Uuu berdinccim pek cesur gördüm seni ikiz istiyosun heyaa çok şaşırdım şuan ama taze sütü kaynatıyoruz sonuçta çiğ içmiyoruz ki benim de hazır süte güvenim yok hiçç
hayırdır kuzum ne derdin varsa çok takma inan bebeklere çok yansıyo hamileliğini mutlu geçirmeye çalış hiçbirşey seni mutsuz etmesin dünyanın en güzel şeyi var karnında
canım sıkıntı olmaz inşallah bir iki damla herkeste oluyo benimde ilk hamileliğimde 36 haftada falan olmuştu pembe kanama ama hiç bişey olmadı hatta 40 ta bile gelmedi sıpa 41 dolunca suni sancı verdiler
yaa gözün aydın kuzum o kadar sevindim kii darısı başıma inşallah bizde çok istiyoruz ikiz ilkinde de istedik olmadı bunda olur inşallah
Ah kıyamam ya. İşte hormonlar alt üst ediyor dengeyi...Canım ben ağızdan alınca dünya dönüyordu fitil olarak alıyorum 2 gündür şimdi de dönmese de bi tuhafım sersem gibiyim bir de ben o kadar serum yedim kilo çok çıkacak beklerken 1 Kilo vermişim
200lükProgestan 100 lük mü 200 lük mü
Canımcım şimdi gitsen belki kese görünür ama bebeği göreyim kalp atışını duyayım diyosan bi 7.haftayı bekle sıkıntın yoksa ve tabi sabredebilirsenKızlar ben şuan 5+3 üm daha doktora gitmedim gittiğimde herşeyi duyayım göreyim istiyorum neler vardı onuda unuttum kese, bebek, kalp atışı falan bebek görünüyomu mesela şimdi ne zaman gideyim sizce 7 olunca mı karar veremedim bi
6+2 de kese bebek kalp atışı gorduk vajinal.Kızlar ben şuan 5+3 üm daha doktora gitmedim gittiğimde herşeyi duyayım göreyim istiyorum neler vardı onuda unuttum kese, bebek, kalp atışı falan bebek görünüyomu mesela şimdi ne zaman gideyim sizce 7 olunca mı karar veremedim bi
annemde kızıyo ikiz istiyoruz deyinceUuu berdinccim pek cesur gördüm seni ikiz istiyosun heAllah gönlüne göre versin canımcım şaka yapıyorum tabi ilk seneler zor olur ama sonrası çok güzel olur ikizin. Bizim eşim tarafında da benim taraftada ikizler var ama keseyi gördük tek bizimki
yaa kuzum haber et yarın kesinCanımcım şimdi gitsen belki kese görünür ama bebeği göreyim kalp atışını duyayım diyosan bi 7.haftayı bekle sıkıntın yoksa ve tabi sabredebilirsen. Ben 6.haftada keseyi gördüm doktor bebek ve kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı. Yarın 7+4 olacak gidicez inş duyar görürüz
yaa süper bende haftaya gideyim o zaman en iyisi randevu alacağım ona göre6+2 de kese bebek kalp atışı gorduk vajinal.
Benim biraz lekelenmem vardi basta iyiydim böyle degildim. Sonra 3 gün progestan kullandim daha sonra biraktim ama biraktiktan beridir hic lekelenmem gelmedi . Sonrasinda istahim baya kacmisti. En son gecen pazar 7+4 ken bu kadar kötü olmaya basladim bir haftadir böyleCanım geçmiş olsun inş kısa sürede geçer
Kaç haftalık ken başladı
Ben 6 haftalık oldum
Canım hiç bişi istemiyo
Midem sürekli ağzımda gibi
Midem rahatsız gibi
Ama kusma yok
Böyle mi başladı acaba
Bende korkuyorum
Su bile canım istemiyo
İnş ya bi duysam da rahatlasam inş haber ederim. Bhcg baktırmışmıydın sen ona göre de aşağı yukarı tahmin edersin ama o da kişiye göre değişebiliyor. 1500 üstü kese görünür demişti benim doktor ben onu hesap ederek girmiştim. Doktorun cihazı da çok etkili erken görünmesinde. Bir de ultrasona girmeden bol su iç sıkışık girince netleşiyor görüntüyaa kuzum haber et yarın kesin7+4 e kadar sabredemem ama 6 küsurlarda gideyim şuan meraktan ölüyorum bugün gidesim var daa heyecan yaptırıyorum kendime ikiz olamaz muhtemelen gidene kadar biraz daha hayal kurayım
yaa süper bende haftaya gideyim o zaman en iyisi randevu alacağım ona göre
tamam sıkışık giderim o zaman daa bhcg baktırmadım iğne fobim varİnş ya bi duysam da rahatlasam inş haber ederim. Bhcg baktırmışmıydın sen ona göre de aşağı yukarı tahmin edersin ama o da kişiye göre değişebiliyor. 1500 üstü kese görünür demişti benim doktor ben onu hesap ederek girmiştim. Doktorun cihazı da çok etkili erken görünmesinde. Bir de ultrasona girmeden bol su iç sıkışık girince netleşiyor görüntü
Hadi ya tahlillerde sıkıntı yaşamazsın inş canımtamam sıkışık giderim o zaman daa bhcg baktırmadım iğne fobim varondan da hastaneyi erteliyorum biraz bayılıyorum kan verirken.☹
Herşey bebislerimiz için Allah herkesin gönlüne göre versinAh kıyamam ya. İşte hormonlar alt üst ediyor dengeyi...
Zararlı olabilir. Sıcak duş bile önerilmiyor. Vücud sıcaklığını artıracak seylerden kacınmalıymışız.Kızlar bel ağrısı için ne önerirsiniz beli çeşitli metodlarla sıcak tutmak zararlı olabilir mi?
Bende hamile olduğumu öğrendiğimde doktora ilk ikizmi diye sordum,çok istiyordumannemde kızıyo ikiz istiyoruz deyinceevet çok zor olur bakmak ama büyüdüklerinde sevinirler ben çok isterdim ikizimin olmasını çocukluğumdan beri hayalimdir. Hatta eşim geçen üçüz olsun diyoo yok dedim daha neler abartma
ah ah kanayan yaram inşallah tahlilleri iyi atlatırım çok üzülüyorum bu derdime mesleğimdede arada görüyorum kan çok fena oluyorum oğlumun kanı alınırken yanında olamıyorum çok zoruma gidiyoHadi ya tahlillerde sıkıntı yaşamazsın inş canım
aramızda bir gün var canım benimde 27 de gelecek inşallah ama oğlum bir hafta geç gelmişti buda aralığa atabilirMerhaba, benim de bebeğim kasım 28de gelecek bir aksilik olmazsa, aralığa da kalabiliriz bakalım :)
Dün aksama doğru hastaneden çıkış yaptım ordaki yataktan sonra evdeki yatak mi ağrı yaptı acaba çok ağrıyo belim in en alt kısmıZararlı olabilir. Sıcak duş bile önerilmiyor. Vücud sıcaklığını artıracak seylerden kacınmalıymışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?