- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Aman iyi canım gecmesine sevindim bizde okuyup üzülüyor strese giriyoruz bende salı günü kalp atısı için gidecegim inşallahhhh güzel haberlerle döneriz canımKuzumm cok sukur devami gelmedi geldim eve uzandim hemen..sali gununu beklicem artk elim kolum bagli..baska sikintilar yasatmasin Rabbim kesildi cok sukur silince flnda gelmiyo..oyle gorunce pedde elim ayagim titredi ck kotu oldum( kahverengi olmasi biraz teselliydi ama kirmiziya donermi stresi oldu..simdilik birsey yk tatlm olmaz da insallah
Bende etkileniyorum daha kalp atısını duymadım ya boş gebelikse vs. Vs. Yinede arkadasları merak ediyorumKızlar nasılsınız..
Artık bir karar aldim teli elime çok almıyorum.
Araştırma yapmıyorum.. hatta elimden geldiği kadar kkya da az gireceğim.
Farkettim ki her okuduğumdan çok etkileniyorum ve hep kötüyü düşünüyorum. Hamileliğin tadını çıkaramıyorum..
Biraz da böyle deneyeyim diyorum.
Sadece doktorumu dikkate alıp günlük hayatıma döneceğim..
Bende aynıyım canım beynim dönüyor basım hep yastıktaKızlar hep yorgun hisseden var mı ? Ayrıca ağrılarım oluyor. Çok sık sık olmasa da karnımın alt bölümünde ağrılar oluyor. Halsizlik fena zaten. Midem fena. Ya sanki hamile değilim hastayım kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aynisini düşündüm kesinlikle burası insanı çok stresse sokuyor. Evetbazen sorularıma çok iyi xevap bıluyorum ama bazen de herşeydwn etkileniyorumKızlar nasılsınız..
Farkettim ki her okuduğumdan çok etkileniyorum ve hep kötüyü düşünüyorum. Hamileliğin tadını çıkaramıyorum..
Bende doğumdan sonra sanki konuşuldu diye hatırladım hiç girmiyo tabi ikiz oldu nasıl baksın falan gibii bi gidip bakacağım ilk sayfada özetimiz var yaYoktu ya varsa da çok aktif değildi. Hiç muhabbet döndüğünü hatırlamıyorum
canım mantıklı bi karar çok olumsuz düşünmemek lazım araştıracaksan da bebek odası araştır hangi bez daha iyi onu araştır kıyafet bak nasıl keyfin yerine geliyo bakKızlar nasılsınız..
Herkes kendini biliyor tabi canım. Benim çıkaramadığım gazı çıkarmama yardımcı oluyor ama sen biliyorsun kendini bi çözümünü bulursun inşDoğru düzgün bişey yiyemeden şişiyor hayatım soda daha kötü yapar gaz yaptığı için
Guzel haberlerin için duacıyımGünaydın bugün doktor randevumuz var kalp atışı için. Benim bugünlerde gaz sancım çık oluyor. Hem tiksinme hem yeme isteğim var o çok ilginç.
Benimde kalp atışı için randevum bugün. Güzel haberlerle geliriz inşGünaydın bugün doktor randevumuz var kalp atışı için. Benim bugünlerde gaz sancım çık oluyor. Hem tiksinme hem yeme isteğim var o çok ilginç.
Çok şükür duyduk kalbi. İnşallah sen de iyi haberlerle gel.Benimde kalp atışı için randevum bugün. Güzel haberlerle geliriz inş
Gazdan mıdır diyorsun ben anlayamadım neden olduğunu çünkü akşam yemek yiyemiyorum miğdem bulanmıyor ama eşkiyor gibide değil patlicak gibi hissediyorumHerkes kendini biliyor tabi canım. Benim çıkaramadığım gazı çıkarmama yardımcı oluyor ama sen biliyorsun kendini bi çözümünü bulursun inş
Bendede şişkinlik var hem çok acıkıyorum hemde 2 lokmada şişiyorumGazdan mıdır diyorsun ben anlayamadım neden olduğunu çünkü akşam yemek yiyemiyorum miğdem bulanmıyor ama eşkiyor gibide değil patlicak gibi hissediyorum
Bende turşucu oldum, ye ekşiyi çıkar ayşeyikızlar biber tuşuna aşardım resmen yedim yedim eşim kızdı miden yanacak diye hamilelik böyle birşey benimde düşük tehlikem var Allah nasip erdiyse olur zamana bırakmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?