- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Oh çok şükür canımÇok şükür duyduk kalbi. İnşallah sen de iyi haberlerle gel.
Benimde kalp atışı için randevum bugün. Güzel haberlerle geliriz inş
5 hafta 6 günlüktü duyduğumuzdabenimde kalp atışı için randevum yarın hayırlısı bakalım
kızlar kaç haftalık iken bebişlerinizin kalp atışını duydunuz.
Gözün aydınnnÇok şükür gördük bebişimizi, kalp atışını da duyduk gümbür gümbür1cm olmuş başından poposuna ölçecek kadar olmuş yani. Herşey yolundaymış çok şükür. Gelecek randevu ay sonu dedi. Darısı duymamış,görmemiş tüm arkadaşlara. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza inş inş
Gözünüz aydın canım,1 cmye geldiyse artik 7 haftalık falan olmalıÇok şükür gördük bebişimizi, kalp atışını da duyduk gümbür gümbür1cm olmuş başından poposuna ölçecek kadar olmuş yani. Herşey yolundaymış çok şükür. Gelecek randevu ay sonu dedi. Darısı duymamış,görmemiş tüm arkadaşlara. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza inş inş
Oo masallah bizim günümüzde yarın inşallah bizde duyarız vajinalmi baktı üsttenmiÇok şükür duyduk kalbi. İnşallah sen de iyi haberlerle gel.
Maşallah gözün aydın canımÇok şükür gördük bebişimizi, kalp atışını da duyduk gümbür gümbür1cm olmuş başından poposuna ölçecek kadar olmuş yani. Herşey yolundaymış çok şükür. Gelecek randevu ay sonu dedi. Darısı duymamış,görmemiş tüm arkadaşlara. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza inş inş
Sağol canım. İnş sende güzel haberlerle geleceksinMaşallah gözün aydın canım❤ bizde yarın duyacagız inşallah merak içindeyim vajinalmi baktı üstten mi
İnşallah canım yarın bakalım nolacakSağol canım. İnş sende güzel haberlerle geleceksinkeseye de üstten görmüştük bebeği ve kalp atışına da üstten baktı
Kaç haftalıksın canımBendede şişkinlik var hem çok acıkıyorum hemde 2 lokmada şişiyorum
İşte bende aynen öyleyim
Yatıyorum halim yok
İştahım yok
Midem ağrıyo gibi şiş gibi hazımsız gibi
Yarın da işe başlıcam nasıl olcak bilmiyorum
Ben de öyleyim. Yatma durumu hep. Yüzüm kireç gibi. Çoğu kişi normal en azından 3 aya kadar geçer diyor. Inşallah ya inşallah. Bu kadar hasta hali zor benim için. Sağlıkla bebislerimizi alalım da kucagimiza...Bende aynıyım canım beynim dönüyor basım hep yastıkta
Suyu çok içtiğin için canım normal bir durumKızlar ya sizde sürekli wc ye çıkıyo musunuz kafayı yiyecem saat başı wc deyim ilk çocuğumda hiç böyle olmamıştı normalde günde 3 4 kez giderdim şimdi 10 oluyodur sabah uyandığımda zor yetişiyorum karnım ağrıyo
çokta artırmadım ama baktım şimdi ilk ve son 3 ayda normal diyo ilk 3 ay hormonlardan son 3 ay idrar torbası sıkıştığı içinSuyu çok içtiğin için canım normal bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?