- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
3Kızlar sezeryan dan sonra kaç gece hastanede kaldınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3Kızlar sezeryan dan sonra kaç gece hastanede kaldınız?
Doğum öncesi mi sonrası sezaryen mi oldum cnm acıdan poz veremezsem gitti boşuna paralarİlk gun önemli o ani ceksin güzel ani oldu biE iyki çektirmişim
Eveeet 17. Günümüzden selamlaaar. Gaz sancılarımız an itibariyle başlamıştır. Gece bizi mahvetti 5 gibi uyandı doğru düzgün hiç uyumadı emzirdikten sonra yatağına yatırdığım zaman normalde uyuyan çocuk karnını çeke çeke için için ağladı hep sırtımızda gezdirdik masaj yaptık pışpışladık vs ama sakinleşmedi bu günden itibaren gaz damlasına başlıcam inşallah işe yarar.Varmı bizim gibi gaz sancısı çeken?
Doğum öncesi mi sonrası sezaryen mi oldum cnm acıdan poz veremezsem gitti boşuna paralar![]()
Kızlar süt arttırmak için acil çözüm önerilerine ihtiyacım var, rezene içiyorum, komposto içiyorum ama başka ne yapabilirim
Sus sus benimde 9 saat kaldı heyecandan korkudan napcam bakalım kendimi sanki başka birinin doğumuna gidiyo gibi şartlıyorum![]()
Biraz daha vakti var seninkinin fıstık. Dediğin gibi hayırlısı ile gelsin de.İnşallahO konuda doktorum hiç bir şey söylemedi ben de sormadım, ters bi şey der kafaya takarım diye hiç sormuyorum. Kısmet de hangisi hayırlısı ise öyle olsun diyorum, herşey normal haftaya gel dedi ben de peki dedim
![]()
Kızlar süt gelmesi için ne yapmam lazım elimle sıkınca geliyo ama bebek doymuyo mama verdim sustu napcam ben
Bunlar tamam :) Pişik kremi koymama gerek yok di mi? Hemen pişik olcak hali yok yani :))Terlik
Sütyen
Sabahlık
Makyaj malzemesi
Ped
Canım evet vardı. Ben tıp fakültesinde doğum yaptım 2 gece kaldım. Saat başı şekerim ölçüldü. Çok şükür hiç yüksek çıkmadı. Eve gelince de eski hayatıma döndüm büyük ölçüde ve yükselmiyor şimdilik sıkıntı yok gibi. Bebeğim de yenidoğan sarılığı oldu.gebelik diyabeti de sarılığı tetikleyebilirmiş ani düşüp yükselme olduğu için ama zaten sarılık çok yaygın görülüyorCanım senin gebelik şekerin vardı yanlş hatırlamıorsam, bebeğin doğunca sorun oldu mu kan şekeri fln düşebiliyormuş ya? Bir de şekerli şeyler tüketiyor musun artık?
Mutlaka buraya yazarim canim sende yaz haber ver mutlakaamin inşallah, hepimizinki sağlıkla gelsin yeterki kilo alınır, haber ver mutlaka Doğum başlayınca
![]()
Benimkide öğürüyor kusup boğulucak diye aklım çıkıyorAlmıyor emzik kaç tane denedim öğürüyor
Soğan bebeğe gaz yapar diye biliyorum emin misiniz ?Boool su en az 3 litre, bebekle duygusal bağ, humana çay, rezene kimyon anason çayı karışık, soğan, maden suyu, helva, tahin pekmez, dereotu şimdilik bildiklerim ve faydasını gördüklerim.
Merhabalar 15 gündür hastanede yatıyorum gebelik zehirlenmesinden bugün doğum planlanmıştı ama dün oldu dün sabah parçalı kanamam geldi çok korktum hemşireyi cagirdim nstler muayeneler derken doğum gerçekleşti bebeğim 2450 doğdu ve kuvezde inş en kısa zamanda çıkar inş. göğsümü sağıyorum ama sut çok az geliyor ve göğsüm çok acıyor Allah herkese sağlıklı ve zamanında doğumlar nasip etsin
Pişik önleyici koyabilirsin :)Bunlar tamam :) Pişik kremi koymama gerek yok di mi? Hemen pişik olcak hali yok yani :))
Bende cezvede zeytinyağ ısıtıp karnına pamukla sürüp masaj yapıyorum oda işe yarıyoVar canim olmazmi
Yutuptan gaz masajlariyla uğraşıyoruz bazen ise yariyo bazen yaramıyor