2019 Kasim anneleri buraya:)

Ah kuzumm Allahin izniyle gelmeisn insallah yaa..ck kotu oldm gorunce biraz once gittim yk devami insallah gelmez ya dr.da olabilir sakin ol demis gel de ol
Ben dün gece tamam dedim bu da gidiyor, bir korku bir umutsuzluk... Ama bak hicbir sey olmadı. Senin de devamı gelmiyor bak hicbir sey olmucak. Kese büyüdügü için olabiliyormuş.

Kızlar uyandım basım bir dönüyorbir agrıyor bu normalmi beynım dönüyor basımı kaldıramıyorum

Kızlar uyandım basım bir dönüyorbir agrıyor bu normalmi beynım dönüyor basımı kaldıramıyorum
İlaç kullanıyor musun progestan gibi o yapıyo bu dediğini. Tansiyon ölçtürebiliyosan tansiyon olabilir

Kanaması olan arkadaşlar, bi kez olunca telaşa kapılmayın. Kızımda da pembe lekelenmem olmuştu ve normal demişt doktor. Tekrarlamayınca dikkate bile almamıştı. Tabiki doktorunuzu bilgilendirin ama genelde lekelenmeler normal hemen korkmayın sağlıkla gelsinler inş

Progestan günlerdir kullanıyorum hiç bukadar kötü olmamıştı ev dönüyor eşimde yok tansiyona baktıramadım
Bende o durumdayım tansiyonum 8 e 5 yataktan çıkamıyorum sanki beynim uyuştu ama ilaca da mecburuz

Kizlar ben ölüyorum canim cikiyor kan kusacam yakinda. Carsamba hastaneye yatirdilar 2 gün serum aldigimda kusmadim ama kokuyor yinede hersey sonra serumum oynamis cikardilar hapla devam edelim dediler ben yine ayni . Hicbirsey yiyemiyorum canim istemiyorum icemiyorum kokuyor hersey. Ne yapicam bilmiyorum

Allah kısa sürede geçirsin inş bu bulantı sürecini. Bazılarını herkesten fazla etkiliyor bulantı sende onlardansın demek. Geçecek inş

Zencefilli şeker diyorlardı burda bulantısı olan arkadaslar. Bir deneseniz mi? İnşallah bir an önce geçer bu durum.

İyiyim canım cok tesekkür ederim. Progestan içtim. Bütün gün yattım ve hala yatıyorum. Devamı gelmedi cok şükür. Salı aksam randevum var kalbini tekrar duysam rahatlayacagım ama dr korkma dedi.
Progestan 100 lük mü 200 lük mü

Kızlar vajinal fitil olarak alınca yan etkileri hissedilmiyormuş.
Canım ben ağızdan alınca dünya dönüyordu fitil olarak alıyorum 2 gündür şimdi de dönmese de bi tuhafım sersem gibiyim bir de ben o kadar serum yedim kilo çok çıkacak beklerken 1 Kilo vermişim

yaa çok şaşırdım şuan ama taze sütü kaynatıyoruz sonuçta çiğ içmiyoruz ki benim de hazır süte güvenim yok hiçç

Kızlar yaa konuşmaya ihtiyacım var
hayırdır kuzum ne derdin varsa çok takma inan bebeklere çok yansıyo hamileliğini mutlu geçirmeye çalış hiçbirşey seni mutsuz etmesin dünyanın en güzel şeyi var karnında

2-3 damla geldi. Pembe ( yok gitmedim...
canım sıkıntı olmaz inşallah bir iki damla herkeste oluyo benimde ilk hamileliğimde 36 haftada falan olmuştu pembe kanama ama hiç bişey olmadı hatta 40 ta bile gelmedi sıpa 41 dolunca suni sancı verdiler

kızlar dün akşam nöbetçi doktora gittim normalde 6hafta 4gunlugum ikiz gebelik cıktı çok şaşırdık 15 gün sonra gel dedi şimdi günler geçmiyo dua ettin bebekler görünsün keselerii gordum
yaa gözün aydın kuzum o kadar sevindim kii darısı başıma inşallah bizde çok istiyoruz ikiz ilkinde de istedik olmadı bunda olur inşallah

Canım geçmiş olsun inş kısa sürede geçer
Kaç haftalık ken başladı
Ben 6 haftalık oldum
Canım hiç bişi istemiyo
Midem sürekli ağzımda gibi
Midem rahatsız gibi
Ama kusma yok
Böyle mi başladı acaba
Bende korkuyorum
Su bile canım istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…