2019 Kasim anneleri buraya:)

Kızlar ben şuan 5+3 üm daha doktora gitmedim gittiğimde herşeyi duyayım göreyim istiyorum neler vardı onuda unuttum kese, bebek, kalp atışı falan bebek görünüyomu mesela şimdi ne zaman gideyim sizce 7 olunca mı karar veremedim bi

Bulantısı olan kızlar allah yardımcınız olsun bulantı çok kötü bişey çok korkuyorum olmasından ilk çocuğumda hiç olmadı şükür bundada yok ilerleyen zamanlardada olmaz inşallah tek kötü yanı şimdiden iştahım açılmaya başladı zor dizginliyorum kendimi ilk çocuğumda bulantı yoktu amaa canım hiç bişey yemek istemiyordu 6 ayda 2 kilo falan almıştım bunda çok şişmem inşallah

Uuu berdinccim pek cesur gördüm seni ikiz istiyosun he Allah gönlüne göre versin canımcım şaka yapıyorum tabi ilk seneler zor olur ama sonrası çok güzel olur ikizin. Bizim eşim tarafında da benim taraftada ikizler var ama keseyi gördük tek bizimki

Canım ben ağızdan alınca dünya dönüyordu fitil olarak alıyorum 2 gündür şimdi de dönmese de bi tuhafım sersem gibiyim bir de ben o kadar serum yedim kilo çok çıkacak beklerken 1 Kilo vermişim
Ah kıyamam ya. İşte hormonlar alt üst ediyor dengeyi...

Canımcım şimdi gitsen belki kese görünür ama bebeği göreyim kalp atışını duyayım diyosan bi 7.haftayı bekle sıkıntın yoksa ve tabi sabredebilirsen . Ben 6.haftada keseyi gördüm doktor bebek ve kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı. Yarın 7+4 olacak gidicez inş duyar görürüz

6+2 de kese bebek kalp atışı gorduk vajinal.

annemde kızıyo ikiz istiyoruz deyince evet çok zor olur bakmak ama büyüdüklerinde sevinirler ben çok isterdim ikizimin olmasını çocukluğumdan beri hayalimdir. Hatta eşim geçen üçüz olsun diyoo yok dedim daha neler abartma

yaa kuzum haber et yarın kesin 7+4 e kadar sabredemem ama 6 küsurlarda gideyim şuan meraktan ölüyorum bugün gidesim var daa heyecan yaptırıyorum kendime ikiz olamaz muhtemelen gidene kadar biraz daha hayal kurayım

6+2 de kese bebek kalp atışı gorduk vajinal.
yaa süper bende haftaya gideyim o zaman en iyisi randevu alacağım ona göre

Benim biraz lekelenmem vardi basta iyiydim böyle degildim. Sonra 3 gün progestan kullandim daha sonra biraktim ama biraktiktan beridir hic lekelenmem gelmedi . Sonrasinda istahim baya kacmisti. En son gecen pazar 7+4 ken bu kadar kötü olmaya basladim bir haftadir böyle

İnş ya bi duysam da rahatlasam inş haber ederim. Bhcg baktırmışmıydın sen ona göre de aşağı yukarı tahmin edersin ama o da kişiye göre değişebiliyor. 1500 üstü kese görünür demişti benim doktor ben onu hesap ederek girmiştim. Doktorun cihazı da çok etkili erken görünmesinde. Bir de ultrasona girmeden bol su iç sıkışık girince netleşiyor görüntü

tamam sıkışık giderim o zaman daa bhcg baktırmadım iğne fobim var ondan da hastaneyi erteliyorum biraz bayılıyorum kan verirken.

Kızlar bel ağrısı için ne önerirsiniz beli çeşitli metodlarla sıcak tutmak zararlı olabilir mi?

Bende hamile olduğumu öğrendiğimde doktora ilk ikizmi diye sordum,çok istiyordum
Allah isteyen bakabilecek herkese nasip etsin

Hadi ya tahlillerde sıkıntı yaşamazsın inş canım
ah ah kanayan yaram inşallah tahlilleri iyi atlatırım çok üzülüyorum bu derdime mesleğimdede arada görüyorum kan çok fena oluyorum oğlumun kanı alınırken yanında olamıyorum çok zoruma gidiyo

Merhaba, benim de bebeğim kasım 28de gelecek bir aksilik olmazsa, aralığa da kalabiliriz bakalım :)
aramızda bir gün var canım benimde 27 de gelecek inşallah ama oğlum bir hafta geç gelmişti buda aralığa atabilir gönül 1 kasım da doğsun isterdi aynı gün olurdu doğumgünümüz akrep burcumuda çok seviyorum

Zararlı olabilir. Sıcak duş bile önerilmiyor. Vücud sıcaklığını artıracak seylerden kacınmalıymışız.
Dün aksama doğru hastaneden çıkış yaptım ordaki yataktan sonra evdeki yatak mi ağrı yaptı acaba çok ağrıyo belim in en alt kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…