2019 Kasim anneleri buraya:)

çokta artırmadım ama baktım şimdi ilk ve son 3 ayda normal diyo ilk 3 ay hormonlardan son 3 ay idrar torbası sıkıştığı için
Suyu artırmak lazım. 3-4 lt içiyorum ben günde. Ama lavabo şikayetim yok pek. Aslında benim hicbir şikayetim yok, belirti olmayınca da insan korkuyor bir şey mi oldu diye... cok hafif goguslerim acıyor biraz da burnum tıkanıyor. Yalnız progestan ictigim günler dünya dönüyor ve cok mutsuz oluyorum hiç sevmiyorum o ilacı. İnsallah yarınki randevuda bebege bir şey olmamıştır kanama alanı vb yoktur da yine keseriz ilacı.

Ben de titriyorum yaa. Sıtma gibi. Dahiliye doktoruna da gittim troit kontrolü için. Bu titremem için de test yapacak önceki testte şeker de düşük çıkmış az da enfeksiyon görünüyor bakalım dedi. Resmen sırtıma kar yağıyor gibi. İlginç.

Bende öyleyim kuzum gece uykum o kadar bölünüyor ki uykumu alamıyorum yani.

benimde aynı hiç belirti yok korkmuyorum ama memnunum halimden yaa maşallah ne güzel içiyosun su ben o kadar içemiyorum önceden bir litre zor içiyodum şimdi 2 ye çıkardım

hamileler sıcaklar derler ben çok üşüyorum herkes gömlekle ben kazakla.
bende normalde çok üşürüm ama hamileyken terliyorum ilkindede çok terliyodum menapozlu kadın gibi hissediyorum kendimi

Kızlar son adet tarihine göre 6+6
Ama klinikten transfer tarihinden 15 gün öne gidip say dediler öyle yaparsam 6+0
Siz hangisini baz aldınız
Adet tarihini baz alırsam mantıkende çok büyük çıkıyor bebeğim
13 gün önce keseyi gördük
Cumartesi çağırdı kalp atışları için
Sizde duyulur mu
Karından bakıyor
O kadar çok korkuyorum ki
Acaba hala Benimle mi diye içim içimi yiyo

Kızlar ben pul biber sevem biriydim zaten şimdi de yemek istiyorum ve yiyorum da eşim zararlı yeme diye direniyor . Bu dönemde acı biber pul biber zararlı midir var mı bi bilginiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…