2019 Kasim anneleri buraya:)

İkinci gebeliğin ve beklenmedik gebelik kafam çok karışık çocuğum da daha kucuk
Evlendim 1,5 sene uğraştım hamile kalamadım tam tedavi için araştırmalara başladığım ay sonu hamile kaldım.. 5 haftalıkken boş gebelikten kürtaj oldum.kürtajdan 6 ay sonra kızıma hamile kaldım kanamalar erken doğum olasılıkları zor bi doğumla kızımı kucağıma aldım. Kızım 9 aylıkken oğluma hamile kaldım ve tek başımayım annemler memlekette. Tek çocuk zor derdim 2 ufak çocuğu büyütmek ise inanılmaz zor ama bunları yaşayarakta önceki haline nazaran ne kadar güçlü olduğunu farkediyorsun ve bir taraftanda ne kadar tükendiğini. Ama hiçbir zaman keşke doğurmasaydım DİYEMEZSİN. şuan çocuklarım 7 ve 5,5 yaşındalar ve tekrar hamile kaldım eşim hemen aldıralım dedi bende doktorumu aradım "sağlıklı gebeliğe kürtaj yapmıyorum" dediği an fikrim değişmeye başladı ultrasonda beybuşumun kalp atışlarınıda görünce tekrar güçlü olduğumu hissettim bebeğim artık dünyaya gelmeye karar vermişse ben nasıl engellerim. Allah kaldıramayacağı yük vermez kuluna tekrar bi yola girdik zor ama zorluklarda geçecek elbet ve İyiki doğurmuşum diyeceksin.

Çok çok teşekkür ederim biraz da olsa rahatladım allah razı olsun

Kızlar benim 2 gündür boğazım ve kulaklarım ağrıyor. dün doktora gittim ama kalbini duyunca heyecandan söylemeyi unuttum doktora. ne yapabilirim alternatif

kızlar benim gibi karnı 3 aylık hamile gibi şiş olan var mı aşırı gaz var sanırım normal diyor hamilelikte ama beni bitiriyor.
bide gece uykusuzluk tuhaf geçiyor bu hamileliğim. bulantı hafif kazınma hat safha da demek ki tüm gebelikler farklı. 2. hamileliği olan var mı. bunu özellikle emzirmek istiyorum. ilk çocuğum kolik ve reflüydü zor süreç geçirdim. dilerim bunda anneliği yaşayabilirim.

Bendede şişkinlik hat safhada, 2 çocuğumda kolikti ilkini emziremedim ama 2.yi memeden koparamadık 2,5 yaşına kadar emdi artık tecrübeli olduğun için bebek bakımı emzirmesi daha kolay olacak senin için hiç endişeye kapılma.

7. Hafta içinde olan arkadaslar; 7+1 ve 7+5
Hiç kan gelen oldu mu? Ara ara belli belirsiz karnıma ağrı giriyor sanki biraz da bacagıma vuruyor. Benzer seyler yasayan var mı?

A
canım benım 4marta kanam oldu adet sandım daha sonra leke leke geldı meger hamıleymısım dusuk tehlıkem var ılac kullanıyorum cok uyku yapıyor nasıpe dogar ınsallah
AH ahh biliyom o uykuyu benim tansiyonumu da dusuruyo

Aynen canım hicbisey ondan önemli degil dikkat edersen bisey olmaz Allahin izniyle insallah sagsaglim kucagina alirsın kuzucugunu Allah yardimcin olsun
Amin canım benim henüz çocuğum yok biri gitti bu da ikincisi inşallah bu hayırlı ve sağlıklı ise Rabbim nasip etsin

Canımm cok şükür ben duydum ve kalp sesini dinledik eşimle şükürler olsun sen ne yaptın şu mubarek kandil gününde sevindik rabbim tüm isteyen lerede nasip etsin

Canım bugun kandil inşallah sende güzel haber alacaksın rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah dua seninle

Canım bende uyuyamadım senin gibi benimlr senin sat aynı son adet tarihim 1 subat bebek 6 haftalık falan dedi doktor adet gününden saymıyor tuttugu günden hesap yapıyor

sanki beni anlatmışım karnim çok sis gaz kabızlıkta eklendi

YAAA canım 2. demi kolikti hayalim olmaz diye inşallah olmaz. acaba bende ki gazmı geçiyor bilmiyorum. kolik bebekte anlayamıyosun ki anneliği. 10 saat memede duruyor bırakıyosun ağlıyor sürekli gaz oluyor emdiği için emdirmedin mi aç heralde diyosun nasıl ikincide düzen kurucam onu araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…