Canım yerleşmedir büyük ihtimal grupta nerdeyse herkeste bu leke olmaya başladı içini ferah tutKizlar selam..biraz once lavaboya gittigimde gunluk pede kahverengi leke gelmis parmak boyu ve eni kdr dr.a msj attm donmedi halainsallah kirmiziya donmez
Korkma kuzum birçok arkadaşın başına gelen bir durum,kahverengiyse pek önemsemiyor bile doktorlar.Kizlar selam..biraz once lavaboya gittigimde gunluk pede kahverengi leke gelmis parmak boyu ve eni kdr dr.a msj attm donmedi halainsallah kirmiziya donmez
Cok sevindim arkadaşım insallh tekrarlanmaz,sağ salim görüp kalp atışlarını diyar rahatlarsınKızlar günaydın. Dün gece progestan içip yattım. Kanama devam etmemiş. Doktorla görüştüm, sabah aksam al progestanı dedi. Korkma dedi. Gezme ayakta yat dinlen kontrole kadar progestana devam dedi. Salı günü 17.30 da kontrol. Tabi bu arada kanama olursa durum degişir. Ama şimdilik biraz sakinledim. Yine de çok korkuyorum bebegime bir şey olmasından. Hepinize cok tesekkür ederim, öyle güzel desteksiniz ki.❤ İnsallah hepimiz şu sürecleri rahatca atlatırız.
Secimde gorevliyim birde tam gununde oldu yaa kotu oldmKorkma kuzum birçok arkadaşın başına gelen bir durum,kahverengiyse pek önemsemiyor bile doktorlar.
Icini ferah tut uzan,bol bol dinlen dualarım seninle
Aynen kesinlikle. Ben koca bir greyfurtuda yerdim. Gribim ilaç içmiyorum diye c vitaminine yüklenirdim. İyiki uyarmış doktor. Gerçekten kestiğim an farkı hissettim ben. Çayı kahveyi bende hiç içmiyorum ztn canım istemiyor . Sanki bebiş uyarı veriyor:)Yazdiginiza ben de katiliyorum.Zaten doktorum bana hicbir gidayi tamamen kes demedi.Nar ve greyfurt u aşiri tuketme..Dusuge neden oluyor diyorlar risk almaya degmez dedi.Ben de yemiyorum hiç.Sinirli bir sure yemesem de olur.Cay,kahve de ayni sekilde hic tuketme demiyorum.Bagimliysan gunde 1 tane iç ama aramam diyorsan hic tuketme diyor.Bencede bogazimin derdine dusup risk almaya degmez..
Canım sen zaten progestan kullanıyordun degilmi,kullanmiyorsanda nöbetçi bir eczaneden aldırsan tedbir amaçlı için daha rahat ederdi.Secimde gorevliyim birde tam gununde oldu yaa kotu oldminsallah dediginiz gibidir kuzum
Kaç haftalık canim bebisKizlar selam..biraz once lavaboya gittigimde gunluk pede kahverengi leke gelmis parmak boyu ve eni kdr dr.a msj attm donmedi halainsallah kirmiziya donmez
Amin canım amin, salı gününü iple cekiyorum. Hepiniz iyiki varsınızCok sevindim arkadaşım insallh tekrarlanmaz,sağ salim görüp kalp atışlarını diyar rahatlarsın
Allaha emanetesiniz
Canım kahverengide hic korkmayın diyorlar. Az ve önceden olan bir kanamanın göstergesiymiş o. Keşke bugün görevli olmasaydın. Bana uzan yat dedi dr. Bi de sabah aksam 200mg progestan iç dedi. Benim pembe kanamaydı bir de, daha riskli yani. Ama durdu şimdilik bir şey yok. Sen de ayakta kalma eve gider gitmez uzan lütfen.Kizlar selam..biraz once lavaboya gittigimde gunluk pede kahverengi leke gelmis parmak boyu ve eni kdr dr.a msj attm donmedi halainsallah kirmiziya donmez
Benim görünmemişti vajinalde bile. 5+2 de gorduk. 3-4 gun bekleyin isterseniz.Arkadaşlar merhaba rabbim hepimizi korktuklarımızdan emin etsin. Ben 4+4 üm. Yarın 4+5 doktora gitsem kese görünür mü
Hesabima gore 5+6 cnm tup bebek bnmki ve daha dr.a gitmedim bilmiyrm yani tam olarakKaç haftalık canim bebis
Ah kuzum iptal ettiremedim yazdirmistm oncesinden.dr.da yat dinlen demisCanım kahverengide hic korkmayın diyorlar. Az ve önceden olan bir kanamanın göstergesiymiş o. Keşke bugün görevli olmasaydın. Bana uzan yat dedi dr. Bi de sabah aksam 200mg progestan iç dedi. Benim pembe kanamaydı bir de, daha riskli yani. Ama durdu şimdilik bir şey yok. Sen de ayakta kalma eve gider gitmez uzan lütfen.
Seni cok iyi anlıyorum. Bak gör devamı gelmicek ve için rahatlayacak. Kalkıp oturma fazlaca. Yerinde sabit durmaya calıs, kalem vb düşse egilme aman. Az kaldı 3.5 saat sonra evindesin ayaklarını uzat guzelce gider gitmez.Ah kuzum iptal ettiremedim yazdirmistm oncesinden.dr.da yat dinlen demisinsallah devami gelmez ya oturuyrm birsey yapmiyrm ama ck korrktm ya
Ah kuzumm Allahin izniyle gelmeisn insallah yaa..ck kotu oldm gorunce biraz once gittim yk devami insallah gelmez yaSeni cok iyi anlıyorum. Bak gör devamı gelmicek ve için rahatlayacak. Kalkıp oturma fazlaca. Yerinde sabit durmaya calıs, kalem vb düşse egilme aman. Az kaldı 3.5 saat sonra evindesin ayaklarını uzat guzelce gider gitmez.
21 yaşımdayım ilk çocukArkadaşlar kaç yaşındasınız ve kaçıncı çocuk
Progestan yazmıştır muhtemelen. Kanamayı durduruyor ama düşecekse bebek engel olamıyor o ilaç. Acile eger yarın da olursa yarın gidicem. Bu saatte kimse ultrasonla bakmaz ama yatışverir o ortamı yaşamak beni cok gerecek. Uzandım dediginiz gibi... progestan içicem ben de şimdi.
Sevindim cnm kanamanın durmasına iyi düşün inş hiç bişey olmayacak bir daha olmaz insKızlar günaydın. Dün gece progestan içip yattım. Kanama devam etmemiş. Doktorla görüştüm, sabah aksam al progestanı dedi. Korkma dedi. Gezme ayakta yat dinlen kontrole kadar progestana devam dedi. Salı günü 17.30 da kontrol. Tabi bu arada kanama olursa durum degişir. Ama şimdilik biraz sakinledim. Yine de çok korkuyorum bebegime bir şey olmasından. Hepinize cok tesekkür ederim, öyle güzel desteksiniz ki.❤ İnsallah hepimiz şu sürecleri rahatca atlatırız.
Cok tesekkur ederimSevindim cnm kanamanın durmasına iyi düşün inş hiç bişey olmayacak bir daha olmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?