- 24 Eylül 2018
- 647
- 911
- 53
- 37
Aynen çok yakınmış. Sizin ilk doğum mu?
Ne diyor doktor
Allah kurtarsın hepimizi
Evet ilk olucak, kolay doğum pozisyonunda, çatın normal, henüz açılma yok bekliycez ilk çocuk biraz daha gecikebilir dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen çok yakınmış. Sizin ilk doğum mu?
Ne diyor doktor
Allah kurtarsın hepimizi
Bana birisi bigün karnın inmiş diyo bigün yok yukarda daha vakti var diyoKızlar ben de daha doğurmadm beklemedym sancı fln hiç bişey yok ben de yalnız herkes iki gündür karnın çöl aşağı inmş diyor doğum yakın diyor olablr öi acaba
Gecen hafta gtmştm her şey rutindi .O zamandan beri de bişey olmadı bekliyorm canmBana birisi bigün karnın inmiş diyo bigün yok yukarda daha vakti var diyobu karın olayı bakış açısına göre değişiyo sanırım hergün.
Doktor ne diyor açılma nişan vs var mı ?
İnşallah geçer bizim hastanede kanla bakıyorlar kıyamıyorum götürmeyeUzaktan ateş ölçer gibi bakıyolar canım kanla değil 10du 12 olmuş bol bol emzir gerekirse memenden hiç ayırma dedi geçermiş bi iki güne
Ay bu çocuklar çok alem yaDün 2 buçuk yaşındaki oğlum can alıcı bir soru sordu. Bu özgür ün( bebeğin adını özgür koyacağız) babası nerde dedibabası senin baban annesi senin benim dedim. Hayır olmaz dedi gelmesin dedi ki her gün karnımı öpen çocuk. Bebek kadar oğlumun tepkilerini de çok merak ediyorum
![]()
Olabilir canım az kalmış zaten normalKızlar ben de daha doğurmadm beklemedym sancı fln hiç bişey yok ben de yalnız herkes iki gündür karnın çöl aşağı inmş diyor doğum yakın diyor olablr öi acaba
Doktor ne kadar alırsa o kadar verin dedi. 30luk hazırlayın içerse daha fazlasını hazırlayın dedi ama bizimki mamayı pek sevmedi 10 ml ancak içiyo zorla o da. Bugün kontrolümüz vardı sarılık ilerlememiş yavaş yavaş düşecek dedi. Biraz zor evet ama direnip yenicezBende 2 saatte bir besliyordum bebek hemşiresi öyle demişti ama bugun 1 saatte bir besledim. Aldı da açmış meğer
Birde mamayı kaç cc hazırlıyorsunuz bende mama veriyorum sütüm geliyorda içim daha rahat ediyor mama verince.
Canım benimde çok aşağıda bayadır ama herhangi bir yakinlik yok sankiKızlar ben de daha doğurmadm beklemedym sancı fln hiç bişey yok ben de yalnız herkes iki gündür karnın çöl aşağı inmş diyor doğum yakın diyor olablr öi acaba
Kaç günlük oldu bebişin?değeri kaçtı en son.Doktor ne kadar alırsa o kadar verin dedi. 30luk hazırlayın içerse daha fazlasını hazırlayın dedi ama bizimki mamayı pek sevmedi 10 ml ancak içiyo zorla o da. Bugün kontrolümüz vardı sarılık ilerlememiş yavaş yavaş düşecek dedi. Biraz zor evet ama direnip yenicez![]()
Değeri 12ydi 3 gün önce ilerlememiş hala aynı. Bebiş 6 günlük oldu bugünKaç günlük oldu bebişin?değeri kaçtı en son.
Durumu pek algılamadığını anlamış oldumAy bu çocuklar çok alem yayumurta kapıya dayandı tabi
Kıyamam ya o kötüymüş gerçekten bi kereliğine bunun için özele götürsen yada o alet nerde var acaba hiç kıyamıyorum bende kan alınmasına ya.İnşallah geçer bizim hastanede kanla bakıyorlar kıyamıyorum götürmeye![]()
Bizde 6 günlüğüz iki gün önce 10du şimdi 12 olmuş doktor geçer artık yavaş yavaş bol boş emzir dedi inşallah geçer ya.Değeri 12ydi 3 gün önce ilerlememiş hala aynı. Bebiş 6 günlük oldu bugün![]()
Canim birkac kisinin daha vardi. Korkma bir sey olmaz insallah. Zor dönemleri geçirdik cok sukur. Dogum icin bir sey dedi mi?Bugün NST de bebeğimin kalp atışlarından dolayı kordon sıkışması dolsnması var dedi doktorum. Korkuyorum![]()
Özele götürüyorum zaten siz nereye götürüyordunuz istanbuldayım benKıyamam ya o kötüymüş gerçekten bi kereliğine bunun için özele götürsen yada o alet nerde var acaba hiç kıyamıyorum bende kan alınmasına ya.
Cumartesi bidaha NST için çağırdı ve sıkı takip etmeliyim hareketlerini saymalıyım.Canim birkac kisinin daha vardi. Korkma bir sey olmaz insallah. Zor dönemleri geçirdik cok sukur. Dogum icin bir sey dedi mi?