2019 Kasim anneleri buraya:)

Kizlar selam..biraz once lavaboya gittigimde gunluk pede kahverengi leke gelmis parmak boyu ve eni kdr dr.a msj attm donmedi hala insallah kirmiziya donmez
Canım yerleşmedir büyük ihtimal grupta nerdeyse herkeste bu leke olmaya başladı içini ferah tut

Kizlar selam..biraz once lavaboya gittigimde gunluk pede kahverengi leke gelmis parmak boyu ve eni kdr dr.a msj attm donmedi hala insallah kirmiziya donmez
Korkma kuzum birçok arkadaşın başına gelen bir durum,kahverengiyse pek önemsemiyor bile doktorlar.
Icini ferah tut uzan,bol bol dinlen dualarım seninle

Cok sevindim arkadaşım insallh tekrarlanmaz,sağ salim görüp kalp atışlarını diyar rahatlarsın
Allaha emanetesiniz

Korkma kuzum birçok arkadaşın başına gelen bir durum,kahverengiyse pek önemsemiyor bile doktorlar.
Icini ferah tut uzan,bol bol dinlen dualarım seninle
Secimde gorevliyim birde tam gununde oldu yaa kotu oldm insallah dediginiz gibidir kuzum

Kese büyüdükçe kahverengi leke olabilir ama riske atmayın dinlenerek geçirin bu süreci demişti doktor. Ve bu süreçte yine ilaca devam ettim. 7 haftada tam olarak kesildi benimki. Sağsalim atlatalım inşallah hepimiz,

Aynen kesinlikle. Ben koca bir greyfurtuda yerdim. Gribim ilaç içmiyorum diye c vitaminine yüklenirdim. İyiki uyarmış doktor. Gerçekten kestiğim an farkı hissettim ben. Çayı kahveyi bende hiç içmiyorum ztn canım istemiyor . Sanki bebiş uyarı veriyor:)

Canım kahverengide hic korkmayın diyorlar. Az ve önceden olan bir kanamanın göstergesiymiş o. Keşke bugün görevli olmasaydın. Bana uzan yat dedi dr. Bi de sabah aksam 200mg progestan iç dedi. Benim pembe kanamaydı bir de, daha riskli yani. Ama durdu şimdilik bir şey yok. Sen de ayakta kalma eve gider gitmez uzan lütfen.

Ah kuzum iptal ettiremedim yazdirmistm oncesinden.dr.da yat dinlen demis insallah devami gelmez ya oturuyrm birsey yapmiyrm ama ck korrktm ya

Ah kuzum iptal ettiremedim yazdirmistm oncesinden.dr.da yat dinlen demis insallah devami gelmez ya oturuyrm birsey yapmiyrm ama ck korrktm ya
Seni cok iyi anlıyorum. Bak gör devamı gelmicek ve için rahatlayacak. Kalkıp oturma fazlaca. Yerinde sabit durmaya calıs, kalem vb düşse egilme aman. Az kaldı 3.5 saat sonra evindesin ayaklarını uzat guzelce gider gitmez.

Ah kuzumm Allahin izniyle gelmeisn insallah yaa..ck kotu oldm gorunce biraz once gittim yk devami insallah gelmez ya dr.da olabilir sakin ol demis gel de ol

Sevindim cnm kanamanın durmasına iyi düşün inş hiç bişey olmayacak bir daha olmaz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…