Suyu artırmak lazım. 3-4 lt içiyorum ben günde. Ama lavabo şikayetim yok pek. Aslında benim hicbir şikayetim yok, belirti olmayınca da insan korkuyor bir şey mi oldu diye... cok hafif goguslerim acıyor biraz da burnum tıkanıyor. Yalnız progestan ictigim günler dünya dönüyor ve cok mutsuz oluyorum hiç sevmiyorum o ilacı. İnsallah yarınki randevuda bebege bir şey olmamıştır kanama alanı vb yoktur da yine keseriz ilacı.çokta artırmadım ama baktım şimdi ilk ve son 3 ayda normal diyo ilk 3 ay hormonlardan son 3 ay idrar torbası sıkıştığı için
Tabi o öylede ben çok sık çıkamıyorum çünkü suyu fazla içemiyorumçokta artırmadım ama baktım şimdi ilk ve son 3 ayda normal diyo ilk 3 ay hormonlardan son 3 ay idrar torbası sıkıştığı için
Ay benen azından evdeyim. Çalışmıyorum diye bu kadar sevinecegimi düşünmezdim.. allah yardım etsin...
Varya evde yatmaktan öyleymişim
Bugün işe başladım açıldım
Öğlen yemek bile yedim midem bulanmadı
Birazda evde kendimizi çok dinliyoruz sanırım
Ben de öyleyim. Yatma durumu hep. Yüzüm kireç gibi. Çoğu kişi normal en azından 3 aya kadar geçer diyor. Inşallah ya inşallah. Bu kadar hasta hali zor benim için. Sağlıkla bebislerimizi alalım da kucagimiza...
6 haftalık cnmKaç haftalıksın canım
Bende öyleyim kuzum gece uykum o kadar bölünüyor ki uykumu alamıyorum yani.Kızlar ya sizde sürekli wc ye çıkıyo musunuz kafayı yiyecem saat başı wc deyim ilk çocuğumda hiç böyle olmamıştı normalde günde 3 4 kez giderdim şimdi 10 oluyodur sabah uyandığımda zor yetişiyorum karnım ağrıyo
6+5benimde kalp atışı için randevum yarın hayırlısı bakalım
kızlar kaç haftalık iken bebişlerinizin kalp atışını duydunuz.
Bende ck usuyrm isinamiyrm bir turlu hala klima aciyrm valahamileler sıcaklar derler ben çok üşüyorumherkes gömlekle ben kazakla.
benimde aynı hiç belirti yok korkmuyorum ama memnunum halimdenSuyu artırmak lazım. 3-4 lt içiyorum ben günde. Ama lavabo şikayetim yok pek. Aslında benim hicbir şikayetim yok, belirti olmayınca da insan korkuyor bir şey mi oldu diye... cok hafif goguslerim acıyor biraz da burnum tıkanıyor. Yalnız progestan ictigim günler dünya dönüyor ve cok mutsuz oluyorum hiç sevmiyorum o ilacı. İnsallah yarınki randevuda bebege bir şey olmamıştır kanama alanı vb yoktur da yine keseriz ilacı.
bende normalde çok üşürüm ama hamileyken terliyorum ilkindede çok terliyodum menapozlu kadın gibi hissediyorum kendimihamileler sıcaklar derler ben çok üşüyorumherkes gömlekle ben kazakla.
hamileler sıcaklar derler ben çok üşüyorumherkes gömlekle ben kazakla.
Bende evde battaniyeyle oturuyorum gece gunduzBende öyleyim elim ayağım buz gibi
Dualarımız seninle. Kalp atışı varsa hiç korkma canım. Kanama cok mu??Kızlar dUA edin 30 martta hastaneden çıktım bu aksam yine yatış verdi bebeğin kalp atışı var ama kanama var
Kızlar dUA edin 30 martta hastaneden çıktım bu aksam yine yatış verdi bebeğin kalp atışı var ama kanama var
Korkma canım,içini ferah tut..Bebeğin seninle .Napıyoruz?Kötüyü çağırmıyoruzKızlar dUA edin 30 martta hastaneden çıktım bu aksam yine yatış verdi bebeğin kalp atışı var ama kanama var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?