2019 Kasim anneleri buraya:)

Kızlar nasılsınız..
Artık bir karar aldim teli elime çok almıyorum.
Araştırma yapmıyorum.. hatta elimden geldiği kadar kkya da az gireceğim.
Farkettim ki her okuduğumdan çok etkileniyorum ve hep kötüyü düşünüyorum. Hamileliğin tadını çıkaramıyorum..
Biraz da böyle deneyeyim diyorum.
Sadece doktorumu dikkate alıp günlük hayatıma döneceğim..

Aman iyi canım gecmesine sevindim bizde okuyup üzülüyor strese giriyoruz bende salı günü kalp atısı için gidecegim inşallahhhh güzel haberlerle döneriz canım

Bende etkileniyorum daha kalp atısını duymadım ya boş gebelikse vs. Vs. Yinede arkadasları merak ediyorum

Bende aynıyım canım beynim dönüyor basım hep yastıkta

Aynisini düşündüm kesinlikle burası insanı çok stresse sokuyor. Evetbazen sorularıma çok iyi xevap bıluyorum ama bazen de herşeydwn etkileniyorum

Yoktu ya varsa da çok aktif değildi. Hiç muhabbet döndüğünü hatırlamıyorum
Bende doğumdan sonra sanki konuşuldu diye hatırladım hiç girmiyo tabi ikiz oldu nasıl baksın falan gibii bi gidip bakacağım ilk sayfada özetimiz var ya

canım mantıklı bi karar çok olumsuz düşünmemek lazım araştıracaksan da bebek odası araştır hangi bez daha iyi onu araştır kıyafet bak nasıl keyfin yerine geliyo bak olumsuz etkilendiğin şeylerden uzak dur

kızlar biber tuşuna aşardım resmen yedim yedim eşim kızdı miden yanacak diye hamilelik böyle birşey benimde düşük tehlikem var Allah nasip erdiyse olur zamana bırakmak lazim

Herkes kendini biliyor tabi canım. Benim çıkaramadığım gazı çıkarmama yardımcı oluyor ama sen biliyorsun kendini bi çözümünü bulursun inş
Gazdan mıdır diyorsun ben anlayamadım neden olduğunu çünkü akşam yemek yiyemiyorum miğdem bulanmıyor ama eşkiyor gibide değil patlicak gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…