Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi
Nasıl geçti canım kontrolün. Pazartesi çağırdı beni rahimde yumuşama vs var mı bakacakmış duruma göre sezeryan ya da suni ile başlatacak ya da bi kaç gün daha bekleyelim diyecekmiş hayırlısı
Canım biz sarılıktan hastanede yatıyoruz burda hemşireler gazı yüm üsrü yat8rıp kafasını yan çsvirip dizleri üzerinde poposuna vurup beline yukar8 doğru sıvazlıyorlad mesela ikidefa vurup yukarı sıvazla gerşekten işe yarıyor çok beğendim
Sağol canım bende öyle yapıyım bide her emzirmeden sonra gaz çıkarın diyolar ama bazen emerken uyuyo gaz çıkartıcam derken uyanıyo bida uyanmıyo bazende gazını çıkartmıyım diyorum direk yatırıyorum 5 dk sonra kıvranmaya başlıyo bazende direk uyuyo bi anı bi anını tutmuyo bende napıcağımı şaşırıyorum
Aa hadi ya
Bizde tam tersi hergun değişik bir huy
Bi gece 3 saatte bir kalkiyo
Bi gece yarim saatte bir agliyo
Yemesi kakasi tam bir kaos ne istiyo anlamiyorum