2019 Kasim anneleri buraya:)

Bende hamile olduğumu öğrendiğimde doktora ilk ikizmi diye sordum,çok istiyordum
Allah isteyen bakabilecek herkese nasip etsin
amin amin inşallah canım bize de bakabileceksek eğer nasip etsin seninde tek demii
Sebogelin nisan annelerinde yoktu demi hiç ikiz bitane hatırlayacak gibiyim emin olamıyorum

sağol canım Allah gönlüne göre versin

kızlar çok ağır geciyo benimki nasıl olacak bilmiyorum yorgunluk uyku düşük tehlikemde var kullandigim ilaç mahvetiyo

U Umithepvar canim nasılsın,girip girip bakıyorum haber varmı diye.
Inşallah kesilmiştir lekelemem canım aklım sende
Kuzumm cok sukur devami gelmedi geldim eve uzandim hemen..sali gununu beklicem artk elim kolum bagli..baska sikintilar yasatmasin Rabbim kesildi cok sukur silince flnda gelmiyo..oyle gorunce pedde elim ayagim titredi ck kotu oldum ( kahverengi olmasi biraz teselliydi ama kirmiziya donermi stresi oldu..simdilik birsey yk tatlm olmaz da insallah

Ohh allaha şükür canım ya,bol bol dua et dinlen.
Yavrularimiz sağlıkla bizimle olacak inşllah,bu günleri tebessümle hatırlayıp sarsılacağız onlara

Ohh allaha şükür canım ya,bol bol dua et dinlen.
Yavrularimiz sağlıkla bizimle olacak inşllah,bu günleri tebessümle hatırlayıp sarsılacağız onlara
Insallah insallah bitanemm ahh o kdr ck istiyrm ki gunler cabucak gecsin kokusunu icime cekeyim az ugrasmadk biliyosun..korkuttu beni cok sipa..bi gelsin sorcm bn ona neler yasatti bana

Hayırlısı olsun, artık canları nasıl isterse o zaman gelecekler :) çok sevindim cok yakınız

Kızlar hep yorgun hisseden var mı ? Ayrıca ağrılarım oluyor. Çok sık sık olmasa da karnımın alt bölümünde ağrılar oluyor. Halsizlik fena zaten. Midem fena. Ya sanki hamile değilim hastayım kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Hep böyle sürmüyor canım. 12-16. hafta civarı bu hasta gibi olma hali geçiyor. İstisnalar vardır tabi ama genel olarak böyle yani biraz sabır inş

Bende soğuk algınılığı var, boğazım çok acıyor. Ne yapabilirim? Limonlu su içsem iyi midir ki? Tavsiyesi olan var mı?

Hep böyle sürmüyor canım. 12-16. hafta civarı bu hasta gibi olma hali geçiyor. İstisnalar vardır tabi ama genel olarak böyle yani biraz sabır inş
Ay teşekkür ederim şu cümleler bilr umut verici. Umarım geçer. Umarım. Bebişlerimiz icin herşey tabi. Tadını çıkarmak istiyorum artık. Dediğin gibi inşllah geçer. Ofd

İşte bende aynen öyleyim
Yatıyorum halim yok
İştahım yok
Midem ağrıyo gibi şiş gibi hazımsız gibi
Yarın da işe başlıcam nasıl olcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…