- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Keşke gitseniz acile. Benimde bir kaç damla kırmızı açık pembeydi. Öyle gitmiştim. Yazdığı ilaç durdurdu. Gidemiyorsanızda ayağınızı kaldırıp yatın bir süre. İnşallah birşey olmazKızlar kanamam var((
Canım inşallah birşey olmaz gecer bazılarında oluyor zaten stres yapma2-3 damla geldi. Pembe( yok gitmedim...
Progestan yazmıştır muhtemelen. Kanamayı durduruyor ama düşecekse bebek engel olamıyor o ilaç. Acile eger yarın da olursa yarın gidicem. Bu saatte kimse ultrasonla bakmaz ama yatışverir o ortamı yaşamak beni cok gerecek. Uzandım dediginiz gibi... progestan içicem ben de şimdi.Keşke gitseniz acile. Benimde bir kaç damla kırmızı açık pembeydi. Öyle gitmiştim. Yazdığı ilaç durdurdu. Gidemiyorsanızda ayağınızı kaldırıp yatın bir süre. İnşallah birşey olmaz
Amin canım aminCanım inşallah birşey olmaz gecer bazılarında oluyor zaten stres yapma ❤
Limon zararlı demedi ebe zaten. Ya ben yine de doğruluk payı olduğunu düşünüyorum fazla tükettigim gün kanama oldu . Rahmin kasılmasını sağlayan besinleri ilk üç ay önermiyorum dedi. Her doktor ayrı birşey söylüyor . Ben bazı konularda tecrübeye daha çok güveniyorum.Bu arada limon zararlı değil tam tersi yararlı dedi doktorum istediğim kadar tüketebilirmişim.
Ama taze inek sütüne hayır dedi pastörize süt olacakmış,yoğurtuda yapacaksan hazır sütten yap dedi
Sizde doktorlarıniza danışın arkadaşlar,bakalım çoğunluk ne diyecek ona gore ilerlemeyelim
Evde varsa fitil gibi yapın daha etkili demişti benim doktorum ben bu hafta öyle aldım hep.Progestan yazmıştır muhtemelen. Kanamayı durduruyor ama düşecekse bebek engel olamıyor o ilaç. Acile eger yarın da olursa yarın gidicem. Bu saatte kimse ultrasonla bakmaz ama yatışverir o ortamı yaşamak beni cok gerecek. Uzandım dediginiz gibi... progestan içicem ben de şimdi.
İçtim şimdi progestan. Yarın devam ederse gidicem mutlaka. Uyumaya calısıcam simdi. 2. Düşüğüm de böyle olmuştu o yüzden cok korkuyorum... uyursam düşünmem en azından stres faktörünü yok etmiş olurum.Evde varsa fitil gibi yapın daha etkili demişti benim doktorum ben bu hafta öyle aldım hep.
Ya siz önleminizi alın takdir Allah'a kalmış. Düşük tehliken var dedi ve ben bir hafta yattım lekem yeni durdu. Ve o progestan çok etkili oldu bana.200 mg günde iki doz fitil yaptıgımdan beri rahatım .
Aynen acile gitseniz yatırır stresli olursunuz. Kadın doğum acili olsaydı gidin derdim de . Çünkü biz şehir hastanesi kadın doğuma gittik gece ultrasonla bakıldı .
2-3 damla geldi. Pembe( yok gitmedim...
İnşallah bişey olmaz. Allah korusun. Yarın sabah fitil olarak yapın. Çünkü daha hızlı etki eder. O hap kanamayı durdurur. Kanama durursa düşük riski azalır. İnşallah rabbim korusun. Sizide bebegideİçtim şimdi progestan. Yarın devam ederse gidicem mutlaka. Uyumaya calısıcam simdi. 2. Düşüğüm de böyle olmuştu o yüzden cok korkuyorum... uyursam düşünmem en azından stres faktörünü yok etmiş olurum.
Yazdiginiza ben de katiliyorum.Zaten doktorum bana hicbir gidayi tamamen kes demedi.Nar ve greyfurt u aşiri tuketme..Dusuge neden oluyor diyorlar risk almaya degmez dedi.Ben de yemiyorum hiç.Sinirli bir sure yemesem de olur.Cay,kahve de ayni sekilde hic tuketme demiyorum.Bagimliysan gunde 1 tane iç ama aramam diyorsan hic tuketme diyor.Bencede bogazimin derdine dusup risk almaya degmez..Limon zararlı demedi ebe zaten. Ya ben yine de doğruluk payı olduğunu düşünüyorum fazla tükettigim gün kanama oldu . Rahmin kasılmasını sağlayan besinleri ilk üç ay önermiyorum dedi. Her doktor ayrı birşey söylüyor . Ben bazı konularda tecrübeye daha çok güveniyorum.
Gün içinde suya limon damlatmakla salataya damlatmak gibi bişey olmaz. Ama canın çekiyor diye abartılı tüketmemek gerek. Tıpkı hurmanın rahmi kastıgı gibi.
Yüzde beşte olsa doğruysa düşük riskini göze almaya değmez bence . Üç ay az tüketmekle bişey kaybetmeyiz.
Eski kadınların çocuk düşürme yöntemlerinden biri ekşiyi avuç avuç tüketmekmiş. Bu bile şüphe için yeterli.
Gozunuz aydin.Cifte mutluluk..Ne kadar guzel.Allah bagislasin.Saglikla alin kucaginiza insallah.kızlar dün akşam nöbetçi doktora gittim normalde 6hafta 4gunlugum ikiz gebelik cıktı çok şaşırdık 15 gün sonra gel dedi şimdi günler geçmiyo dua ettin bebekler görünsün keselerii gordum
Gunaydin..Son durum ne merak ettim?Insallah kesilmistir kanamaniz..İçtim şimdi progestan. Yarın devam ederse gidicem mutlaka. Uyumaya calısıcam simdi. 2. Düşüğüm de böyle olmuştu o yüzden cok korkuyorum... uyursam düşünmem en azından stres faktörünü yok etmiş olurum.
çok teşekkür ederim Allah hepimizin bebegini sağlık etsinGozunuz aydin.Cifte mutluluk..Ne kadar guzel.Allah bagislasin.Saglikla alin kucaginiza insallah.
İnşallah hiç bir şey olmayacak canım. Hep iyi düşün. Ani hareket yapma.Kızlar günaydın. Dün gece progestan içip yattım. Kanama devam etmemiş. Doktorla görüştüm, sabah aksam al progestanı dedi. Korkma dedi. Gezme ayakta yat dinlen kontrole kadar progestana devam dedi. Salı günü 17.30 da kontrol. Tabi bu arada kanama olursa durum degişir. Ama şimdilik biraz sakinledim. Yine de çok korkuyorum bebegime bir şey olmasından. Hepinize cok tesekkür ederim, öyle güzel desteksiniz ki.❤ İnsallah hepimiz şu sürecleri rahatca atlatırız.
Amin canım, evet şu an artık ödüm patlıyor cok dikkat ediyorum. Uzanıyorum zaten. Bir tek oy kullanmaya gidicem.İnşallah hiç bir şey olmayacak canım. Hep iyi düşün. Ani hareket yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?