• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya kızlar bugün arkadaşlarla toplandık ultrason görüntülerime baktılar.
Dedim doktor %70 erkek dedi diye.
Bir çoğu yok emin olma o kadar yoksa %100 derdi değişebilir o dediler..yani doktor bir şey görmese erkek der mi ? Ben bile sanki fark ediyorum renklide..
Ama ona da Göbek bağı olabilir diyolar..
Kafami karıştırdilar.
Gercekten erkek olduğu belli olmuyor mu sizce de ?

Eki Görüntüle 2210669 Eki Görüntüle 2210670
Kuzum bariz erkek ya , ikizler gözüküyor zaten :KK48: özellikle okla belli ettiğin yer kordon falan değil :deli: maşallah :nazar:

Kız olsaydıda derlerdiki aa neyse olsun sağlıklı olsunda. En sevmediğim şey şu ikinci çocuk aynı cinsiyettense aa olsun boşver demeleri neden kimse ayy ne güzel demiyor herkes sanki sağlık sorunu varmış gibi davranıyor sinir oluyorum :/
Eveeet basıma gelecek olan :D kı yuksek ıhtımalmıs ama kesınlesınce duyurucam ya ıkı uc dengesız bılıyorum kı aaaa olsun yaa demezlerse bısey bılmıyorum :D
Dıgerlerı aa hadı ıstıyordun hayırlı olsun ne guzel dıyecekler.

Kıyamam ya o kadar istiyor demekki aynı ben :KK70: doktorda bana geçen gün oğluşa benziyor dediği halde ısrarla arkadaşımızı götürelim yarın ona söylesin doktor Cumarteside balon patlatalım dedim eşimde tamam dedi allahtan çok istiyorum napıyım :))
Ya yap tabi ki ani olarak kalir hemde keyifli bir zaman gecirmis olursun harika olur

Dimi ya teyzesi ♥️
Ya birde sinir bozdular kız istemiyor musun diye ay ne alakası varsa..
Sadece sürekli olumsuz olumsuz konuştular en iyisi arkadaş detoxu yapmak bu sıralar
Bana da aynısını geçen hafta yaptılar ;benim en yakın arkadaşım,Ahiretliğim derim hatta ,geçen hafta kızı oldu,benim de elim örgüye yatkındır a-z’ye herşeyini hazırladım,onları da instgram sayfama koydum.Dangalağın teki;hazırladığın şeyler boşa gitmesin,kızın geliyor işte dedi,benimki erkek dedim,”Yaaaa ,çok şaşırdım “dedi,sanki erkek bebeği kimse yapamıyor,erkek bebek kıtlığı var,nedir bu insanların derdi anlamıyorum

Eh tabi bende biraz o aptallık ne diye haber veriyorsun ki..
12. Haftada öğrenmem bile dert oldu..Nasıl olur da öğrenirsin bu kadar kısa sürede diye :KK70:

Dedim ne yapayım cocugum gosteriyor :KK70:
Aa tabi o da var nasil erken ogrendin ben 20 de ogrendim 18 de ogrendim yani napim herkes 20 de ogrenmis bende ole ogrenicem mi deseydim doktora:KK49:

Bana da aynısını geçen hafta yaptılar ;benim en yakın arkadaşım,Ahiretliğim derim hatta ,geçen hafta kızı oldu,benim de elim örgüye yatkındır a-z’ye herşeyini hazırladım,onları da instgram sayfama koydum.Dangalağın teki;hazırladığın şeyler boşa gitmesin,kızın geliyor işte dedi,benimki erkek dedim,”Yaaaa ,çok şaşırdım “dedi,sanki erkek bebeği kimse yapamıyor,erkek bebek kıtlığı var,nedir bu insanların derdi anlamıyorum

Keşke ağzı olan herkes konusmasa birde varya en yakınlar konuşuyor ya ona deli oluyor insan.

Kız olsaydıda derlerdiki aa neyse olsun sağlıklı olsunda. En sevmediğim şey şu ikinci çocuk aynı cinsiyettense aa olsun boşver demeleri neden kimse ayy ne güzel demiyor herkes sanki sağlık sorunu varmış gibi davranıyor sinir oluyorum :/
Tabi canim ayy neyse belki 3.de erkek olur derlerdi : )))
Derlerde derler anlamsiz bazi insanlar tamam da bazen hic beklemedigin insan ole 1 laf ediyor ki inanamiyorsun

Keşke ağzı olan herkes konusmasa birde varya en yakınlar konuşuyor ya ona deli oluyor insan.
Sen hiç canını sıkma,göz var nizam var,ultrasyondan anlamayan birisi bile ,onun pipi olduğunu çok rahat bir şekilde görebilir.İlerde ikili Bebek çerçevelerine bebeğin ultrasyon fotosuyla,doğduktan sonraki fotosunu koy al sana en güzel hatıra

Sen hiç canını sıkma,göz var nizam var,ultrasyondan anlamayan birisi bile ,onun pipi olduğunu çok rahat bir şekilde görebilir.İlerde ikili Bebek çerçevelerine bebeğin ultrasyon fotosuyla,doğduktan sonraki fotosunu koy al sana en güzel hatıra

Velev ki değişse ne olur dimi.
Sanki yok erkek istiyordum diye kiz istemeyecek değilim ya..

Ay evet yaa ne güzel olur çerçeve fikri bir sürü arastiyorum öyle değişik seyler

Aslında yarın arkadaşıma söylicek doktor Cumarteside balon patlatıcaz yani cumartesi öğrenicem :) benim gönlümden geçende kız ama hayırsız beni üzücek bi kız olmasındanda hayırlı uslu bi erkek olsun diyorum. Herşeyin hayırlısı hayırlı evlat olsunlarda cinsiyetin ne önemi var:)
Öyle tabi canım herkesin gönlünden geçen bir şey mutlaka vardır. Ama kızda olsa erkekte olsa o an çok çok mutlu olucaz hepimiz :)) Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim

Partem bir duş alayim diye girdim banyoya resmen hamam sefası yaptım :confused:
Kemiklerim ısındı vallahi , geçmiş haftalar su midemi bulandırıyordu şimdi rahat rahat takildim :KK6: ama şimdi saçları kurutmak falan hiç gozum kesmiyor :63:
Üfff ne gıcık dımıı o kısım:işsiz: yoksa banyo cok zevklı ıyı yapmıssınnnn

Back
X