amin amin inşallah canım bize de bakabileceksek eğer nasip etsin seninde tek demiiBende hamile olduğumu öğrendiğimde doktora ilk ikizmi diye sordum,çok istiyordum
Allah isteyen bakabilecek herkese nasip etsin
Yoktu ya varsa da çok aktif değildi. Hiç muhabbet döndüğünü hatırlamıyorumamin amin inşallah canım bize de bakabileceksek eğer nasip etsin seninde tek demii
Sebogelin nisan annelerinde yoktu demi hiç ikiz bitane hatırlayacak gibiyim emin olamıyorum
sağol canım Allah gönlüne göre versinyaa çok şaşırdım şuan ama taze sütü kaynatıyoruz sonuçta çiğ içmiyoruz ki benim de hazır süte güvenim yok hiçç
hayırdır kuzum ne derdin varsa çok takma inan bebeklere çok yansıyo hamileliğini mutlu geçirmeye çalış hiçbirşey seni mutsuz etmesin dünyanın en güzel şeyi var karnında
canım sıkıntı olmaz inşallah bir iki damla herkeste oluyo benimde ilk hamileliğimde 36 haftada falan olmuştu pembe kanama ama hiç bişey olmadı hatta 40 ta bile gelmedi sıpa 41 dolunca suni sancı verdiler
yaa gözün aydın kuzum o kadar sevindim kii darısı başıma inşallah bizde çok istiyoruz ikiz ilkinde de istedik olmadı bunda olur inşallah
Tek canım o sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum,daha doğmadan tüm hayatım o oldu resmen ❤❤amin amin inşallah canım bize de bakabileceksek eğer nasip etsin seninde tek demii
Sebogelin nisan annelerinde yoktu demi hiç ikiz bitane hatırlayacak gibiyim emin olamıyorum
Kuzum ck sagl devami gelmedi Allaha bin sukur..dr.da endise etme ilaclarini al dinlen olabiliyor demis sali nasi gelicek onu bilmiyrmCanım endişelenme bnm de 6+0da oldu genelde bu haftalarda kahverengi lekelenme olmuştu ama doktora git bnce
Kuzumm cok sukur devami gelmedi geldim eve uzandim hemen..sali gununu beklicem artk elim kolum bagli..baska sikintilar yasatmasin Rabbim kesildi cok sukur silince flnda gelmiyo..oyle gorunce pedde elim ayagim titredi ck kotu oldumU Umithepvar canim nasılsın,girip girip bakıyorum haber varmı diye.
Inşallah kesilmiştir lekelemem canım aklım sende
Ohh allaha şükür canım ya,bol bol dua et dinlen.Kuzumm cok sukur devami gelmedi geldim eve uzandim hemen..sali gununu beklicem artk elim kolum bagli..baska sikintilar yasatmasin Rabbim kesildi cok sukur silince flnda gelmiyo..oyle gorunce pedde elim ayagim titredi ck kotu oldum( kahverengi olmasi biraz teselliydi ama kirmiziya donermi stresi oldu..simdilik birsey yk tatlm olmaz da insallah
Insallah insallah bitanemm ahh o kdr ck istiyrm ki gunler cabucak gecsin kokusunu icime cekeyim az ugrasmadk biliyosun..korkuttu beni cok sipa..bi gelsin sorcm bn ona neler yasatti banaOhh allaha şükür canım ya,bol bol dua et dinlen.
Yavrularimiz sağlıkla bizimle olacak inşllah,bu günleri tebessümle hatırlayıp sarsılacağız onlara
Bende de oluyo bu aralar. Soda içiyorum ve evin içinde biraz turluyorum geğirtiyo ve rahatlıyorum. Sende bi dene istersenKızlar miğdede şişlik yaşayan var mı ben patlicak gibi hissediyorum akşamları ya
Hep böyle sürmüyor canım. 12-16. hafta civarı bu hasta gibi olma hali geçiyor. İstisnalar vardır tabi ama genel olarak böyle yani biraz sabır inşKızlar hep yorgun hisseden var mı ? Ayrıca ağrılarım oluyor. Çok sık sık olmasa da karnımın alt bölümünde ağrılar oluyor. Halsizlik fena zaten. Midem fena. Ya sanki hamile değilim hastayım kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Ay teşekkür ederim şu cümleler bilr umut verici. Umarım geçer. Umarım. Bebişlerimiz icin herşey tabi. Tadını çıkarmak istiyorum artık. Dediğin gibi inşllah geçer. OfdHep böyle sürmüyor canım. 12-16. hafta civarı bu hasta gibi olma hali geçiyor. İstisnalar vardır tabi ama genel olarak böyle yani biraz sabır inş
Doğru düzgün bişey yiyemeden şişiyor hayatım soda daha kötü yapar gaz yaptığı içinBende de oluyo bu aralar. Soda içiyorum ve evin içinde biraz turluyorum geğirtiyo ve rahatlıyorum. Sende bi dene istersen
İşte bende aynen öyleyimKızlar hep yorgun hisseden var mı ? Ayrıca ağrılarım oluyor. Çok sık sık olmasa da karnımın alt bölümünde ağrılar oluyor. Halsizlik fena zaten. Midem fena. Ya sanki hamile değilim hastayım kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Bir diş de sarımsak yut.Bende soğuk algınılığı var, boğazım çok acıyor. Ne yapabilirim? Limonlu su içsem iyi midir ki? Tavsiyesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?