. Aklıma gelenler bunlar sorun olursa sorabilirsin..
Çok üzüldüm.. çok zor bi durum Allah istediğin zamanda sana tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Canım inşallah güzel haberlerini alırız bekliyoruz çok dikkat et kendine
Canım bende senin gibi 2. deneme ve dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım. Darısı sana da olsun inşallah. Sagliklı bir sekilde bebegine kavusmani dilerim. Sonucu mutlaka haber ver canim.
Neydi sigortanin adi ben bi konusayim yarin arayip ?
Canıım inş bişey olmaz dualrım seninle sağ sağlim çık hastaneden haberlerini bekliyoruzKızlar benim yine kanamam başladıhastanedeyiz kan verdik bekliyoruz
Sonuç ne oldu canım doktor gördü mü seniKızlar benim yine kanamam başladıhastanedeyiz kan verdik bekliyoruz