Ben dün gece tamam dedim bu da gidiyor, bir korku bir umutsuzluk... Ama bak hicbir sey olmadı. Senin de devamı gelmiyor bak hicbir sey olmucak. Kese büyüdügü için olabiliyormuş.Ah kuzumm Allahin izniyle gelmeisn insallah yaa..ck kotu oldm gorunce biraz once gittim yk devami insallah gelmez yadr.da olabilir sakin ol demis gel de ol
Canım endişelenme bnm de 6+0da oldu genelde bu haftalarda kahverengi lekelenme olmuştu ama doktora git bnceHesabima gore 5+6 cnm tup bebek bnmki ve daha dr.a gitmedim bilmiyrm yani tam olarak
Şimdi okuyorum yorumarı.. iyi misinKızlar kanamam var((
İlaç kullanıyor musun progestan gibi o yapıyo bu dediğini. Tansiyon ölçtürebiliyosan tansiyon olabilirKızlar uyandım basım bir dönüyorbir agrıyor bu normalmi beynım dönüyor basımı kaldıramıyorum
Progestan günlerdir kullanıyorum hiç bukadar kötü olmamıştı ev dönüyor eşimde yok tansiyona baktıramadımİlaç kullanıyor musun progestan gibi o yapıyo bu dediğini. Tansiyon ölçtürebiliyosan tansiyon olabilir
Bende o durumdayım tansiyonum 8 e 5 yataktan çıkamıyorum sanki beynim uyuştu ama ilaca da mecburuzProgestan günlerdir kullanıyorum hiç bukadar kötü olmamıştı ev dönüyor eşimde yok tansiyona baktıramadım
Tuzlu ayran için ya da zeytin falan atın ağzınıza. Benim çok tansiyonum düşer hemen etki eder tuzlu şeylerBende o durumdayım tansiyonum 8 e 5 yataktan çıkamıyorum sanki beynim uyuştu ama ilaca da mecburuz
Allah kısa sürede geçirsin inş bu bulantı sürecini. Bazılarını herkesten fazla etkiliyor bulantı sende onlardansın demek. Geçecek inşKizlar ben ölüyorum canim cikiyor kan kusacam yakinda. Carsamba hastaneye yatirdilar 2 gün serum aldigimda kusmadim ama kokuyor yinede hersey sonra serumum oynamis cikardilar hapla devam edelim dediler ben yine ayni . Hicbirsey yiyemiyorum canim istemiyorum icemiyorum kokuyor hersey. Ne yapicam bilmiyorum
İyiyim canım cok tesekkür ederim. Progestan içtim. Bütün gün yattım ve hala yatıyorum. Devamı gelmedi cok şükür. Salı aksam randevum var kalbini tekrar duysam rahatlayacagım ama dr korkma dedi.Şimdi okuyorum yorumarı.. iyi misin
Zencefilli şeker diyorlardı burda bulantısı olan arkadaslar. Bir deneseniz mi? İnşallah bir an önce geçer bu durum.Kizlar ben ölüyorum canim cikiyor kan kusacam yakinda. Carsamba hastaneye yatirdilar 2 gün serum aldigimda kusmadim ama kokuyor yinede hersey sonra serumum oynamis cikardilar hapla devam edelim dediler ben yine ayni . Hicbirsey yiyemiyorum canim istemiyorum icemiyorum kokuyor hersey. Ne yapicam bilmiyorum
Kızlar vajinal fitil olarak alınca yan etkileri hissedilmiyormuş.Bende o durumdayım tansiyonum 8 e 5 yataktan çıkamıyorum sanki beynim uyuştu ama ilaca da mecburuz
Beni de öyle yapıyor. Sarhoşum sanki..Progestan günlerdir kullanıyorum hiç bukadar kötü olmamıştı ev dönüyor eşimde yok tansiyona baktıramadım
Evet tuzlu ayran toparlıyor zeytin hiç denemedim onu da denerim sağol canımTuzlu ayran için ya da zeytin falan atın ağzınıza. Benim çok tansiyonum düşer hemen etki eder tuzlu şeylerturko2727
Progestan 100 lük mü 200 lük müİyiyim canım cok tesekkür ederim. Progestan içtim. Bütün gün yattım ve hala yatıyorum. Devamı gelmedi cok şükür. Salı aksam randevum var kalbini tekrar duysam rahatlayacagım ama dr korkma dedi.
Canım ben ağızdan alınca dünya dönüyordu fitil olarak alıyorum 2 gündür şimdi de dönmese de bi tuhafım sersem gibiyim bir de ben o kadar serum yedim kilo çok çıkacak beklerken 1 Kilo vermişimKızlar vajinal fitil olarak alınca yan etkileri hissedilmiyormuş.
yaa çok şaşırdım şuan ama taze sütü kaynatıyoruz sonuçta çiğ içmiyoruz ki benim de hazır süte güvenim yok hiççBu arada limon zararlı değil tam tersi yararlı dedi doktorum istediğim kadar tüketebilirmişim.
Ama taze inek sütüne hayır dedi pastörize süt olacakmış,yoğurtuda yapacaksan hazır sütten yap dedi
Sizde doktorlarıniza danışın arkadaşlar,bakalım çoğunluk ne diyecek ona gore ilerlemeyelim
hayırdır kuzum ne derdin varsa çok takma inan bebeklere çok yansıyo hamileliğini mutlu geçirmeye çalış hiçbirşey seni mutsuz etmesin dünyanın en güzel şeyi var karnındaKızlar yaa konuşmaya ihtiyacım var
canım sıkıntı olmaz inşallah bir iki damla herkeste oluyo benimde ilk hamileliğimde 36 haftada falan olmuştu pembe kanama ama hiç bişey olmadı hatta 40 ta bile gelmedi sıpa 41 dolunca suni sancı verdiler2-3 damla geldi. Pembe( yok gitmedim...
yaa gözün aydın kuzum o kadar sevindim kii darısı başıma inşallah bizde çok istiyoruz ikiz ilkinde de istedik olmadı bunda olur inşallahkızlar dün akşam nöbetçi doktora gittim normalde 6hafta 4gunlugum ikiz gebelik cıktı çok şaşırdık 15 gün sonra gel dedi şimdi günler geçmiyo dua ettin bebekler görünsün keselerii gordum
Canım geçmiş olsun inş kısa sürede geçerKizlar ben ölüyorum canim cikiyor kan kusacam yakinda. Carsamba hastaneye yatirdilar 2 gün serum aldigimda kusmadim ama kokuyor yinede hersey sonra serumum oynamis cikardilar hapla devam edelim dediler ben yine ayni . Hicbirsey yiyemiyorum canim istemiyorum icemiyorum kokuyor hersey. Ne yapicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?