2019 Kasim anneleri buraya:)

benimde kalp atışı için randevum yarın hayırlısı bakalım

kızlar kaç haftalık iken bebişlerinizin kalp atışını duydunuz.

Çok şükür gördük bebişimizi, kalp atışını da duyduk gümbür gümbür 1cm olmuş başından poposuna ölçecek kadar olmuş yani. Herşey yolundaymış çok şükür. Gelecek randevu ay sonu dedi. Darısı duymamış,görmemiş tüm arkadaşlara. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza inş inş

Gözün aydınnn

Gözünüz aydın canım,1 cmye geldiyse artik 7 haftalık falan olmalı allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağımiza alalım

Maşallah gözün aydın canım bizde yarın duyacagız inşallah merak içindeyim vajinalmi baktı üstten mi

Çok şükür bizde bugün duyduk kalp atışını 6+5 de duyduk dr usg cihazı çok hassas değil net duyulmuyor ama ben ekrandan görüyorum dedi gayet yolunda her şey dedi üç hafta sonraya çağırdı 1cm miş bebek şuandadarısı duymayanlara

İşte bende aynen öyleyim
Yatıyorum halim yok
İştahım yok
Midem ağrıyo gibi şiş gibi hazımsız gibi
Yarın da işe başlıcam nasıl olcak bilmiyorum

Ay benen azından evdeyim. Çalışmıyorum diye bu kadar sevinecegimi düşünmezdim.. allah yardım etsin...
Bende aynıyım canım beynim dönüyor basım hep yastıkta
Ben de öyleyim. Yatma durumu hep. Yüzüm kireç gibi. Çoğu kişi normal en azından 3 aya kadar geçer diyor. Inşallah ya inşallah. Bu kadar hasta hali zor benim için. Sağlıkla bebislerimizi alalım da kucagimiza...

Kızlar bulantısı olanlar için bende çok çektiğim için bir kaç Öner’i verebilriim
Ben armut yeşil elma yoğurt çubuk ile haftalarımı geçirdim hala da geçiriyorum ama azar azar yemek yiyebiliyorum . Meyve çok rahatlatıyor ve dr bana zofer adında ilaç verdi hastanede yatmaktan kollarım curumuştu o bana çok fayda sağladı bulantılarım hafiflemişti . İnsallah hemen geçer rahatlarız

Kızlar ya sizde sürekli wc ye çıkıyo musunuz kafayı yiyecem saat başı wc deyim ilk çocuğumda hiç böyle olmamıştı normalde günde 3 4 kez giderdim şimdi 10 oluyodur sabah uyandığımda zor yetişiyorum karnım ağrıyo

Suyu çok içtiğin için canım normal bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…