- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Valla ben acı biber turşusu yiyorum,hemde baya baya..Kızlar ben pul biber sevem biriydim zaten şimdi de yemek istiyorum ve yiyorum da eşim zararlı yeme diye direniyor . Bu dönemde acı biber pul biber zararlı midir var mı bi bilginiz ?
Bir öncekine göre daha az ama kan sulandırıcı iğne yaptılar kanama artsın atsın diyeDualarımız seninle. Kalp atışı varsa hiç korkma canım. Kanama cok mu??
Allah razı olsun stres yaptım ama inşallah bebeğe bişey olmazAllah’ım esirgesin
Dualarım seninle
İnş geçecek sıkma canını
Kalp atışı olması biraz hafifletti stresimi ona bişey olmasın daKorkma canım,içini ferah tut..Bebeğin seninle .Napıyoruz?Kötüyü çağırmıyoruz
Valla ben acı biber turşusu yiyorum,hemde baya baya..
Cok gecmis olsun canin Allah bebegini sana bagislasin. Hiç korkma icini ferah tut bende ilk hamileliligimde senin gibi kanama yasadim kesin düstü diye gittim doktora ama ordaydi kalbi de atiyodu 3 gun hastanede yattim 1 hafta surdu kanamam bildigin adet kanamasi gibiydi ama nasibi varsa ne olursa olsun düsmüyo ama bundan sonra cok dikkat etmen lazim ben 15 haftalik olana kadar yattinlm nerdeyseKalp atışı olması biraz hafifletti stresimi ona bişey olmasın da
Çok sağol canım amin inşallah yaa bugün dedim yemek yapayım 1 saat kadar ayakta kaldım yarıda bıraktım hatta kanama olduğunu hissettim. Evde iş yapmasan da olmuyo ama hicbı is bebeğimden önemli degilCok gecmis olsun canin Allah bebegini sana bagislasin. Hiç korkma icini ferah tut bende ilk hamileliligimde senin gibi kanama yasadim kesin düstü diye gittim doktora ama ordaydi kalbi de atiyodu 3 gun hastanede yattim 1 hafta surdu kanamam bildigin adet kanamasi gibiydi ama nasibi varsa ne olursa olsun düsmüyo ama bundan sonra cok dikkat etmen lazim ben 15 haftalik olana kadar yattinlm nerdeyse
canım kanaman nasıl benımde sureklı kahverengı gelıyorÇok sağol canım amin inşallah yaa bugün dedim yemek yapayım 1 saat kadar ayakta kaldım yarıda bıraktım hatta kanama olduğunu hissettim. Evde iş yapmasan da olmuyo ama hicbı is bebeğimden önemli degil
Benim koyu kırmızı kalın yapıda canım. Senin lekedir belki benim 28 martta parçalı yine bugün ki gibi koyu kırmızı idicanım kanaman nasıl benımde sureklı kahverengı gelıyor
canım benım 4marta kanam oldu adet sandım daha sonra leke leke geldı meger hamıleymısım dusuk tehlıkem var ılac kullanıyorum cok uyku yapıyor nasıpe dogar ınsallahBe
Benim koyu kırmızı kalın yapıda canım. Senin lekedir belki benim 28 martta parçalı yine bugün ki gibi koyu kırmızı idi
Aynen canım hicbisey ondan önemli degil dikkat edersen bisey olmaz Allahin izniyle insallah sagsaglim kucagina alirsın kuzucugunu Allah yardimcin olsunÇok sağol canım amin inşallah yaa bugün dedim yemek yapayım 1 saat kadar ayakta kaldım yarıda bıraktım hatta kanama olduğunu hissettim. Evde iş yapmasan da olmuyo ama hicbı is bebeğimden önemli degil
İkinci gebeliğin ve beklenmedik gebelik kafam çok karışık çocuğum da daha kucukHayir olsun cnm
Sağol canım tavsiye ler için haklısın ilkinde çok stres vardı ve çocuğa çok yansıdıyaa çok şaşırdım şuan ama taze sütü kaynatıyoruz sonuçta çiğ içmiyoruz ki benim de hazır süte güvenim yok hiçç
hayırdır kuzum ne derdin varsa çok takma inan bebeklere çok yansıyo hamileliğini mutlu geçirmeye çalış hiçbirşey seni mutsuz etmesin dünyanın en güzel şeyi var karnında
canım sıkıntı olmaz inşallah bir iki damla herkeste oluyo benimde ilk hamileliğimde 36 haftada falan olmuştu pembe kanama ama hiç bişey olmadı hatta 40 ta bile gelmedi sıpa 41 dolunca suni sancı verdiler
yaa gözün aydın kuzum o kadar sevindim kii darısı başıma inşallah bizde çok istiyoruz ikiz ilkinde de istedik olmadı bunda olur inşallah
Allah'ın nimeti opup başınıza koyun şanslısınız onlar bi şekilde buyur zaman geçer hayırlı olsun çocuğum.olacak diye üzülmek çocuğum.olsun diye hastane kapılarında bekleyen tedaviden tedaviye koşan çektiği hem fiziksel hem ruhsal acılar geçiren annelere ve anne olmak isteyenlere büyük haksizlik ve bence vebal...Allah sağlıkla.kucahiniza almayı nasip etsin zaten çocuk rizkiyla gelir korkunuz olmasin ve Allah'a şükredip kendinizi şanslı hissedin çok şükür deyin bazen biz insanoğlu o kadar nankör.oluyor ki fark edemiyoruz bileİkinci gebeliğin ve beklenmedik gebelik kafam çok karışık çocuğum da daha kucuk
hayırlı kandiller canım. dün aynı stresi ben yaşadım şükür duydum. darısı başına haber ver bize deKandiliniz mübarek olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?