2019 Kasim anneleri buraya:)

Bugun kalp atısını duymaya gidicez inşallah kan sonuçlarınıda alıcam üstümde bi stres var kalp atısını duyarsam gecer inşallah uykum kactı

Benim de bugün kontrolüm var kendi doktoruma ilk kez duyacağım Allah'ın izniyle.. Bir öncekinde öylesine bi doktora gitmiştim kendi görmüştü bana duyurmadı..
O yüzden çok heyecanlıyım inşallahh bugün doktordan yüzümüz güler bir şekilde döneriz

Biz de dün duyduk kalp atışlarını. Çok güzel duyguymuş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inş. Doktor bana günde bir bardak süt yada bir kase yoğurt ye dedi. Ceviz badem kuruyemiş azar azar gün içerisinde tüket dedi. 3. Aydan sonra da yürüyüşlere başlayacağız dedi

çok doğru söylemisiniz nasipse doğacak Allahın iziniyle

İkinci gebeliğin ve beklenmedik gebelik kafam çok karışık çocuğum da daha kucuk
canım bende çok sorunlar yaşıyorum bizimde biraz beklenmeyen gebelik gibi oldu bi yandan istiyoduk yaşları yakın olsun kardeşler oyun oynarlar dedim arada fark olursa yada tek kardeş olursa yalnız kalır kimsesiz gibi olur kıyamam dedim oğlum bir yaşını biraz geçsin hemen ikiyi yapalım aralarında 2 yaş olsun diyoduk ama oğlum 1 yaşını doldurdu eşimi işten çıkardılar çok sorun yaşadık eşim çok yıprandı ben ücretsiz izindeydim mecbur işe başladım eşim büyüttü oğlanı şimdi 3 buçuk yaşında e ikinci geliyo bu sefer ücretsiz iznede ayrılamam daha 4 5 aylıkken babasıyla kalacak eşim iki çocuk bakacak kaldırabilir mi bilmiyorum ama düşünmemeye çalışıyorum herşeye rağmen mutluyum şükür diyorum abiside bakar bebeğe çok akıllı maşallah gören herkes hayran kalıyo oğluma ikincide böyle olur aralarına hiç kıskançlık girmez inşallah

Bugun kalp atısını duymaya gidicez inşallah kan sonuçlarınıda alıcam üstümde bi stres var kalp atısını duyarsam gecer inşallah uykum kactı
Canım ben de kan gelme mevzuundan sonra bugün gidicem kalp atışı ne durumda bilmiyorum artmış olması gerekiyor. 2 kaybım var, bu da riskli gebelik. Korkuyordum ama dün garip bir şey geldi içime. Dedim gidecekse gider, kalıcaksa kalır. Ne yapsam bu degismeyecek... sal dedim düşüncelerini kendi kendime. Hayırlı haberler olur inşallah bu mübarek günde....

Yaa bugün kandilmiydi kaç gündür o kadar yoğunum ki unutmuşum oruç tutmak istiyodum.
İyi kandiller hepimize

İnsan kopamıyor di mi burdan güzel haberlerini bekliyoruz canım. Tam kaç oldun şimdi?

Bebeği gördük kalp atışını gösterdi doktor 7+6 ama 7+1 çıktı kalp atışlarına 12. Hafta bakalım dedi ultrason etkiliyormuş
Ohh gözün aydın canım, benim de 5-6 gün geriden geliyor, bu arada bir benim dr um dinletti galiba erkenden... inşallah zarar görmemiştir bebek.

İnsan kopamıyor di mi burdan güzel haberlerini bekliyoruz canım. Tam kaç oldun şimdi?

Aminn inşallah
Öyle valla geceden beri uyanıp duruyorum.. içimde hem korku hem sevinç var
Benim normalde sat 1 şubat .. sat a göre 8+4

Ama geçen haftaki ultrasyonuma göre 9+0 dayım

Bugün bu konuyu doktoruma iyice soracağım ona göre hafta takipi yapacağım şuanda ultrastonu baz alıyorum

canım benim allah yardımcın olsun inşallah bu bebiş sıkı sıkı tutunur annesine maalesef bu zamanlar o kadar çok arttı ki düşükler ama şükür ki hamile kalıyosun en kötü düşük sebebin bulunur yine kavuşursun bebeğine teknoloji tedaviler çok ilerledi hiç üzülmemeye çalış hiç hamile kalamayanlar var allah isteyen herkese nasip etsin

Sende bugün gidiyormuşsun.. içini hep ferah tut Allahn izniyle güzel haberlerle geleceğiz inşallah

Hamileyken oruç makbul diildir benim mantıgımca o yüzden üzme kendini.
ilk aylar bişey olmaz bence yaa ezanda erken okunuyo sayılır diye düşünüyorum bende belki ramazanda tutamam bu zamanlar tutsam tek tük

Arkadaşlar merhaba ben 5+0 bugin keseyi görmeye gidicez dün biraz ağrım oldu. Bi kaybım vardı. O yüzden tehlike var mı diye bakıcak doktor dualarınızı bekliyorum

Arkadaşlar merhaba ben 5+0 bugin keseyi görmeye gidicez dün biraz ağrım oldu. Bi kaybım vardı. O yüzden tehlike var mı diye bakıcak doktor dualarınızı bekliyorum

Inşallah bir sıkıntın olmayak
Ağrılar bende öğrendiğim günden beri var o yüzden çok stres yapma herkeste farklı belirtiler oluyor.. ben 5-6 haftalarda hep adet olacağım sanıyordum
Bu haftada bel ağrısı yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…