- 13 Temmuz 2016
- 1.037
- 591
- 73
Gaz ilacı kullanıyorum günde 1 defa yapıyo kakasını sarılığı da geçmedi henüz
Ne sıklıkla besliyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaz ilacı kullanıyorum günde 1 defa yapıyo kakasını sarılığı da geçmedi henüz
Ay senin günün de çok az kalmışBende beklemedeyim![]()
Arkadaslar sezaryen sonrasi neler yapiyosunuz yazarmisiniz dikislerim ve karnimda agrilar var yamuk yumuk yuruyorum
Kızımda o kilo da doğmuştu , seni çok iyi anlıyorum kıyafet konusunda , biraz büyük giydir çabuk toparlanacak zaten annesiGünaydın kızlar bebeğim şu an 2700 kiloda kıyafetler çok büyük geliyor lcw de küçük beden kıyafet var midir acaba bilginiz var mi
Ay bi oncekinde boyle olmamistim hepsi bir olmuyomus perisan oldumBir hafta on gün sonra dogrulabiliyosun
2 haftaya anca normal e yakin otutup kalıyorsun
Yok ki :) sadece biyerde toplanıyor bebiş o kadar..arada sırada belim ağrıyorSende de belirti yok mu![]()
Gün azaldikca stres olmaya başladım.Ay senin günün de çok az kalmış ❤
Günümüz aynıymış.Kızlar merhaba benim de 17 haziran son ama hiç bir belirti yok benim gibi olan varmıpazartesi 40.hafta olcam doktor gel dedi ama çok tedirginim
Konuma gel:)Ne oluyo tam olarak lohusa depresyonunda?
Giydiriyorum canım da kuzum kayboluyoKızımda o kilo da doğmuştu , seni çok iyi anlıyorum kıyafet konusunda , biraz büyük giydir çabuk toparlanacak zaten annesi ❤![]()
Nasıl geçti canım kontrolün. Pazartesi çağırdı beni rahimde yumuşama vs var mı bakacakmış duruma göre sezeryan ya da suni ile başlatacak ya da bi kaç gün daha bekleyelim diyecekmiş hayırlısıHayırlı neyse o olsun hakkında canım ❤
Benim de yarın kontrolüm var , merak içindeyim ne diyecek doktorum![]()
Sağol canım bende öyle yapıyım bide her emzirmeden sonra gaz çıkarın diyolar ama bazen emerken uyuyo gaz çıkartıcam derken uyanıyo bida uyanmıyo bazende gazını çıkartmıyım diyorum direk yatırıyorum 5 dk sonra kıvranmaya başlıyo bazende direk uyuyo bi anı bi anını tutmuyo bende napıcağımı şaşırıyorumCanım biz sarılıktan hastanede yatıyoruz burda hemşireler gazı yüm üsrü yat8rıp kafasını yan çsvirip dizleri üzerinde poposuna vurup beline yukar8 doğru sıvazlıyorlad mesela ikidefa vurup yukarı sıvazla gerşekten işe yarıyor çok beğendim
2 saat te bir heriki göğsümü kalkmazsa sütü mu sağıp veriyrmNe sıklıkla besliyorsun
Uyuyor da memede işteCanım siz naptınız gece uyumuyormu hala?victoryvivi
Ya biz de bi duzen oturtamadik. Benimki de ayniAa hadi ya
Bizde tam tersi hergun değişik bir huy
Bi gece 3 saatte bir kalkiyo
Bi gece yarim saatte bir agliyo
Yemesi kakasi tam bir kaos ne istiyo anlamiyorum
Dikişlerin ağrıması normal değil mi canım? Benimde bir hafta olacak sezaryen olalı ağrım falan oluyor hala tabi yavaş yavaş anca yürüyebiliyorumArkadaslar sezaryen sonrasi neler yapiyosunuz yazarmisiniz dikislerim ve karnimda agrilar var yamuk yumuk yuruyorum
Bizde iki gundur oyleyiz. Yanima yatirdim dayanamadim artik. Gece boyu meme istiyor. Napcaz boyle bilmiyorum..Uyuyor da memede işte
Memeden ayrılınca çığlık
Sen nasılsın
Yalnız değilsin bebeğim saatlerdir ağlıyo kendimi çok yetersiz hissediyorum ağlamak üzereyim sanki hep böyle gidecekmiş gibi ama geçecekKızlar ne zaman düzenimiz oturucak evimizin işi çocuk vs ne zaman düzene giricek kendimi yetersiz hissediyorum artık.