- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Bugun kalp atısını duymaya gidicez inşallah kan sonuçlarınıda alıcam üstümde bi stres var kalp atısını duyarsam gecer inşallah uykum kactı
inşallah canım bir alsak kucagimizaBende turşucu oldum, ye ekşiyi çıkar ayşeyiAllahın izniyle kötü bişey olmayacak
çok doğru söylemisiniz nasipse doğacak Allahın iziniyleKizlar ilk başta benim de lekelenme gibiydi hemen igne oldum ve progestana başlamıştım. 1 hafta lekelenme devam etti. Sonra bi sabah yataktan kalkip lavaboya gittigimde klozete burun kanamasi gibi kirmizi kanlar damladigini gördüm ayaga kalktim ve kanama bacaklarıma dogru şakır şakır akmaya devam etti. Havluyu bacaklarimin arasina bastirdim kanamayi durdurmak icin. Aklımı kaciracaktim. Hemen doktora gittim doktor bakti bebegin kalp atisi var ve yatis verdi. İğne oldum hemen kanama kesildi lekelenmeye döndü. 5 saat hastanede kaldıktan sonra eve döndüm. 2.iğneden sonra tamamen lekelenme de kesildi. Yani özetle kanamayi en siddetli yasayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki eger bebeginiz saglikliysa ve siz de gerekli tedbirleri hemen alirsaniz risk gecene kadar dinlenmeye devam ederseniz anlatırsınız. Ama bebeginiz saglikli değilse kendinizi yataga da baglasaniz sabah aksam hastanede de yatsaniz malesef düşer. Sizin göreviniz sağlıklı bebeginiz için elinizden geleni yapmak. Zira sagliksiz olan icin malesef yapilacak hic bir sey yokmuş oyle dedi doktor. Her kanamadan korkmayin sadece hemen tedbirinizi alin ihmal etmeyin:)
canım bende çok sorunlar yaşıyorum bizimde biraz beklenmeyen gebelik gibi oldu bi yandan istiyoduk yaşları yakın olsun kardeşler oyun oynarlar dedim arada fark olursa yada tek kardeş olursa yalnız kalır kimsesiz gibi olur kıyamam dedim oğlum bir yaşını biraz geçsin hemen ikiyi yapalım aralarında 2 yaş olsun diyoduk ama oğlum 1 yaşını doldurdu eşimi işten çıkardılar çok sorun yaşadık eşim çok yıprandı ben ücretsiz izindeydim mecbur işe başladım eşim büyüttü oğlanı şimdi 3 buçuk yaşında e ikinci geliyo bu sefer ücretsiz iznede ayrılamam daha 4 5 aylıkken babasıyla kalacak eşim iki çocuk bakacak kaldırabilir mi bilmiyorum ama düşünmemeye çalışıyorum herşeye rağmen mutluyum şükür diyorum abiside bakar bebeğe çok akıllı maşallah gören herkes hayran kalıyo oğlumaİkinci gebeliğin ve beklenmedik gebelik kafam çok karışık çocuğum da daha kucuk
senin ilk kaç yaşındaydıSağol canım tavsiye ler için haklısın ilkinde çok stres vardı ve çocuğa çok yansıdı
Canım ben de kan gelme mevzuundan sonra bugün gidicem kalp atışı ne durumda bilmiyorum artmış olması gerekiyor. 2 kaybım var, bu da riskli gebelik. Korkuyordum ama dün garip bir şey geldi içime. Dedim gidecekse gider, kalıcaksa kalır. Ne yapsam bu degismeyecek... sal dedim düşüncelerini kendi kendime. Hayırlı haberler olur inşallah bu mübarek günde....Bugun kalp atısını duymaya gidicez inşallah kan sonuçlarınıda alıcam üstümde bi stres var kalp atısını duyarsam gecer inşallah uykum kactı
İnsan kopamıyor di mi burdanBenim de bugün kontrolüm var kendi doktoruma ilk kez duyacağım Allah'ın izniyle.. Bir öncekinde öylesine bi doktora gitmiştim kendi görmüştü bana duyurmadı..
O yüzden çok heyecanlıyım inşallahh bugün doktordan yüzümüz güler bir şekilde döneriz
Hamileyken oruç makbul diildir benim mantıgımcaYaa bugün kandilmiydi kaç gündür o kadar yoğunum ki unutmuşum oruç tutmak istiyodum.
İyi kandiller hepimize
Ohh gözün aydın canım, benim de 5-6 gün geriden geliyor, bu arada bir benim dr um dinletti galiba erkenden... inşallah zarar görmemiştir bebek.Bebeği gördük kalp atışını gösterdi doktor 7+6 ama 7+1 çıktı kalp atışlarına 12. Hafta bakalım dedi ultrason etkiliyormuş
İnsan kopamıyor di mi burdangüzel haberlerini bekliyoruz canım. Tam kaç oldun şimdi?
canım benim allah yardımcın olsun inşallah bu bebiş sıkı sıkı tutunur annesine maalesef bu zamanlar o kadar çok arttı ki düşükler ama şükür ki hamile kalıyosun en kötü düşük sebebin bulunur yine kavuşursun bebeğine teknoloji tedaviler çok ilerledi hiç üzülmemeye çalış hiç hamile kalamayanlar var allah isteyen herkese nasip etsinCanım ben de kan gelme mevzuundan sonra bugün gidicem kalp atışı ne durumda bilmiyorum artmış olması gerekiyor. 2 kaybım var, bu da riskli gebelik. Korkuyordum ama dün garip bir şey geldi içime. Dedim gidecekse gider, kalıcaksa kalır. Ne yapsam bu degismeyecek... sal dedim düşüncelerini kendi kendime. Hayırlı haberler olur inşallah bu mübarek günde....
Canım ben de kan gelme mevzuundan sonra bugün gidicem kalp atışı ne durumda bilmiyorum artmış olması gerekiyor. 2 kaybım var, bu da riskli gebelik. Korkuyordum ama dün garip bir şey geldi içime. Dedim gidecekse gider, kalıcaksa kalır. Ne yapsam bu degismeyecek... sal dedim düşüncelerini kendi kendime. Hayırlı haberler olur inşallah bu mübarek günde....
ilk aylar bişey olmaz bence yaa ezanda erken okunuyo sayılır diye düşünüyorum bende belki ramazanda tutamam bu zamanlar tutsam tek tükHamileyken oruç makbul diildir benim mantıgımcao yüzden üzme kendini.
Arkadaşlar merhaba ben 5+0 bugin keseyi görmeye gidicez dün biraz ağrım oldu. Bi kaybım vardı. O yüzden tehlike var mı diye bakıcak doktor dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?